Коментари - Microsoft с нови смартфони, таблет и умна гривна | IT.dir.bg
назад

Microsoft с нови смартфони, таблет и умна гривна

Microsoft се подготвя за голямо събитие през октомври, когато ще представи цяла плеяда нови устройства от различни категории.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft с нови смартфони, таблет и умна гривна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за какво се напъват, винаги са светлинни години назад, което е неоспорим факт. Да си наблягат на десктоп системата, ентърпрайз осигуряването, .NET средата и ще са си екстра, мобилните истории ги изпуснаха отдавна, баницата е поделена и изядена.

Предполагаемата цена в Индия ще е 48 000 рупии, което е към 1250 лева.

Ако изкарат тутурутка с до 4" дисплей и поне 8Mрx камера мога да си го взема за втори тел. Ама ако я карат, като Самсунг с портите на Св. Петър - не мерси.

Щом е от майкрософт, няма да е толкоз умна гривната :)

Изказваш се като някой, за който и обикновена гривна би била умна. Без да си ползвал даден продукт, няма нужда да си даваш некомпетентното мнение.

Ееех Майкрософт, дебелото детенце в квартала, което никой не харесва, но се налага да си приятел с него чат пат и което винаги изостава от групата. Да очакваме ли до 1-2 години да обявят собствен автономен автомобил и смарт хоум система? :)

От една година съм с win 8.1.Нямах избор,защото е служебен.Въпреки това съм приятно изненадан.За мен е по-надежден от Андроид.Липсват му още няколко приложения,за да догони iOS,но разработчиците скоро ще ги направят.

neXus

Те докато ги направят /евентуално/, Андроидът ще е избухнал с още нови функции. Това "скоро" го слушам от 2 години. Смешно е да си вземеш телефон с надеждата "някой ден да догоним другите".

Нови "автоматични изпращания на смс-и до скъпи номера" от вируси имаш предвид :-)

Pesh0

Няма по голям боклук от Лимнията . Трябва да инсталирам софтуер , за да се свърже телефон с виндовс с компютър с виндовс.

Но пък има истинско SMB.

Умна гривна и след нея умни белезници. Принципно върша една и съща работа.

Въобще знаеш ли какъв продукт е т.нар. умна гривна, за да се изказваш така глупаво. Понеже имам първата версия, нека те осведомя - Microsoft Band е гривна за проследяване на физическата ти дейност с тон сензори и с добавени функции като нотификации за съобщения и телефонни обаждания. И за работи с всички други платформи.

Жалкият Андроид - нещо си там, писано на Java и Piton...Смешка направо...Смях голям А Windows Phone е писан на сериозен език - C++

И това е коментар от човек, който "може" да напише Python правилно? Смях!

За питона на Пищова става дума :)

колко ти е капацитета. Този коментар е за стената на славата просто. Ако бях толкова тъп, щеше да ме е срам, честно.

Браво, докара го на MS мърморко. Почти се хванах. :)

Ето ви малко статистика: -- андроид - на 85% от всички устройства; -- IOs - около 4.2 %; -- M$ (лумии ...) - около 0.8 % -- други - Х %... Сега си мислете и за новите устройства. :)

Велики телефони от велика компания. Имам Лумия 530, чакам великия Лумия 940 май И най-после Windows mobile 10 защото с този Denim вече ми е скучно.

Чак пък скучно...

Поне да ползваш TOR за да си цъкаш плюсове си се научил, браво. Инак windows 8 е не толкова лошо отдолу - същото като всички останали назад до NT или каквото там е - но новата мазня отгоре е тотално осрана, то от XP насам вървят само надолу а 8 е направо за боклука. Не че андроид е по-малко боклучава работа де, всъщност отдолу е по-боклучав но отгоре омазаното е по-приемливо за масовата публика. IOS не го знам къде и колко е боклучав и не планирам да научавам нещо от там, баш модният сектор не ме влече пък хептен никак.

Евтини лагващи, забиващи и пълни с дупки за вируси боклуци много - също както глупаците. Разбирачите са малко...

Искаш да ми кажеш, че WP е непробиваем ли? :))) Разбирача...

Търся каиши за гръб за новите модели смартфони с екрани като тенис маса...:))

Очакваме? Събитие? От Майкрософт??

Е от тебе ли да чакаме събитие? Ако можеш, давай...ще се радваме да видим, ако не - ще се посмеем

Прав си, от Майкрософт може да се очаква нещо ... смешно.