Коментари - SpaceX изведе в околоземна орбита 64 мини спътника | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бе знаем ги ния тия спъници на мишока тесловиден....гуш гуш поръчици от Отбранителния бюджет ама още нее сигурно

Дали харчи пари на частните си инвеститори или не, поне не краде от руските пенсионери - като руските чиновници и милиардите изтекли в офшорни сметки покрай Роскосмос. На когото и африканците вече се замислят дали да дават поръчки.

БРЦК

Рекорда е само вътрешен. Дори и индийците са изтрелвали повече спътници наведнъж! Въпроса е кога ще изтрелят космонавт което засега мъск и компания не могат и си плащат на руснаците.

Мъск нищо не плаща. Може още утре да качи хора, ама от НАСА не дават, щото имат правила и критерии за полет с астронавти, изискващ определен брой полети без авария, определен брой тестови полети и т.н. за да издадат сертификат за право да возят астронавти. В момента спънката е чисто административна.

прочете ли статията или се впечатли от бройката на изтреляните сателити от малка частна компанийка която разката Роскосмос? Хайде пак и да ни кажеш за какъв рекорд се говори в статията.

гордо стъпвам на перона,гордо гледам към небето дето фъркат там ракети,гордо аз се обяснявам,и още по гордо аз пропадам

Абе Дуду, като гледам съвсем изперка. Дори и ника си не си написал верно. Айде като на олигофрен да ти го кажа: вместо "у" си нащракал "а".

има ли манги

По-важното в случая е че това е първият път в който използвана първа степен лети за трети път и то в рамките на 8 месеца.

а кога ще се скачи с мкс спейса на тесловидния

чети не питай. разстоянието е София-Русе.... 400км. споко. когато е казал ще го направи. до сега винаги е изпълнявал ЩЕ-тата си за разлика от други. а за това трябва да се чете а не само да се троли.

това иди го обясни на твоя приятел dp като се видите на гаровия кенеф,ти като горд пазач на перона,оня като горд кенефен плъх,айде и да ви вее лунния ветър

Ми досега, тъпчо, се е скачвал 15 пъти с МКС, а след 2 дни ще прати 16-ти кораб до там. Драконите не само качват товари до МКС, а и свалят от МКС товари по 2-3 тона, нещо за което са нужни 10 руски консерви Прогрес с максимален товар за връщане на Земята от 300 кила.

милиционера се яви по служба щом чу за перона,ама дракон и спейс едно и също нещо ли са

Ми няма значение дали се явяваш по служба, а и не е нужно да го докладваш във форума. СпейсХ е фирмата, ракетата е Фалкон 9, а кораба е Дракон. Но на вас, ругулировчиците, ви е простено да сте толкова прости и да задавате тъпи въпроси.

те и в Мохаве в хангара за сефте кацнаха на Лунат , та...

Остай го Мъск ами оди да зяпаш ядрено-химерзвуковите фантазии на РосКомикс.