17-11-2017 20-11-2018

Коментари

започнаха да акат под новината

petrovito

напълно безвреден... само дето батерията не е.

така ли? И батерия ли имало? Ех мурзи мурзи....

Хубаво - йонен вятър, но като задуха истински вятър що ще правим? Макар че и военните ни въртолети и самолети не летят при лошо време...

Самолетът на братя Райт едва ли е летял толкова стабилно при вятър, както съвременните! Но с времето технологията се усъвършенства. и с тази ще стане така. Стъпка по стъпка...

Забавна играчка но както и чичото дето го прави си знаеше за ограниченията (пробивното напрежение на въздуха) няма откъде да дойде особено много като резултат. Но пък може да послужи за база на нещо друго смислено в съвсем неочаквана посока, тоя вид хора току изнамират по нещо докато гонят михаля.

А при малко по-силен вятър какво ли ще се случи с това хвърчило???

да измислят и лунния ветър клатещ флагове и грешка нема да имат

Те дано измислят цяр за вятъра в главата ти дето вее флагове по луната и къде ли не, че много се закучи лечението ти, докторите са безпомощни а санитарите освен да те наказват друго не могат да измислят та не отива на добре работата.

Браво на хамериканците ! Вечна дружба. Днес йонен двигател за америка утре йонен вибратор за българия.....С американците напред !!! (Това е технология на над 40 години. За справки търсете "Lifter" в утубето ). В България това беше секретнен проект към БАН преди повече от 30 години. Ама на ... нашите спряха други успяха... първите са нас..аха.

Абе да нема грешка - не йонен, а "Южен Ветар"

Ако изстрелям със същата сила едно дървено детско самолетче без двигател дали няма да мине два пъти по-голямо разстояние?

а един зад вратъ искаш ли ? ; )

Абе няма друга такава нация. Евала на руснаците. Евала. Пробиви във всяка научна сфера!!!!

кука във главата сороско куха

като гледам как си се разпенил... явно моята долна "глава" ти е в устата. Само чакаш да напиша нещо което го знаеш мнооооооого добре, че е истина, а? :)))

куку,куку,спарен старец искуфял си показва спарения си чувал

абе евала на рашките. Просто са върха на технологиите и откритията. Ако не са те - няма да има кой да движи науката.... наИл така? :)))

Че делиш семейното ложе с руснак/ци не означава, че те са навсякъде...

много са бе на 2км по магистралите на Европа.