„Туитър“ ограничи достъпа до профила на Путин

Същото социалната мрежа направи и за други над 300 акаунта, свързани с Руската федерация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е на нивото на действащ американски президент, значи.

Не се учудвам.... те резнаха собствения си президент, та какво остава за някой друг... било то Путин или бай Иван от Ахматово, задето си е сложил руското знаме на профилна снимка.

А с Телеграм как са нещата? Както "В Контакте" или както в "Однокласники"? Там САЩ ще го режат ли? Оххх, забравих, тези са руски, чакалите не могат да ги спират.

Туитир са Расисти и са против ПРАВОСЛАВИЕТО и Славянството , да изключим Туитър и ние ! УКРИ напуснете България , ние не ви искаме в България !

Като е толкова хубаво в Путинстан, защо отивате на Запад?! Когато видя путкинисти да бягат към Путинландия, токава ще Ви повярвам!

ти като си толкова умен , що не си в харвард бе ?

Видяхме ги “умниците“ от Харвард, две смислени думи не могат да кажат и на български и на английски.

Много моля, даже настоявам туитъра да ограничи и моя достъп до акаунта ми, дето го нямам, ха ха

Ама каПутин го има..

А ха ха ха, Путин дори мобилен телефон не ползва, те му ограничили профилът в туитър... Тъпаци, сър! Всички са в Телеграм, вече малцина ползват фейсбук и туитър, това са двете най-тъпашки платформи!

Ако това беше Donald Trump щеше да го съсипе. Но Путин сигурно от месеци не се е логвал в тази глупост, камоли да пише простотий....

Марш в сибирските землянки, мизерници!

Чиба бе, лгбт трол!

се политизира след американските избори! Освен да забавлява джендърите и комплексарите за друго става ли?!

Чудя се на путинофилите. Нали интернет и компютрите са западни технологии? Защо ги използват? Нямат ли си руски неща? Как може да са такива предатели, за да използват западни технологии?

Не може да са западни, щото всичко се прави в комунистически Китай, значи са източни

а стига бе, наистина ли запада е бил толкова тъп да си даде технологиите !?

Да, толкова тъп и мързелив. Да не говорим, че 50% от учените в САЩ са с дръпнати очи.

jingiby

Ко речи? Тоя е за бесене, кви профили, кви 5 лв..

На Путин му дреме на путката :)))

Това е либералната демокрация... Не може да имаш мнение различно от официалната пропаганда... Деянията на комунизма ще ви се сторят песен в сравнение с новия неолиберален фашизъм! Как си позволяват да си присвояват правото ЧЕ САМО ТЕ ГОВОРЯТ ИСТИНАТА??! А всички други лъжат... И ето - "вие лъжете", затова ние ще ви отнемем/ограничим достъпа до социалните медии "демокрация" - заблуда за послушните овце!

"Социалната мрежа "Туитър" е ограничила достъпа до съдържанието в профила на руския президент Владимир Путин и други над 300 акаунта, свързани с Руската федерация." Това джендъристанците го правят от безсилие! Защото не искат да повярват, че Русия е незаобиколима, несломима и неунищожима. И аз ненавиждам американската наглост, двуличие и лицемерие, НО НИКОГА не съм призовавал за унищожаването на Америка, зящото за всеки има място под божието слънце. Защото както пчелата дава мед, така и жили и двете деяния са неразделими и неунищожими. Проблемът на Човеците идва от порочното им желание за ДОМИНАЦИЯ над света. Защото не разбират колко са нищожни и че метър на два от тази земя им е предостатъчна и че вечността не е тяхна а е на Бога!!!!

Медиите с цензура са враг на свободата. Хорага трябва да изоставят Фейса, Туита, и подобни и да ги оставят да фалират.

РУСИЯ Е НЕЗАОБИКОЛИМА, НЕСЛОМИМА И НЕУНИЩОЖИМА! Който не го е разбрал това е ГЛУПАК !!!!!

не се разпадне на съставните си части ще е така, кой разбрал разбрал :)

тя вече се разпадна. чакаме другия голям от Студената Война.

Защо бе ДЕМОКРАТИ ???

На убийците и изнасилвачите не се позволява да плямпат по медиите.

Внука пита кога ще дават копия и стрели през 2050 ?

Активирайте се! Не може така. Трябва да пишете иначе в петък няма гущери. Пишете повече . Има бира. Иначе ни кредит ни работа . И не съм робот

Че те руснаците не го ли откачиха тоя Туитър преди месец още…

Цензура и липса на обективност от запада. Не е повод за гордост това. Монопола за живот е в американците. Ако не искаш да живееш като тях, недей да живееш

Така мислят

Ееее и сега как поданиците му ще ретуйтват снимките на денацифицирани украински дечица, които публикува в профила си?

кое е туй жуже със ботоксово носле?

Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници. През лятото ята комари, през зимата бели мечки. Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци. Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал. В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена. Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути. Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт. През зимата -65С и земята е замръзнала. Няма чукчи, който да копа залежи. Чукча копа дупки. Дупчи леда и лови риба. Затова рудата копат каторжници. Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем. През лятото - блата и комари. Иди копай. Нещастни пияни варвари

Леко фес, обувай си шалварите и иди да преметеш обора, че бея ще те налага пак по гърбината.

