Учени свързаха в мрежа три човешки мозъка

Участниците в експеримента си изпращат взаимно команди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обичам новините от жълтата преса! Четеш: "На крачка от дигиталното клониране!", пък то, видиш ли, кметът на село Куртево събрал пари за копирна машина. Същия експеримент можеше да се реализира и ако вкараш още двама участници с по един телефон в ръцете. Първият следи очните движения на онези с каските, докладва на вторият, който пък дъни по едно круше на "приемника". Че какво, резултатът е същия - пак му излизат светкавици.

Излиза, че нашите мозъци са отдавна вързани (от Създателя!!) в единна невронна мрежа и при нужда са готови да изпълнят чужди команди.

При 'Елита' на България тази технология няма да работи - нужна е преносна среда за командите (мозък). Колко е хубаво, че нашите нямат.

Да - и всики казват - искам и аз като тях, искам и аз като тях - да нямам, да нямам. Супер - ще се спасим :)

В същия момент руските твари стигнаха до извода, че ако изпият 1 литър боярищник на екс се напиват по бързо. Различни хора какво да правиш...

Брато, аз като излюскам една бутилка водка си говорим с Вуте само по телепатия!

Error 404

Марш всички в мрежата! Това е подготовка за чипосването. Ако си недоволен от нещо и веднага ти се пращат импулси. Ставаш една доволна свиня, дето си седи в кочината и чака .....

Ставаш една доволна свиня, дето си седи в кочината и чака ..... Ами то дори в момента маса хора са така - "чекаме некой да ни упрай..."

Не ти изпращат команди, а информация. Ти сам решаваш как да действаш. Разликата е голяма!

Сигурно такива като тебе така са мислили някога за телефоните. Слагаш слушалката на ухото и получаваш команди какво да правиш!

И не е ли така за т.н. политически елит, пък и за поне 80% от хората.

Филмите стават реалност!

Отврат,началото на края

Края на кое?!? На спането по време на работа?

Все едно един сегашен суперкомпютър да го използваш за настолен калкулатор в бакалийница. Мозъка, ако се развие би могъл без помощни средства да се справи много по-добре с тази задача. Даже без ограниченията на времето и пространството. За съжаление сме тръгнали в друга посока.

Много интересно, твърдят, че делфините са способни да предават, чрез звук детайлни изображения. И ние хората го правим, чрез разказ от една страна и въображение и абстракция от другата приемаща страна. Мисля, че двете са сходни, но изпълени поразличен начин.

Трябва да се пита някой делфин за тази работа!

Виж как ги разбираш тия работи, да бяха се консултирали с тебе накъде да вървят.

къде ги рашките? те нищо не са открили. Иначе голем го вадат, оръжия имали...

И каква е ползата от това ако стане, ако не си например глухоням, без ръце и друга възможност за комуникация? При определени стечения на обстоятелствата, това може да е заплаха за човечеството.

Така де, каква е ползата от знанието.

Да не говорим, че ползваха преди простите мозъчни клетки на пиавици, за направата на предаване на данни тип комютър. За морал да н говорим. Докъде ще стигнат, какви ще са последиците върху мозъка и човека после. Няма ли да командват хората накрая като зомбита с дистанционно от някъде.