SpaceX успешно изтреля 60 сателита Starlink

Първата степен летя и кацна само 27 дни след последния си полет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на чичо Илон! ПС: Жълтурландия и Мужикистан напуснаха чата..., хахахахах!

Тука хейтърите си мучат безпомощно, а старлинк си работи, Тесли се произвеждат и продават, така те така Мъск бил въздух под налягане и Путин щял да му сваля сателите, за стотен път се убеждавам, че тролщината, простотията, невежеството, завистта са навсякъде и в големи количества.

нека още малко спътници да качат и Путин ще им разкаже играта. Ще започне да ги сваля като врабчета с прашка. Просто си нямате на идея какви оръжия има великата Рус, та милиардите на мъскарата ще отидат в кошчето.

Мъск извежда по 60 спътника с една ракета. Колко ракети му трябват на Путин за да свали стотиците спътници? И колко бързо ще фалира, ако се опита да произвежда толкова ракети, способни да свалят спътници. Малка задачка, за прости путинофили.

Отде ви изравят бе.

Баламурници, от мъск само въздух под налягане може да очаквате.

И Рогозин така разправяше, а сега плаче и се чуди, каква песен да изпее, та да изкара пари за заплати.

Обсесивно-компулсивното ти разстройство не пропуска да се изостри само като ти споменат Мъск ей. Гълтай канчето с лекарствата и заспивай.

То от тоз въздух роскосмос не може си плати яденето остана му само чистене то на кенефи а бяха много по напред по времето на Брежнев аххх Брежнев не като сегашния

Ко стаа, кога да слагами антените на интернята? Аде кажете. Искам порнхъб на корем.

И 1000 китяйски сателита да изстреля си остава гърмящия бидон. Това е. Обречен да пълзи по земята. На повече от 400км повече няма да отиде никога.

Кви 400 километра, тебе на 4 метра извън двора на хосписа към клиниката на 4-и километър не те пускат, за километри се размечтал. Марш обратно в леглото.

400км околезмна орбита. До там е стигал човек. Това за Луната са пунта мара. Вече сме 2021г мъск говореше, че ще кацне на Луната 2018, макс 2020г Твърдо. Ама това беше, когато ти още ходеше с памперси.

То и Рогозин разправяше за разни фабрики с роботи на Луната и какви ли не още простотии. Къде са те? В страната на ЩЕ-тата?

А бе не знам за луната ама ти трябва да спиш белким ти олекне от мъките, програмата Аполо и меракът ти за 400 км не ти дават мида и явно няма да ти дадат мира в тоя живот, никакви медикаменти няма да ти помогнат та най-добре заспивай.

То и тука да си остане само един африканец за 10-15 години разказа играта на роскосмос с 300 000 инжинер. Скри шапката на Лада зил камаз и каквото там има дето уж произвежда коли. Ся в почивката между двата бидоня ще пусне и Интернет на руснаците дето нямат вътрешна тоалетна още. Абе демокрация същия като в Русия с демократично избрания президент. Хахаха общото между Мъск и Рогозин било че и двамата живеели в имения за по 14 милиона. Обаче Бащицата Бащицата

Няма да дочакате интернет от найлон муск. Вервайте ми.

На кой говориш? Тука вече има!

С тези темпове ще покрие цялата планета преди 5G да покрие големите градове.

Браво! Упорито и стъпка по стъпка си правят Старлинк. Според мен ще е успешен проект, чисто технологично, а и финансово. Относно Руснаците, в Роскосмос работят доста кадърни инженери, но предвид на административно политическото недоразумение Рагозин, включително и начина по който оперират, просто няма как да са конкурентни. За Роскосмос работят 189 500 човека, а за SpaceX 8000 и последните наваксаха каквото има да се наваксва, гледат напред и правят Роскосмос за посмешище, това са фактите. Това не значи, че Роскосмос не могат да измислят нищо за в бъдеще, предвид на многото образовани и кадърни хора работещи за тях, но според мен те не са мотиварани достатъчно, а само с патриотизъм не става. Така че, дори и да се опитват SpaceX просто ще ги изпревари, а Роскосмос ще догонва.

Искам да дойде краят на всичките МобилЖица , Жижацом и Дамска превръзка. Глобален нет и никакви такси... скоро ще видим насраните им г*зове

И после кой ще чисти космическия боклук? Колко станаха вече сателитите които тия избълваха?

За 10г. Направи това,което великият и необятен Съветски съюз и могъщата Русия не успяват вече 60 г. И това е факт

какво направи за десет години освен сутрешното с.....е

Добър въпрос, задавай си го по-често.

Това не може да е истина. Рогозин забрани...

