17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък, не ми е ясно, как предизвиква "потрес", незнанието на простия факт, че при носене на маска, няма как да не вдишваш обратно въглеродния двуокис който издишваш?... Това е толкова логично и ясно, че неразбирането му направо е потресаващо. Много ясно, че маската е вредна по отношение на свободното дишане и в никакъв случай не предоставя необходимото количество кислород при вдишване... Да не споменаваме и факта, че при продължително, непрекъснато носене на маска, в материята ѝ се развиват и бактерии, които могат да предизвикат инфекции, най-малкото на носоглътката и горните дихателни пътища...

С удоволствие констатирам, че тази статия още не е полазена от трола на дир.бг. Няма коментари, противоречащи с никого от коментиралите.

цЕл световен, пък и Економически форОм, с какви глупости се занимава? Оттам до извода, че световният икономически елит е сбирщина от нищо неразбиращи идиоти, е налагащ се.

Тея на кой бог служат?

Това са най-злите сатанисти на земята. Опитват се да унищожат всичко живо на планетата ни. Само не знам как са купили всичките ни политици да им слугуват.

Ех, защо не съм пилот на военен бомбардировач та като се съберат всички тези престъпници в Давос да насоча една ракета в сърцето им и да реша от раз всички проблеми на човечеството! Само физическото унищожение на тази пасмина е решение, нищо друго!!! Вервайте ми!!!

Маската няма значение важното е търговията да върви

Има ли нещо умно и за мозък че на повечето одавна е за смяна или поне за пране

Цял ден не работи пощата на Яху (Yahoo). АйТи секцията на дир-а да се "самосезира" :)

Умен намордник. Какво друго прави, праща ли GPS информация?

Еми щом има умни часовници, следващата стъпка е умна маска. Напълно в крак с настоящата обстановка ! Важното е да има нови стартъпи на борсата, нови първични публични предлагания и нови акции, в които американците да си наливат парите от спасителния план на бай Джо.

Точно, чака се дамска превръзка, с крилца, умна.

Превърнаха ни в роби с тия маски. Носим намордници. Позор!

значи на жената гащите никога няма да поумняет...

Шегаджии! Нося една и съща маска поне от 3 месеца. Още става, защото я слагам само за малко в магазина или на работа, въпреки че ми е падала и на земята. Докато тази не се скъса, не ми трябва нова.

:) моята ми я даде на заем един приятел на 15.03.'20г. :)

Фак оф

Лудостта и малоумието са издигнати в култ през 21 век.