SpaceX отлага туристическия полет около Луната

Компанията все още няма сертифицирана ракета за полети с хора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще...Ще...Ще...И винаги-НЕБИДЕ!! Това са празните обещания на лудите телета! Само в бозите на холивуд успяват!

https://www.energy.gov/articles/history-electric-car Електромобили има още преди 1900-та година. Който не вярва, да чете. Толкова относно революцията с електромобилите. Ако някой заслужава кредит, това са Panasonic за батериите. Всъщност, ще припомня, че тоя дори не е от основателите на Тесла. Години по-късно като част от споразумение с двамата основатели бива записан и той като един от основателите. The Boring Company също не е негова, започната е от друг човек. но, и нея му я приписват. Относно космическата програма, единственият му принос е приземяването на първите степени обратно на земята. Дори преизползването все още е по-скоро теоритично, защото всички върнати бустери са с множество повреди от полетите и изискват доста солидно рециклиране сравнимо с цена за нов бустер. Казано иначе, освен да си придава важност, няма кой знае какъв принос в коя да е от компаниите.

С две думи: пълно менте. Няма нито ракета, нито кораб за пилотирани полети, няма и да има. Ще прати хора до Луната колкото пратиха и първия път. Щеше да завладява пазара за сателити, a поръчките паднали наполовина. Фалит и закривай - веднага след Тесла.

То да пратиш хора, не е като да метнеш тесла...

Ще дойде време, когато инвеститорите ще си потърсят парите. Мъск прави балони с пари на шарани.

Русофилските тролобити мразите Мъск по обективни причини :)))

В случая по субективни...

Шараните само печелят досега, а "не" шараните и най-вече тъпаците като теб, само гледат жално и палят свещички да се провали. Друг въпрос е че СпейсХ е частна фирма и не се търгува на борсата, т.е. няма инвеститори, които да си потърсят парите. А инвеститорите в Тесла само за днес са спечелил по 7 долара на акция. NASDAQ: TSLA 291.82 USD +7.09 (+2.49%)

Говориш пълни простотии бе! На мен лично Путин снощи изпод леглото, ми прошепна, че Мъск е мошеник а инвеститорите му масово се бесят и скачат от терасите, понеже са загубили всичко. Ти с Путин ли ще спориш ама ха!