Скоро ще се обособи нов човешки подвид

В следващите 100 години ще станем свидетели на раждането на първите "марсианци"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър сюжет за филм...

И ние с приятелчетата, като седнем и понаправим глвите, какви теории измисляме... Не е истина.

Мили ми дечица, докато гледате нагоре, долу Земята се осира. И няма да има хора горе, да ... Но вие си гледайте, гледайте ...

по принцип има подвид, не особено доразвит, малко мръсен, не знещ езика на държават където живее, говорещ на примитивен език и без писменост, живеещ на гета до градовете, занимаващ се с просия и джебчийство, гадателство и най-древната професия, неинтегриращ се въпреки всички усилия на всякакви народи :))) ... а отгатнете как се казва, има го и в държавата ни :)))

Изпусна питомното и гони дивото...

явно някой от редакторите е гледал филма "The Space Between Us" :D ама чак пък цяла новина от таз боза....

то ги има ве - джендърастите! Само не знам какво ще се случва с продължението на рода при тях? Засега в норвегия този проблем са го решили като вземат децата на нормалните двойки и ги отдават на педофилските и педе растките такива двойки.

То па един вид, та сега и подвид.

Има подвид и той не е на обратните а на родените да сте слуги дето се врете на опашка да слугувате на господаря от Кремъл, толкова смачкани хора от нормалния вид няма. В БГ сте много, към 10-15% от населението - по съветско време там някъде се бяхте записали за партийци.

А, ето те и теб - нов подвид - идиот на Н-та!

Тази статия явно е по-неудачният сценарии за последната серия на междузвездни войни

поредната порция утопия...

То има такъв. Казва се "Космосът между нас"

Целта на подобни статии е да подхранват ръста на определени акции на фондовата борса.

Ам няма друг човек дето да го пере съчмата толкова....

Засраха уникалната ни планета, където можем да живеем голи и изхранваме с минимален труд но щели да се размножават в скафандри, без налягане и в радиация при вкоченяващ студ. Ха.ха.ха. колкото на Антарктида има розмножаващи се човеци живеещи от изкуственно фотосинтеза на растителни клетки, дори не и растения!? Всички "избрани" марш на Морс....да си отдъхне от вас. Иначе: досега човечеството не е измислило технология....която да изпреварва по скорост движението на електромагнитнити вълни с които се извършват комуникационни връзки в космоса.

Това нищоправците си вярвате, че като не правите нищо серете по-малко от тия дето ви изхранват. Не е така.

години да не е утопия, но...тъй като тези планети не са пригодени за живот на Землянина, тоя землянин-скитник ще ТРЯБВА да живее в инкубатор, като под похлупак или направо под похлупак...Какъв живот е това! Обаче ако го погледнеш...ами ако живееш на 1001 етаж на някой небостъргач и не слизаш на земята с години - ТО НЕ Е ЛИ СЪЩОТО!...само дето на Марс трябва да си купуваш въздуха :-“, а на Земята ще ти е безплатен.

този филм, но....ако на тези "земни космически туристи" им щукне, че има харесва на Марс и не искат да се върнат на Земята...ще останат като ..емигранти /както едно време Америка е превзела Новата Земя/...които ако има марсианци - ГОРКО ИМ СЕ ПИШЕ ! :-)

Да си марсианец ще е нещо обидно, като да си от село. Ще има и ругатня "Марш от тука, марсианец такъв"!

Ама хайде първо човек да стъпи там, па тогава да ги пишете тия неща. Щото със същия успех може да се пише как ще укъкаме и някоя друга галактика.

Днешната пропаганда е по-голяма от тази по времето на Хитлер. Целта на губителите на този свят е да създават илюзии в хората за голямото развитие на човечеството потънало в беззаконие, за да могат те да положат съкровищата си на Земята където ръжда и молец ги ядат и крадци ги ограждат и крадат, вместо на Небето където няма такива злини. Този свят няма бъдеще. Спасяват се не светът, а хората индивидуално чрез вяра в Божият свят Син Исус Христос чрез Който беше създадена вселената, Земята и живота в тях. Няма човешки подвидове. Има само един вид човек създаден по образ и подобие на нашият свят Създател, защото после може да няма. От това зависи бъдещето ни през вечността.

Не знам дали ще видим раждането на първите хора на Марс. Едно време са правени много опити другарката Терешкова да забременее в космоса и да се роди първото космическо бебе но се оказа че е невъзможно въпреки мнението на съветските теоретици. Със сигурност обаче ще станем свидетели на първата човешка смърт и на първото човешко погребение на Марс.

Именно пропагандата на Хитлер създаде ракетите и още доста неща на които стъпва съвременната цивилизация. За сравнение, най-тъмните години в историята ни са минали под знака на църквата. Така че, регилиозните фанатици - на психиатър.

Ще стъпи, не го мисли. За щастие, прогресът не се движи от хора като теб а от хора с интелект и въображение.

Ако става за дишане, ще е безплатен.

Е, значи ще се разселим по галактиката, а след това, за да не ни е скучно, ще започнем да воюваме помежду си в опита си да докажем, кой точно мутирал вид е по-най доминантен... NICE,A?! Не, че нещо, ама т'ва да си играем на война, си го можем най-добре... ;-)

човек не е само плът и кокали Той е най вече мечти и надежди.