Сенатът може да привика шефа на Twitter заради блокирания пост срещу Байдън

Ограничена е статия на New York Post с критики към кандидат-президента

Обратно в новината

Коментари - Сенатът може да привика шефа на Twitter заради блокирания пост срещу Байдън | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако демократите не бяха прецакали за втори път Бърни Сандърс, сега щеше да спечели убедително и да прекръсти САЩ на Социалистически Американски Щати. А те наложиха един дето по много държави го следели за корупция. Дето като вице е направил сина си директор в газонефтена компания, възползвайки се от държавната власт., за да обира украинците, за добро отношение от САЩ.

Данъчните документи на Тръмп да не бяха придобити законно, но нито Туитър, нито Фейсбук блокираха публикацията на "Ню Йорк таймс".

Продължават да се тиражират лъжи с цел омаловажаване или компроментиране на фактите. Ето и сега: "..имало имейли, които са били придобити незаконно от компютър, съдържащ лични съобщения, снимки и видеокадри на сина на Байдън - Хънтър Байдън. " Американските медии казват друго. Байдън-младши е зарязал стария си компютър в компютърна фирма, след като си е взел нов. И никога не си го е потърсил. Може би е трябвало да му се обадят по телефона и да кажат "Дай 2 милона за компютърчето ти, вътре са не само майлите ти, но и селфи как се друсаш". Но хората сигурно са се уплашили, нали си спомняте, че двама души загинаха по странен начин след като имаха достъп до мейлите на Хилари и вероятно хората са решили да продадат компютърчето на някой вестник.

Facebook и Twitter са за закриване. Със закон трябва да се забранят.

Така се казвам. Ти не се казваш така, но аз не съм избрал името си, мога само да избирам отношението си.

Гледам хората разбират аглийски. Републиканските опорки се харчат като топъл хляб. :))) Дайте да дойде декември и да си гворим кой крив, кой прав? :)) Бате дончо, ако спечели, такъв ще ви го хакне, че ще се чудите откъде ви е дошъл. С 200. Нали не мислите, че на вас ще ви се размине, защото ви е симпатичен и го подкрепяте? :)

Саше, кажи нещо и за илюминатите и рептилите. Гледам, разбираш ги нещата. :))

Кой те кара са ги четеш бе юрдек?

Я дай линк да потвърдиш думите си. Че нещо не ги виждам там. А ти? Аре пак измислици.

Абе, дебиле, ти кво си мислиш, че ако спечели бай Дън, че ще цъфнеш и вържеш ли, или ще ти го набие със 195км в час, само.

кажи, че си дебил и се скрий с дебилщините си.

Като спечели байгънчето, ще се започнат поредните конфликти по света ... Тоя боклук е от групата на обонго и килъри - ще започнат пак опити да натискат Русия, дори може да се опитат военен конфликт да направят, а ние да сме им плац-дарм ... Като ни направят държавицата на бойно поле, сещаш ли се, че няма значение кой ще спечели! Ние при всички случаи губим!

Абе ... не мисля, че добро отношение беше да им спретнат гражданска война, подкрепяйки фашисти ...