SLS с успешен тест по пътя си към Луната

Ракетата бе заредена и поставена в готовност. Изпробването доказа, че системите й са стабилни преди първия полет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стоенееее забравил си да споменеш че това е АМЕРИКАНСКИ проект! Не ставаааш стоенеее, не ставаш! Напиши статия за МОСКВИЧА! За него ставаш!

Направихме подвижна платформа. Боядисахме я! Знаме ще сложим. Само кажете датата и къде ще прилунявате да дойдем да ви посрещнем!

А преди 50 години пращаха без пробелм по 6-7 сега сили ще им стигант за 4, след като си купиха всички космически инженери на СССР и почти всичкит еим разработки, със същата база на СССР инженери и съветски разработки Китай вече праща Марсоходи и скоро ще има и хора до луната

Лекарствата и марш в леглото.

Аз не бих летял на това. Твърде много дефекти. Крадене. Накрая ще дадат поръчката на Мъск. Когато Спейсшип мине всички тестове ще е много по-евтино и с огромна товароносимост. SLS е провал. Дано някой не загине с него. В космоса, особено на Луната, малка авария и довиждане. Не, че дълбоководните системи са по-малко страшни. Както казваше един дълбоководолаз, тия в космоса ги заплашва - 1 атмосвера, а тия под водата - стотици.

Атмосфера де.

Тези в космоса или тези под водата биха получили по-бързо помощ в случай на нужда?

Полета към Луната трябва да е 2023 г. Какви са тия брътвежи в статията за 2028 г.. Кацането от 2024 г. вече може да се отложи с година две, но може и да не се отложи. Но при всички случаи полета с хора към Луната - Артемида-2, ще е догодина или най-много в началото на 2024 г. и се явява 10-тото пътуване на хора към Луната.

Пикльо, илюзорната мания вече е замъглила и очите ти... Пише си черно на бяло истината: НАСА последно се отказаха от всички лъжи говорени дотук и казаха, че най-рано 2030та може да се чака първи опит за покоряване на Луната - и то ако всичко мине по вода дотогава (а досега всичко върви на в гз). Което на практика означава: 2050та!! Ако изобщо може да се вярва на НАСА (очевидно не може). Затова приемете, че ще е другия век или поне че със сигурност няма да го доживеете - за да можете да умрете в мир. Тоя нещастник тука още бълнува за 2023та, милия... хахаха, догодина. Много лошо го излъгаха "неговите" и сега не може да се освести.*

Лайноядецо, научи се да разбираш това което четеш. 2023 напук на малоумието ти, хора ще летят към Луната

Ахахахахаххах, егаси нещастника наистина... :) ОК, значи до година, година и нещо най-големите лъжци в историята ще скачкат шастлив по лунната повърхност, в HD директно предаване! Ще ти напомня догодина, ахахаххаххах...

Чети бе тъпак, чети и проумявай написаното. Полет до Луната, а не кацане.

,, Първоначално датата бе насрочена за 2024 година, а след това изместена за 2026 г. Според експертите вече е много по-вероятно хората да се завърнат на Луната чак през 2028 година. Това би било постижимо, ако всички полети на SLS до тогава минат гладко и безаварийно." От НАСА да викат екстрасенс да изкара чичко Стенли Кубрик от гроба.

Къде е Аполо Нанай си, че ми липсват неговите коментари? Да не го е прибрал Ковид-а ...

Тук е през цялото време, всичките дебилия все същият щатен врякалник ги бълва и ги подписва различно.

Сатурн V с двигатели от совалката.. Комбинираш технологии от средата на миналия век, проектирани от фон Браун и пак имаш някакви глупави проблеми....Странно... Повече звучи като проаганда (каквата е била и целта на мисиите до луната от 60те), отколкото на смислено харчене на милиарди с цел научен прогрес. Пак ще правим америка велика, пак ще сме над всички, които не знаем къде точно живеят, но сме повече от тях (най-вече по-тъпи и по-дебели)

Същото са говорили и за мореплавателите преди Великите Географски Открития. Дори да не започнат комерсиален добив на Хелий 3, вероятно много други сфери ще се поучат от бъдещите открития. Тук не е въпроса дали SLS ще стигне до Луната, а дали няма да бъде изпреварена от конкурента Space X.

_stankow

СпейсX не е конкурент на Боинг в програмата Артемида. Боинг прави ракетата, а СпейсX получи поръчка за спускаемия апарат. Който няма нищо общо със Старшип.

Понеже е ракета значи е Сатурн 5, на фон Браун? Ми на руснаците и китайците значи също са ракети на фон Браун. Имат същите форми. Летят по същият начин... Все едно да кажеш, че бмв-то ти е измислено от първобитните хора, понеже имало колела. Да не намесваме братята Райт. Всички самолети по света са ги измислили те, защото имат крила и двигатели... Много ти е плитък акъла, драги.

Ебаси ракетата. Висока е като небостъргач. Бая акъл са вкарали за тва чудо. Приятен полет към Луната

Айде бе, Станков, ела да ни кажеш, че всичко е провал. Нищо не работи и няма да лети никога. Чакаме те. Преговори опорките и идвай.

_stankow

Поласкан съм да чуя, че се чака моето мнение. Нищо лошо няма да кажа обаче, извинявам се, ако ви разочаровам. За мен също е приятна изненада, че се работи по проекта. Щом се работи - ще има резултати. Не знам защо очаквате винаги спорове, конфронтация, обиди ? Аз искам само навременна информация и точна, непредвзета оценка на това, което се случва. Без значение кой го е направил !

Нещо се бъркаш. Никой не смята, че ще чуе мнението ти. Всички знаят, че ще чуят опорките, на тролефермата. Приятно е да виждаме, как ви го набиват, ежедневно. И как почвате да увъртате, усуквате и вадите вода от десет кладенеца, за да не си признаете, че пак ви опровергават лъжите.

_stankow

Да, всички знаят. Да четат. И да оценят това, което са прочели. Аз моето го написах, вашето - също остава !

Нищо никъде няма да ходи, лаjнояд неземен... :) не загряхте най-сетне, че ви правят на пълни маймуно-овци!