17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много верни коментари :) Българите винаги знаеме повече и можеме всичко а за политика, икономика и спорт не ни питай щото ще съжаляваш за въпросите! И си личи колко сме добри - в Европа последни, най бедни, дебели и болни а в качеството сме и зад Африка всичко ни е направено без вкус и качество но това е заради финансите :) не е ами толко си можеме но когато ни го кажат и се опитат да ни налеят акъл скачаме като мечки на бой даже :)

Евреин, евреин, евреин - трите ключа към успеха.

повече са Роман Абрамович Виктор Векселберг Михаил Фридман Владимир Лисин Алишер Усманов Шамалов и разбира се - Шаломов.

ТУК Е МНОГО ВАЖНО ПОЖАРНИКАРСТВОТО ! ВКЛЮЧИ ГО АКО ОБИЧАШ КАТО 4 КОМПОНЕНТ !

Съдейки по самия Бил Гейтс, трите ключови умения са: 1) да си от правилната етнорелигиозна секта, 2) да имаш "вуйчо владика" (в IBM), и 3) предвид предните две, да не се обременяваш излишно с висше образование.

Трите ключови умения: 1. Плагиатстване; 2. Монопол и 3. Пари под масата !!!

толкова ли си калпав, че си беден като мишок?

Навремето на краденето на софтуер му казвахме "адаптиране". Спомням си "СУПЕР-ПАСКАЛ" за 400 лв. (1988 г) дето тук таме излизаше надпис "Borland". Та си спомних за един "голям" бизнесмен, дето "адаптира" UNIX и направи DOS за INTEL.

Да сме "адаптирали" нещо на Майкрософт? Избирахме качеството, затова Borland.

Имаше един "правец дос". В ДОС-а на М$ имаше два файла - IBMBIO.COM, IBMDOS.COM. В "нашия" дос - P16BIO.COM и P16DOS.COM. Ама като ги поразгледаш с програмата PCtools - вътре само надписите тук-таме сменени. Дърто ама помниииии!

Не разбрах дигиталната икономика без кодове как ще я бъде!?Г-н Гейтс в бъдещето виждате ли как 2% държат богатството на САЩ или старата пресен на нов глас?А Капиталът на Маркс четете ли или сте по -умен от него?Бъдещето според вас означава ли потребление на сила и затъване в дългове за три живота напред?Или пишете за "златния"милиард от човечеството а останалите.....?

главният проблем на всички социалисти е, че прахосват 99,99% от енергията/усилия/време си да кроят и вътворяват планове как да направят богатите по-бедни, вместо да се чудят как да направят бедните по-богати. вечно планове как ще се вътвори "равенство и справедливост", и винаги в смисъл онези които имат да бъдат принизени до онези които нямат. Никога обатното! веднъж не съм срещнал социалист който да предложи реалистичен план, какво ще прави обществото след като изпапа паричките на тази богата прослойка. нашата лична Българска практика соче плана на социалистите средата на предния век бе, харчим парите на богатите (които сме разстреляли без съд), после харчим националния златен резерв, после почваме да взимаме дългове отвсякъде, после от няма къде за да платим дълговете продаваме на черния пазар оръжие и дрога дай ми реалистичен социалистически план какво ще правим без да крадем и взимаме заеми, и ще ме спечелиш за социализма. пп. и да чел съм Капиталът на Марск, той е една от книгите донесли най-много нещастие на човечеството.