Коментари - Скоро ще се обособи нов човешки подвид | IT.dir.bg
назад

Скоро ще се обособи нов човешки подвид

В следващите 100 години ще станем свидетели на раждането на първите "марсианци"

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Скоро ще се обособи нов човешки подвид | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, значи ще се разселим по галактиката, а след това, за да не ни е скучно, ще започнем да воюваме помежду си в опита си да докажем, кой точно мутирал вид е по-най доминантен... NICE,A?! Не, че нещо, ама т'ва да си играем на война, си го можем най-добре... ;-)

Не знам дали ще видим раждането на първите хора на Марс. Едно време са правени много опити другарката Терешкова да забременее в космоса и да се роди първото космическо бебе но се оказа че е невъзможно въпреки мнението на съветските теоретици. Със сигурност обаче ще станем свидетели на първата човешка смърт и на първото човешко погребение на Марс.

Днешната пропаганда е по-голяма от тази по времето на Хитлер. Целта на губителите на този свят е да създават илюзии в хората за голямото развитие на човечеството потънало в беззаконие, за да могат те да положат съкровищата си на Земята където ръжда и молец ги ядат и крадци ги ограждат и крадат, вместо на Небето където няма такива злини. Този свят няма бъдеще. Спасяват се не светът, а хората индивидуално чрез вяра в Божият свят Син Исус Христос чрез Който беше създадена вселената, Земята и живота в тях. Няма човешки подвидове. Има само един вид човек създаден по образ и подобие на нашият свят Създател, защото после може да няма. От това зависи бъдещето ни през вечността.

Именно пропагандата на Хитлер създаде ракетите и още доста неща на които стъпва съвременната цивилизация. За сравнение, най-тъмните години в историята ни са минали под знака на църквата. Така че, регилиозните фанатици - на психиатър.

Ама хайде първо човек да стъпи там, па тогава да ги пишете тия неща. Щото със същия успех може да се пише как ще укъкаме и някоя друга галактика.

Ще стъпи, не го мисли. За щастие, прогресът не се движи от хора като теб а от хора с интелект и въображение.

Да си марсианец ще е нещо обидно, като да си от село. Ще има и ругатня "Марш от тука, марсианец такъв"!

Засраха уникалната ни планета, където можем да живеем голи и изхранваме с минимален труд но щели да се размножават в скафандри, без налягане и в радиация при вкоченяващ студ. Ха.ха.ха. колкото на Антарктида има розмножаващи се човеци живеещи от изкуственно фотосинтеза на растителни клетки, дори не и растения!? Всички "избрани" марш на Морс....да си отдъхне от вас. Иначе: досега човечеството не е измислило технология....която да изпреварва по скорост движението на електромагнитнити вълни с които се извършват комуникационни връзки в космоса.

Това нищоправците си вярвате, че като не правите нищо серете по-малко от тия дето ви изхранват. Не е така.

Целта на подобни статии е да подхранват ръста на определени акции на фондовата борса.

поредната порция утопия...

години да не е утопия, но...тъй като тези планети не са пригодени за живот на Землянина, тоя землянин-скитник ще ТРЯБВА да живее в инкубатор, като под похлупак или направо под похлупак...Какъв живот е това! Обаче ако го погледнеш...ами ако живееш на 1001 етаж на някой небостъргач и не слизаш на земята с години - ТО НЕ Е ЛИ СЪЩОТО!...само дето на Марс трябва да си купуваш въздуха :-“, а на Земята ще ти е безплатен.

Ако става за дишане, ще е безплатен.

човек не е само плът и кокали Той е най вече мечти и надежди.

Тази статия явно е по-неудачният сценарии за последната серия на междузвездни войни

То па един вид, та сега и подвид.

то ги има ве - джендърастите! Само не знам какво ще се случва с продължението на рода при тях? Засега в норвегия този проблем са го решили като вземат децата на нормалните двойки и ги отдават на педофилските и педе растките такива двойки.

Има подвид и той не е на обратните а на родените да сте слуги дето се врете на опашка да слугувате на господаря от Кремъл, толкова смачкани хора от нормалния вид няма. В БГ сте много, към 10-15% от населението - по съветско време там някъде се бяхте записали за партийци.

А, ето те и теб - нов подвид - идиот на Н-та!

Ам няма друг човек дето да го пере съчмата толкова....

явно някой от редакторите е гледал филма "The Space Between Us" :D ама чак пък цяла новина от таз боза....

Изпусна питомното и гони дивото...

по принцип има подвид, не особено доразвит, малко мръсен, не знещ езика на държават където живее, говорещ на примитивен език и без писменост, живеещ на гета до градовете, занимаващ се с просия и джебчийство, гадателство и най-древната професия, неинтегриращ се въпреки всички усилия на всякакви народи :))) ... а отгатнете как се казва, има го и в държавата ни :)))

Мили ми дечица, докато гледате нагоре, долу Земята се осира. И няма да има хора горе, да ... Но вие си гледайте, гледайте ...

И ние с приятелчетата, като седнем и понаправим глвите, какви теории измисляме... Не е истина.

Добър сюжет за филм...

То има такъв. Казва се "Космосът между нас"

този филм, но....ако на тези "земни космически туристи" им щукне, че има харесва на Марс и не искат да се върнат на Земята...ще останат като ..емигранти /както едно време Америка е превзела Новата Земя/...които ако има марсианци - ГОРКО ИМ СЕ ПИШЕ ! :-)