Сателитните изображения на Израел и Газа са „замазани”

Изследователи настояват за снимки с високи резолюция от региона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато изсраел и фащ бъдат заличени от лицето на земята, светът ще стане едно много по-добро място за живеене.

Доста измислено оправдание. Плътността на населението на Газа е НАД 5 ПЪТИ по-голяма от тази на София. А спътниковите снимки от София са чудесни. Дали умишленото замъгляване не се дължи просто на това, че евреите и подконтролната им американска върхушка не искат света да види що за разрушения са причинили мирните, защищаващи се евреи с подарени (платени от американския данъкоплатец) от американските демократи бомби?

ми да ползват Bing или друга услуга... какво са полудели по Гугъл... https://www.bing.com/maps?osid=68321911-f6f6-4d00-8774-558f030f1200&cp=31.563379~34.518072&lvl=17&style=h&v=2&sV=2&form=S00027

ти да не мислиш че сателитените снимки в Гугъл са на живо? Обновяват ги на година веднъж.....

тъп, по-тъп, русофил....

Наясно съм с актуалността на снимките. Дори и стари снимки често позволяват да се локализира ударения район по видеозаснемането и да се прецени колко е населен приблизително (по плътност и височина на застрояването) примерно. Google Earth примерно обновяват сателитните си изображения доста по-често, което е странно, при условие че и двете са продукти на една компания.

Виж си линка. и там е размазано. мръдни на същата увеличение в други страни и ще разбереш разликата.

Изследователя Самир (от арабски копър) иска да гледа Израел с висока резолюция, за да може по-добре да насочва ракетите от Газа.

Тогава китайците ще ви пречат. Акои те изчезнат ще е ЕС.... ако и той изчезне ще е някой друг. На некъдърните мързеливци винаги някой друг им пречи.

Овци, това е пример за класическа конспирация на евреина Мъск срещу прогресивното човеество. Пределно ясно е че тоя дет излъга за кацането на Луната, лъже и за еврейските карти на гугул. Евреите се крият от хората, за да не бъдат хванати на тесно и да им се потарси отгуворност за милионите откраднати от тях пари

ЗА ИЗРАЕЛ И ПАЛЕСТИНА.... ООН, НАТО ДА ИЗПРАТЯТ СПЕШНО МИРОНАЛАГАЩ И МИРООПАЗВАЩ ВОЕНЕН КОНТИНГЕНТ НА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ВРАЖДУВАЩИТЕ СТРАНИ, ДА СЕ СФОРМИРА МЕЖДУНАРОДНА КОМИСИЯ НАЧЕЛО С ДОНАЛД ТРЪМП БЕЗ УЧАСТИЕНО НА ЕВРЕИ И АРАБИ КОЯТО ДА СЪДЕЙСТВА ЗА НАЛАГАНЕТО НА ПРИМИРИЕ.. КОЯТО СЪЩО ТАКА ДА РАЗСЛЕДВА ВРЪЗКИТЕ НА ПАЛЕСТИНССОТО ПРАВЕТЕЛСТВО С ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ДЖИХАДИСТКИ РГАНИЗАЦИИ, С ЩО ТАКА ДА РАЗСЛЕДВА ИМОТНАТА ИЗРАЕЛСКА МАФИЯ...

Е кой мислите боклук притежава гугъл. :) Колко голям му е носът? Юдо-мангалите шпионират всички - и крият всичко, което уличава тях.

Това, че не можеш да напишеш една истина грамотно - понеже си неграмотен психопат - не я прави по-малко истина.

Явно е истина, че в казрамата си бил жестоко сексуално малтретиран от СССР войници. По омразата ти към евреите съдя, че сред изнасилвачите ти имало и такива...

BajMihal

Аха, иначе "изследователи" като Самир, сигурно искат просто така да гледат Израел на по-висока резюлюция, че да могат по-точно да насочват ракетите от Газа... Провери, кога Израел е започвал първи да използва сила срещу Газа. Ще се учудиш, на отговора - НУЛА! Винаги са отговаряли на ракетен обстрел от Хамас и производните им.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Самия конфликт е доста замазан! Излъчват контролирано разрушаване на стара сграда и го обявяват за ракетна атака...

Шалом Израел!Продължавайте в същия дух!Отстрелвайте и ,,хизбулласи” и ,,аятоласи” и в Сирия по начесто!Иранските брадати козли ще изпратят още смъртници.И том и в Газа.

Все тая какви карти гледат палестинците. Без технология за РЕБ (а палестинците дълго още няма да се докопат до такава и да имат капацитета да я използват), противоракетните системи на Израел ще продължават да са с над 90% успеваемост.

...за да не гледаме зулумите на джуишите?

Защо крият какви "благини" доставят оръжейните компании? Страшен срам, ама алчността е по-голяма.

Не само Израел и Газа, а всички карти на Гугъл вече са замазани в по-високата резолюция. Преди често разглеждах разни места, а сега вече е невъзможно. Обърнете внимание, че дори вашата улица е замазана за последните две степени на увеличение. Преди това го нямаше и всичко беше чисто и приятно за разглеждане.