17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще усвоят едни пари...

Трябва да засаждаме дървета , паркове , гори . По-лесно е .

Ако редакторчето не е чела достатъчно книжки, нека да подскажа: има прекрасна българска дума за "Стартъп" и тя се казва "Начинание".

Стартъп не значи само начинание

а като се произвежда горещ въздух за балоните не се ли произвежда СО2, имат едни такива гигнтски горелки отдолу.....

Фотоволтаични панели и реотани няма как да загреят въздуха, нали? Или с водород и кислород не може да се прави горелка? Разбира се.

какви реотани бе, илитерат, въздухът в балона трябва да се охлажда и нагрява бързо непрекъснато....водород плюс кислород дава вода, бе, мухаххахахахах! Дори не знаеш как работят водородните двигатели, откъде изпълзявате, бе, такива "образовани" балони с реотани, хахахахахахахахахахахахахахахахах!

тоя балон няма да може да се вдигне от тежестта на фотоволтаичните панели, които ще му трябват за да генерира топлина....още малко ще кажеш да му сложат ветрогенератор....

Малко коментари има, но под тях няма нито един минус. До този миг - само пет, но е показателно, че мислещите българи съществуват. Иначе опитите с привличане на пари от баламурници не са от днес, а от далечното "вчера" и ще ги има вечно.

Uber Robinhood GoPro AirbnB Bloom Energy Legendary Jawbone Pinteres Spotify SpaceX Zalando Palantir Dropbox Xiaomi Всички тези продукти и компании са оценени на трилион долара с приходи и печалби от общо стотици милиарди Все Стартъпи които привлякоха бая "баламурници". Десетки хиляди от тях -"баламурниците" са милионери, а тарикатите като теб ровят в кофите,

Като е стар и тъп, как е измислил такова нещо!

Имам снимка от Манхатън.....негър продава снежни топки през зимата. Имам и друга снимка - негър пълни с вода пластмасов кош за дрехи с дупки по 5 см. Въпросът е: Кой ще върти парите на тези "проекти"? Това е поредната финансова пирамида МММ.

А на снимката на Манхатън има ли сняг наокло? Щото ако няма какъв е проблема? А на другата снимка с пласмасовия кош има ли найлонов чувал в коша? Щото ако има какъв е проблема? Та номера е в детайлите. Без тях всеки тъпак може да вижда финансови пирамиди

"Ограничени хора" Ние българите от 2008 г при "Другарят" Станишев го "Преработваме" СО2(Въглеродният двуокис).Поне МПС го плащат,чрез ЕКО такса,като се "Прави УНИКАЛНО научно откритие "Влиянието на замърсеният въздух върху износването на пътната конструкция!

След като Мъск вчера обяви награда за 100млн долара... Доста идей ще чуем идните месеци

Доста балони ще има да надува тоя немско-ираелски "start-up". Най-вероятно, обаче, балоните ще са финансови, за извличане на финанси от глупаци, инвестирали в това безумно начинание.

Тон въглероден двуокис струва 60 долара. Ако за добиването му се харчат 59 долара, "глупаците" ще станат милиардери. Ако се намери добра технология от суровината въглероднен двуокис да се правят диаманти и кислород още по-добре...

И ако започнат да правят и злато направо нямат равни ...