17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще бъде поредната българка онождана по разни т.н. "тренировъчни лагери"

'но те са МЪЖЕ" Ееееее бахти феминизма

Да имаш да вземаш, Таня! Искам моята да я изстрелям първа...

КуРса ф измир бил як и ф албания,,,баси местата... високотехнологични щяло и в македония да има...

В Алабама - САЩ

То алабама е по-пропаднал и от Албания!

Докъдето и да стигнеш по Пътя към Космоса, ще бъдеш горда от себе си, че си постигнала сама. А ние ще пуснем сълза от умиление, че още има на този Свят мечтатели. Мечтите са най-красивото изживяване. Не-толкова достигната цел.

Какви мечти...че и статии за тях сте седнали да пишете...чудно!

В днешно време полет в Космоса се осъществява лесно. Плаща се сума от порядъка 70 милиона евро и летиш като космически турист без никакъв проблем. След няколко години цената ще падне тройно, ще има вероятно и хотел в орбита. Така че Г-ца Иванов може да осъществи лесно мечтата си.

Почвай да скачаш след 5 - 10 години може и да отскочиш до луната, да беше в друга държава шансовете и щяха да бъдат по реални ама в България едва ли ще стане

Искренно ти го пожелавам Татяна. Мечтите на човек не трябва да признават никакви граници. Дано успееш - стискам ти палци.

А пък на хейтърите пожелавам ДГД.

А на тебе ти пожелаваме ДГЛ (лапаш) !

Тази се е изпое.ала на цялата земя,станала и е тясна и сега гледа да се е.е на други небесни тела.

Със сигурност шансовете да се лети в космоса в бъдеще ще се увеличават, дори човек да лети просто като турист. Е, ако момичето иска да се занимава с това професионално, ще е по-трудно, но не и невъзможно. Да се обичат музиката, поезията и танците, разбира се е похвално, но в случая трябва да набляга на физиката, математиката и може би биологията и химията. Да не забравяме и спорта. Успех.

Да беше отишла при китайцте тогава. С НАСА няма да стигне до никъде, най-много да я утрепят при фалшива авария, както направиха с топ-летците си с Аполо 1, защото не се съгласиха да им участват в измамата с Луната.

Язык без костей. С кой червен ум говориш такива скудоумия по адрес на българското момиче? Ти, че нямаш деца е пределно ясно, но какво са ти виновни чуждите деца?

тая бяла риза много и отива... не знам защо са и развързани ръкавите само?

Гледай само как се подмазват за 8ми март

По космическата програма може да се работи и без да се лети. Европейската космическа агенция (ЕКА) е част от програмата "Артемида", но България не е част от ЕКА, което някак е в унисон с отношението на българина към науката и технологиите.

Браво момиче!

Изкарал съм тридневен задълбочен вечерен курс за подводничари и съм прочел три статии по темата. Очаквам да ме поканят да се спусна до Марианската падина.

Ми става ясно че сте от редовните на Г-ПАРАДА ВИДНИ ДИЛДОНАВТИ И ОТЯВЛЕНИ СТАПОНАВТИ

Браво на момата

Не виждам защо им на жените на летят в Космоса? Там кухни няма, храната е в тубички!

По-дребни са, ще им трябва по-малко храна и жизнено пространство. При дългосрочна мисия това е от значение. Освен това лесно ще се размножат, ако носят оплодени яйцеклетки на борда, оборудването за изноване на ембрион им е част от физиологията.

ако попрочетеш малко за жените в космоса, ще установиш че именно част от физиологията им всеки месец се оказва неприятен проблем.

И изобщо Космосът като цяло е ПАМПЕРСИ и СМРАД! Чудя им се какви Жени харесват ТОВА.

тати какъв ли Мерцедес кара :)

Страпоня къв е????

Как какъв? Стара 80-ка ,99 ръка 3 пъти пребоядисван и 4-пъти изчукван. И момата я засърбяло и щот няма кой да я почеше се замислила за Марс, да я чешат през целия полет...

Направо ти пожелавам да се качиш на кораб на Плеадите ! С такива американците и сега ходят на Луната ! А за НАСА забравете . източници : Corey Goode и др .

Наднорменото тегло се усеща доста по-силно при повишено ускорение. Гледах жени на центрофуга, кандидати да карат изтребител. Иска се 7g за 20 секунди без да пуснеш лоста с контролния бутон. Една дребна и набита издържа повече от всички мъже, ама не беше дебела. Набита, ниско разположен пръдляк, 1.60, мускулеста, без сланини.

Е тая като и гледам снимката не става, обича да папа.

Бе, за тва кифле пишат дежурно през година- две. Мама и тате какви са, некои от местните дерибеи май. Нещо зърнопроизводители, нещо герберска измет по Добричко, а?

това е похвално за нашето момиче но за съжаление тя не е трансджендър и черна за да може да пробие

Но ти можеш, защото отговаряш на изискванията

ти нали още от татово време си отговорил на изискването да си педераст,така че недей да се напъваш че си се опикал

Абе вие от Позитано сте забавни да наричатее всички комундета. Ама е нормално за боклуци и лекетая като теб да се опитвате да принизяте другите към своята нищета.