пак ли издриска сороските си лайна ма

Айде пак се разлигави безконтролно. Сега какво, като каза на санитарите "аз съм докторът, ваш шеф" и те веднага ти повярваха и почнаха да не те връзват и да те слушат, така ли. Я да кротваш.

винаги след велик гърмеж на силоз следва замазване на гърмежа със сателитчета за следене на Дададовци и dpовци

Каза ли нещо или извряка щото ти го бутнаха отзад без предупреждение.

от оня ден ли ма пачавро,нали ти беше в горна баня и се мажеше обилно с грес и квичеше на умрело от кеф

Наш Стенли се напънал днес да подписва Дада. Бе като нямаш мозъка гащите да си вържеш къде си тръгнал да се пънеш да имитираш тоя и оня, я си гълтай лекарствата и кротувай.

Как не ги е срам бе! Я веднага да почват да ги взривяват, че иначе тролетариата ще излезе лъжлив. Както винаги.

Поредно хвърляне на прах в очите на лапнишараните и козяците. Тия ако можеха да изстрелват ракети веднага щеше да се види на небето, а аз нищо не видях макар че часове наред гледах от покрива на нашия блок. Освен туй със сложни математически изчисления и с помоща на преследван от илюминати журналист, отдавна съм доказал че Аполо е лъжа и кравари никога не са кацали на Луната. Дори по време на техните кацания прз 60-те и 70-те на миналия век бях в казармата и разузнаването съ сигурност щеше да каже ако имаше такова нещо. С една дума евреите, юрогейовете и краварите лъжат.

ЯВНО "БАТУТЪТ" СИ ГО БИВА!

Явно, щом този път не е гръмнал.

Че кога е гърмял, бе боклучаво китайско кукурузено менте? По путлерастките малоумни опорки, явно гърмят всички руслямски ракети, като се разбиват на Земята след изстрелване. Още по-лошо че 11 броя изгърмяха при излитане последните 10 години. Без да броиме гърмяните по тестове, които са стотици. Даже изтрепаха сума ти народ. Само миналата година изтбиха 5-ма руслямски инженери.

Преди два дни последно. И руските ракети на "гърмят", а са съвсем предвидени за изхвърляне на отработените степени. Ама ако руските ракетни технологии не те кефят - оплачи си на НАСрасА, те още имат договор с руснаците за ползването на руските ракети.

та не разбрах кога е гръмнала СпейсЕкс, че нещо не помня. ДА ти припомня аз на тебе 2 полета на съюз със сварени хора?

Като не си разбрал, ще си останеш невежа. За "сварени хора" се оплаквай на НАСрасА, те си имат договор с руснаците да си плащат, за да могат да ползват руските ракети, и на Мъск, който написа в туитъра си, че "Союз" е най-безопасната капсула в света.

така и пак не каза дата, а само бълвочиш. що ли?

Защото не святкам балъци. Явно не си успял да прочетеш и какво ти написах за НАСрасА.

па да ти напомня за пържени хора... 24 октомви 1960та годиниа Байкунур... 126 човека... не помниш??? НАСА има да ги гони гони гони... колкото Русия има да гони НАСА по брой хора качени в космоса.

то се вижда кой е балъка. този който не може да подкрепи думите си с ФАКТИ които да могат да се проверят. Паляк.

Има си хас да не напомниш нещо отпреди 50 години и да не пропуснеш "Аполотата". Виж, за Чаланджър, Кълъмбия и "аномалните режими" няма да напомниш.

Абе свирчо. какво общо има това със Спейската бе? Аман от тролове. и 20 совалки да бяха гръмнали пак неможеха да ги стигнат по умрели. А с тези совалки вдигнаха 80% от МКС горе. Барабар с руски модули.

аполатата били на Мъск. Палячо.

Той и Байконур от 60-те няма общо с факта, че НАСрасА и Маск смята съвременните "Союзи" за най-безопасни, ама го напомни. А до другия тъпак, който даже не може да чете, да посочи къде съм писал, че "Аполотата" били на Маск.

Утре пак... :)

Никакво изстрелване не е имало, никакви сателити - питайте Нанайсито :)

Това е 100% проект на пентагона за глобално управление на дронове. Били се загрижили за интернет достъпа по африканските пущинаци- хахахахаха

Навътре си в нещата.

Затова ли интернет има само в САЩ засега? 100% си малоумен идиот. Пентагона няма нищо общо засега със Старлинк. А тъпаци като тебе вероятно не знаят че има няколко такива проекта на различни фирми. И те ли са на Пентагона?

Бате, ти малоумен ли си?

С тези многобройни изстрелвания, това вече не е само спейсекс, ами групов спейсекс.