Сенатът може да привика шефа на Twitter заради блокирания пост срещу Байдън

Ограничена е статия на New York Post с критики към кандидат-президента

Обратно в новината

Коментари - Сенатът може да привика шефа на Twitter заради блокирания пост срещу Байдън | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам хората разбират аглийски. Републиканските опорки се харчат като топъл хляб. :))) Дайте да дойде декември и да си гворим кой крив, кой прав? :)) Бате дончо, ако спечели, такъв ще ви го хакне, че ще се чудите откъде ви е дошъл. С 200. Нали не мислите, че на вас ще ви се размине, защото ви е симпатичен и го подкрепяте? :)

Абе, дебиле, ти кво си мислиш, че ако спечели бай Дън, че ще цъфнеш и вържеш ли, или ще ти го набие със 195км в час, само.

Като спечели байгънчето, ще се започнат поредните конфликти по света ... Тоя боклук е от групата на обонго и килъри - ще започнат пак опити да натискат Русия, дори може да се опитат военен конфликт да направят, а ние да сме им плац-дарм ... Като ни направят държавицата на бойно поле, сещаш ли се, че няма значение кой ще спечели! Ние при всички случаи губим!

Facebook и Twitter са за закриване. Със закон трябва да се забранят.

Кой те кара са ги четеш бе юрдек?

Продължават да се тиражират лъжи с цел омаловажаване или компроментиране на фактите. Ето и сега: "..имало имейли, които са били придобити незаконно от компютър, съдържащ лични съобщения, снимки и видеокадри на сина на Байдън - Хънтър Байдън. " Американските медии казват друго. Байдън-младши е зарязал стария си компютър в компютърна фирма, след като си е взел нов. И никога не си го е потърсил. Може би е трябвало да му се обадят по телефона и да кажат "Дай 2 милона за компютърчето ти, вътре са не само майлите ти, но и селфи как се друсаш". Но хората сигурно са се уплашили, нали си спомняте, че двама души загинаха по странен начин след като имаха достъп до мейлите на Хилари и вероятно хората са решили да продадат компютърчето на някой вестник.

Така се казвам. Ти не се казваш така, но аз не съм избрал името си, мога само да избирам отношението си.

Саше, кажи нещо и за илюминатите и рептилите. Гледам, разбираш ги нещата. :))

кажи, че си дебил и се скрий с дебилщините си.

Данъчните документи на Тръмп да не бяха придобити законно, но нито Туитър, нито Фейсбук блокираха публикацията на "Ню Йорк таймс".

Я дай линк да потвърдиш думите си. Че нещо не ги виждам там. А ти? Аре пак измислици.

Ако демократите не бяха прецакали за втори път Бърни Сандърс, сега щеше да спечели убедително и да прекръсти САЩ на Социалистически Американски Щати. А те наложиха един дето по много държави го следели за корупция. Дето като вице е направил сина си директор в газонефтена компания, възползвайки се от държавната власт., за да обира украинците, за добро отношение от САЩ.

Абе ... не мисля, че добро отношение беше да им спретнат гражданска война, подкрепяйки фашисти ...