Коментари - Таен проект на Apple проследява кръвната захар с помощта на Apple Watch | IT.dir.bg
назад

Таен проект на Apple проследява кръвната захар с помощта на Apple Watch

Това може да преобърне здравната индустрия с главата надолу

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Таен проект на Apple проследява кръвната захар с помощта на Apple Watch | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Апъл мачка тролетариата

само кацата на мечо пух в китай

Няма спор - ще показва нещо. Въпроса е - доколко ще е вярно! Тия часовници, дето мерят кръвното са меко казано изключително неточни!

Apple за разалика от разните NoName китайчета като кажат че нещо е направено то работи. ПС Apple има кардиограма но не и следене на кръвното налягане.

още едно нещо да ни облъчва. :-) То малко са магнтните полета и всякакви четотни вълни, ами и сега и лазери. :-)

'баси превода. Този човек (човек?) Гогов ми прилича повече на неуспешен и изоставен клонинг на някой от така модерните към момента машини за изкуствен интелект? Глей, глей: "...където има интерстициална течност - вещества, които изтичат от капилярите - които могат да бъдат абсорбирани от глюкозата". Не че нещо, но глюкозата ли адсорбира течността, или течността адсорбира глюкозата!!!??? Майко мила!!!

Ако проработи ще е забележително, но не бих затаявал дъх. 12 години е много време, ако за толкова не са го направили малко вероятно е да го направят и сега. Все пак кой знае, може някой човек да се е появил дето да свърши работата.

А пък руските бабета палят макет на танк.. Нерде прогнилия англосаксон, нерде майката на всички цивилизации, славаната путиния

Технологията е доста стара. Имаше и поне един комерсиален продукт преди около 15 години. Фалираха и продукта пропадна защото освен, че не беше много точно се получаваше алергична реакция на кожата под часовника. Та по принцип могат да го направят по-добро / много неща се развиха през тези да речем 20-25 години откакто го има на практика. Потенциала особено финансов е огромен. По прогнози над 30% от хората в Щатите ще са с диабет тип 1 или 2 към 2050. Става въпрос за бизнес за стотици милиарди доларес

Това е default акаунта от който пишат всички стажанти в дир.ру

Колко десетилетия делят капитан Немо от реално работеща подводница? А батериите на Тодор Колев носещ ги в чантата ....за портотшвното му у-во? Колко десетилетия делят първия телефон, жичен, от първия клетъчен телефон? ФАУ-2 пускани от Хитлер към Лондон са били с ЛАМПОВО АНАЛОГОВО ИЗЧИСЛИТЕЛНО У-ВО заемащо обем с размер на стая. В самата ракета. До днес принципа е същият, нови са технологиите и материалите.

Като "Теранос" - голям шум, накрая - обичайната пирамида !

Предвид помиите и химията, която ползват за обработка на всичко, което ни продават за ядене, проблемът с диабета е и при нас.

личи си че не си ходил скоро в англосаксона - половината им учени и разработчици са китайци, руснаци и подобни ....

Кардиограма... Като се връзваш на гръмки измишльотини, не ти ли идва на ум да се запиташ.... примерно защо лекарите не ти правят кардиограма с датчик на китката, а те окабеляват все едно си Робокоп,м? Прост въпрос..не е нужно да си учил медицина, макар да помага за отговора

Той проекта е таен, защото е много перспективен и ще обърне света на медицината, но Дир БГ ги разкриха! :)

_stankow

Разбира се, много полезно нещо. Но очевидно не е лесно да се направи надеждно, точно и удобно. И още нещо - това ли е интерфейсът ? Само цифри, и то дребни. Само заклет хакер ще го хареса. А по-възрастните и по-болнавите хора как ще го виждат и разбират ... !?

_stankow

Общата дължина на Фау-2 е 14 метра, диаметърът 1.65 м. Няма място там за цяла стая ... Размерите на управляващото устройство са били около 68 x 70 x 95 см. Колкото два големи куфара. Вече е имало миниатюрни радиолампи, по-голямата част от обема са заемали жироскопите.

Очевидно са сложили просто илюстративна картинка.