Коментари - Феновете на Star Wars са бесни на ЕА | IT.dir.bg
назад

Феновете на Star Wars са бесни на ЕА

ЕА успя да разгневи всички, благодарение на своя алчен подход към Star Wars: Battlefront II.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на Star Wars са бесни на ЕА | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто незнам кой още се вързва нс EA и играе игрите им. Аз вече съм им бил бесен толкова пъти... SIMS например - от много проятна игричка я направиха на нещо което не може да се играе. Има още много примери.. Бойкот на ЕА!

Нормално е да се плаща за чужд труд, в случая игра. Който не иска, прави си собствена игра и си играе наволя.

Браво - типичен коментар от българин: пиша, шото мога, ма нищо че хабер си немам за кво иде реч. Да ти обясня (щото и статията е така написана): 1. Играта струва 60 евро. 2. Половината съдържание, което се очакваше да е вътре, се оказва недостъпно, ако не си платиш допълнително (така наречените микротранзакции). Обикновено моделът на игрите е или плащаш и получаваш всичко, а микротранзакциите са за несъществени неща, като скинове и бонус предмети, или е free to play с бонус да платиш и да получиш предимство. ЕА е събрало най-лошото и от двата модела - висока начална цена и допълнително плащане за съдържание за да победиш. 3. Част от основните герои липсват. Например Дарт Вейдър се купува допълнително. 4. Отделно това, за което плащаш допълнително, са 'loot boxes' (сандъци със случайно съдържание), което даже накара Белгия, Франция и Холандия да почнат проверка дали това не е хазартна игра. Е, на юзерите им писна да са дойни крави и правят бойкот навсякъде. Постваха се ехидни симки как през черния петък рафтовете за игри са опоскани, но Battlefront 2 стои непипната. Допълнително бъговете и проблемите със сървърите хич не помагат.

Е... ЕА! Има ли нужда да се коментира повече? "ААА" игрите в кавички таргетират определена група, която и хал хабер си няма от игра. Тя разбира само от използване на кредитна карта.

Като слушам така ми се струва, че дългата ръка на микро-меките се е протегнала към играта... Кожата си менят, но нравът - не!