Коментари - Капсулата ”Союз МС-05” се приземи в Казахстан | IT.dir.bg
назад

Капсулата ”Союз МС-05” се приземи в Казахстан

Космическата капсула "Союз МС-05" с трима души от екипажа на Международната космическа станция (МКС) кацна в казахстанската степ 147 км южно от гр. Жезказган.

Обратно в новината

Коментари - Капсулата ”Союз МС-05” се приземи в Казахстан | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, докога е договорът на НАСА с Роскомос, да им качват космонавтите до МКС!?

тоя договор с по 2-3 години..Особено като пак гръмне някоя ракета на Мъск ...хахахахаххахаха

Като пуснат такава новина и почва преброяването на умствено изостаналите руски кандидат-слуги, ей. Отде ви изравят все такива бе, вижте си коментарите дето сте натворили.

Измислил го е руснакът, ей!

Ако не бяха братушките, тия маймуни лудите говеда, още щяха да подскачат по палмите, да си чешат задниците гледайки към космоса, и да се дерат кат Обонго Тропикал Мънки за някой друг банан...А и щяха да виждат космоса, само през крив макарон:) Че техните щайги Колумбия и Челинджър гърмяха като пиратки...Затова и сега кравите си плащат като попве, за места на руските космически кораби Съюз.

А не да опикават близкият космос кату ватенките

Всички русофили са т*паци.

са истински пут$ци...

Нещо спейс екс не им се лети с тях.

Краварите се напикават като трябват да летят с произведени в Кравария космически апарати! Знае се защо! Предпочитат доказаната космическа сила! ФАКТ!

На Марс пак ще кацаме със Союз !

Добре че американец и европейеец са там, че да се преземи където трябва. Ако остане на ушанките да презимяват, знаем къде отиват - на дъното на океана

Руснаците в началото правиха експерименти с кучета, а сега с европейски и американски маймуночовеци.

Тъпанар, оправи си правописа.

Алцхаймерът не му позволява да си го оправи. Не го съди строго!

Само да питам. Защо от всички взривили се руски ракети няма нито една, с пилотируем космически апарат? Как пък, не дай си боже, една ракета с руснаци и американци на борда не кривна, не падна, не гръмна?

Явно едните ги проверяват много внимателно, а другите ги претупват и дори сменят металите.

Щото е по-малка и с малка товароносимост - 500 кила при общо тегло 7.2 тона. Другите ракети се опитват да изведат няколко тона, но на доста по-висока орбита, което доста по трудно. И все пак от 127 полета имат 2 катастрофи с жертви. Совалките от 135 полета имат също 2 катастрофи с жертви. Само че Совалките качваха по 120 тона

Уф, украинският ядренокосмическиавтофинансов експерт пак се обади. Абе, баце, туй не е като да натовариш петстин кила картофи у голфа и да ти изпуши съединителят. Било му тежко, хахахахахаха!

Корабът е истински красавец

Мъка, мъкааааа ... Седи и гледа Илон със сълзи на очи ... и чете и препрочита писаното от Тръмп да оди на Луната. Мъкаааа ...

БРЦК

Сега големите разбирачи и плювачи на руснаците да ми обяснят що Американците летят със Съюз , а не с Мъск или НАСА.

Защото НАСА вече се отказаха да поддържат такива совалки, а Мъск още не е дори изпробвал такава. Казват, че догодина ще пробва. Дано да успее.

Ще, ще, ще,....

Тате щял да ми купи колело! Да ама някой друг път. Тази фраза би трябвало да ви позната от бъргарското кино. Казва много. Казва всичко.