17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си купиш Тесла и я паркираш пред панелката в Младост1 до 2 вечери ще са и отмъкнали катализатора.

Да не паднаха продажбите, че вкарваме рекламка пак

В четвъртък бях в малкия централноКалифорнийски град Tulare. Изпитах истинско удоволствие: В жегата следобяд, по малка уличка, каубой както по филмите, яздеше конят си. По-скоро го удържаше и конят танцуваше....повдигайки висока краката си. Явно беше удоволствие и за ездача и за коня. За първи път видях ездач през градът. Иначе се язди много в САЩ. От любителско и спортно удоволствие чрез елитни конюшни, до лични коне гледани в задният двор или имение. Та, САЩ е огромна държава с огромно население. Едни карат "Тесла" и предплащат за години чакане, други карат пикапи... Но конят е техен начин на живот. Особенно при амишите, които не признават достиженията на техниката и в техните региони е ЖИВА ПРИКАЗКА - черни каляски пътуват в красив раван дърпани от кончета на които се броят всяко мускулче. Като живи пружини са. В черните каляска пътуват достолепни възрастни господин и госпожа или млади с ята дечица отзад. Жените са с дълги светли рокли до земята, с прибрани коси под шапчици. Мъжете са с широкополи черни шапки и никога бръснати бради над 30 см. Жива приказка на Братя Грим. Сега ти ми разкажи за Ладата на дърва и пара в Сибир и как живеят щастливо сибиряците....

историята лесно и бързо се забравя ... само преди век, преди автомобилите когато конският впряг беше доминиращото превозно средство, коне имаше от порядъка на 2-3 на човек, а градовете бяха помийна яма преливаща от конски фъшкии. Хората ходеха само с ботуши до колене и зиме и лете, сещаш се защо защото им се налагаше да газят конски фъшкии всяка крачка, всички градски канализации бяха вечно преливащи от сещаш се - конски фъшкии, всички големи градове имаха нещо - общ узнаваем белег усещащ се от километри - смрад на конски фъшкии ... днес няколко случайни ентусиаста, някой друг каубой в свободното време, и разни религиозни секти отричащи технологичният прогрес ползват коне. Да са живи и здрави! Цивилизацията каквато днес съществува би била невъзможна ако още масово разчитахме на коне. Дори да трябва цялото човечество да мине на соц.трошки като Ладата, варианта е многократно по-добър от това да се върнем към коне!

А къде са камионите дето представи преди няколко години? Няма един на пътя

Има няколко на пътя, тъпако! Наричат ги тестови модели. Инак производството им по план е за 2021 г., но още тази година ще почне производството на специализирани модели за определени едри клиенти

Ми направи ти един бе, боклук смрадлив! Ама не можеш, само тъпите коментари са ти специалност.

- купих си Тесла, сама се шофира. - и къде е, дай да я видя. - де да я знам къде е, запиля се нанякъде

И като пуснат тези боклуци кой ще събира после ламарини и трупове!?

Една дупка на пътя или един джигит, дето не брои "стоп"-а за знак и 5-тото поколение електромобил става на втора ръка суровина.

Бе 100% по-добре ше управлява от джигитите изпотрепали до сега 200 души поне.

Един бъг , и .....ПАНАИР .

Ако е добра е само за у нас ,да замени убийците по пътищата.

mISHOto

"Компютърът никога няма да замени човека" - неизвестен канибал.

Значи да очакваме скок на ПТП-тата!

Всичко тихомълком се прави за стимулиране на ограниченото пътуване! Постепенно затъпяване и забравяне на уменията за независимо шофиране.

ОГРАНИЧЕНОТО ОБЩУВАНЕ? Колко книги си прочел последната седмица? С колко живи хора си общувал, споделял....любил? Хмъ?!

Ако се возиш бизнес класа в тролея не би трябвало да има разлика

Това трябваше да е за леля Гошо най-долу

Защо ли няма руска кола ?А да .Сетих се. Те произвеждат танкове за победата.

глупак

АМЕРИКАНСКИЯ Т-34

у наше село де нема маркирофки как ша карам я най добре кон с каруца тесла има имам да дялам колци за домати

е и до края на 2015 щяха да са готови ... все до края на някоя година ще станат готови ....

Бухай с теслата там в Лунната фабрика на Рагозин и си трай.

Технологията е революционна и със сигурност ще донесе успех на Тесла. Дори ако не е тази година, ще бъде в близкото бъдеще. Никой от другите производители няма шанс.

Технологията я има. В момента обучават мрежите.

надали тая тесла ще фунционира като хората като знам пътищата и диванетата по тях

Поздравления за упорития Мъск. Пожелавам на TESLA още по-големи успехи в работата за Човечеството.

Ако няма никой друг на пътя... може.

Нищо че е гаменче по душа, браво на Мъск - с каквото се захване, става златно. Неслучайно гони сто милиарда богатство и скоро може да оглави листата на най-богатите, ако Теслата продължи да чупи рекорди на борсата.

Само в Германия Тесла наема над 10000 работника за ново производство. Мениджър "Човешки ресурси" на Тесла е БЪЛГАРКАТА Боряна Динева - Стробъл. Съпруга на съдружника на Мъск в Тесла, М-р Джей Би Стробъл....притежаващ над 30 ПАТЕНТА на Тесла. Той е "мозъка" на ФИЛОСОФИЯТА ТЕСЛА.

Да си го кара

Не е ли същото да се вожиш на тролей

Ако се возиш бизнес класа в тролея не би трябвало да има разлика