17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове, Интернет няма как да се срине. "Срива" е бил под формата на прекъсване на тока, съответно сървърите на обслужващата въпросните сайтове компания Edge DNS временно спират да работят. Денят в който спре Интернет, ще е денят, в който Дирник ще стане читав сайт за качествени и точни новини ;)

Как при DNS проблем, сайта зарежда бавно? Все едно, ако не знаеш адреса, където отиваш, ще влизаш бавно през вратата

tova nowina li e ili ...?

ми бавно ти резолва адресите на главния сайт + на всичките допълнителни cdn-и дето му сервират картинките :) Ти в браузера ДНС името ли пишеш, или ИП адреса?

Мда. Руснаците наистина са успели да се изключат от Интернет днес - за малко да спрат Интернет като цяло. :)

Има кернел ъпдейт, възможно е много устройства да са се ъпдейтвали в този момент. И при мен преди малко имаше "ДНС проблем" точно по същите причини :) Напълно възможно е на много устройства ъпдейта да е настроен да става много бързо, без да се вземе под внимание необходимостта от redundancy.

Прекъсване на тока...ти да не живееш в 1970?

акамай проблем случва се постоянно сега малко по глобален беше за около 10 мин

А хилядите тракери - нали и те търсят DNS да рапортуват.

Питай в Тексас в коя година живеят .

Вчера колко съм се ядосвал! Човек да си направи смарт дом и всичко да спре да работи е кофти :) не мога си пусна осветлението, ходя с фенерче :D

Ще спре интернетът на цял свят, поради спиране на тока! Ти чуваш ли се какви глупости говориш! Те имат цели сгради с UPS-и и генератори, които да захранват при проблем! Това не го говори да не ти се смеят децата :) Спира токът само в БГ при авария на ЧЕЗ... и то редновно! :)

Руският тест за резултатно изключване от глобалната мрежа се е оказал успешен - руснаците се похвалиха вчера. Това е още едно доказателство, че когато Русия пр@дне, светът се наSира.

Руснаците са се изключили от интернет? По принцип да ти кажа, че всичко, което се направи от типа: да се изключа, да отрежа, да намаля, да изчегъртам, да премахна и т.н. всичко свързано с отрицание към нещо, носи негативни последствия на този, който отрича, изключва и т.н. Гледай филма с Джим Кери, който беше свързан с идеята да казваш ДА за всичко, колко добър филм беше :) и поучителен :)

Само дето проблема в RIPE няма нищо общо с руснаци. Но карай, щом ти харесва да миришеш пръднята на руснаци...

Личи си, че не си си направил смарт дом. Иначе нямаше да пишеш глупости.

Фейса се е бацнал! Ужас за наркоманчетата и кифлочите!