АЗ ПЪК СМЯТАМ, ЧЕ РУСИЯ Е НЕЗАОБИКОЛИМА !!!!

Скоро, като ви спре ядреното гориво, газа, петрола и зърното ще ми ядете ... Туитър и Фейсбук :)

А руската кочина ще яде ядрени бомби

Айнщайнчо, отпусни се мама... Те тия дето са измислили инстаграм и туитър ще измислят и какво да ядат, не бой се, мама... :))))

има по-малко пари от Мъск, около 200 милиарда $ скрити в бункера, оня затова се ебава с него :)

Много як коментар копеле! Ей ти 2 рубли да си купиш газ. Имаш ли още бисери?

Газ не ползвам нито москвичи

Путин е касапин!

Не само ще си вземат какво им трябва от територията украйна, но и ще направят съд стил Хага някъде по Донетц или Луганск и ще съдят твойте приятели нацисти и фашисти. Ще бъде приятно да те слушаме как квичиш като свиня в говна тогава :-)

Путин е свършен скапана руска ватенка

Елон Мастията не стана ли част от борда на директорите днес, след като вчера стана ясно че е най-големия акционер в туитър? Днес нямаше ли новина как искал да направи туитър свободен и независим. Тоя аутист винаги е бил агент на трибуквениците, време е да хапне плутоний

Ако Украйна не беше допуснала тази грешка, да предаде ядреното си оръжие, сега всичко щеше да е наред и война нямаше да има! Ядрените бойни глави трябваше да са разпределени по равно, по 3 хиляди във всяка от двете страна!

Тия социални мрежи са политически проститутки. Ограничили достъпа до акаунта на Путин, но призивите към омраза, смърт, саморазправа с руснаци остават и са позволени... Да повърнеш от толкова нечистоплътност ? Чудя се на овцете, които обитават тия клозети.

Значи , от Масквс може , ама от Запада ич.

Фейсбук, Инстаграм? Това е само за дебили и простаци. И някой малкопишковец.

някой слънчев ден Жужи ще пукне и ще настане мир на планетата Земя :)

Ех мечти...ех надежди. Ама пък безплатни.

Докато ти ще си умреш, като мишка.

като мишка отколкото като убиец на деца :)

Това да не е мелодрамата Тръмполинка или Илонка които си ползват милионите малоумни последователи я за да си вдигнат акциите я за някаква друга пошлост?! От всичките интервюта с Путин, ясно си личи че никога не е ползвал такива глупости а само е чувал за тях. Като стар КГБ агент и имейл няма, камо ли други неща.

"Като стар КГБ агент и имейл няма, камо ли други неща" - е ти помисли че лично Путя ли си води профилите бе льольо ?

Кото превеждата от BBC, преведете целия материал . Ме подценявайте читателите и ние знаем езици и следим световните новинарски сайтове. Публикацията завършва с този абзац който сте пропуснали " Компанията заяви ,че ще предприеме действия срещу всяка страна ,която " ограничи достъпа до отворен интернет ,докато та са във военен конфликт ."

Тва вече е новина. Те сега на Путин му се разказА играта ! Сигурно си разплел всички чорапи и си е вързал един большой камък на шията и ше пръйгне от Кримский направо в речка Москва !

Интернет е творение на американците. Истинските съветски изроди обменят душевните си екскременти чрез аналогови канали - фи 115 и нагоре.

Добро утро овце, свобода на словото ли, няма свобода, вие сте тотални роби на демокрацията.

Свобода на словто е, че държавата няма да те преследва, защото имаш различно мнение от нея. Частна компания не длъжна да ти предоставя платформа, да лъжеш. Аз може ли да ти ползвам РС-то? Ако не ми дадеш, не е честно, да? п.п. И не, никъде няма абсолютна свобода на словото. Клевата, насилие, такива неща се цензурират навсякъде, а в любимата ти русия и доста други неща се цензурират.

имал профил и сам пише там... виж ти!

Има. Той е като тебе..нали?

Каква работа има тоя урод в западна социална мрежа? Да си пише пропагандата за руските орки във вконтакте.

Отдавана беше време да го направят. Може да закрият и странците във ФБ на руските посолства и министерствата им.

не прощава на никой, накрая Жужи може да се гътне и сам :)

Край..Путин сега ще умре от мъка. Само някой трябва да му каже първо какво е Туитър :-)

Той Путин само уважине искаше, нали? :)) Или вече ще си признаете, че иска пари и валст?

Путин е имал профил във вражески мрежи? Предател с предателите му!

Има екип за тая работа и те са му направили профили навсякъде...да са в крачка с модата. Той самия не само че не ползва такива работи но и се съмнявам да знае точно какво е Туитер освен че е някаква социална мрежа.

Има. Виждал съм как качва снимки. На една е яхнал Харли Дейвидсън с нациска каска и каубойски ботуши.

Джуджето дебил , скоро ще го изяде рака , на запад могат да го излекуват , но нанайси при дадената ситуация !

Какъв кеф че капути като тебе се надяват на това :-) Оргазъм направо :-) Какви глупости говорите и в какви чудеса вярвате в безсилието си :-) Кеф!!!

Да ще си сложа капут когато ми духаш за да не ме изцапаш -руслямист боклук-

Тва ли е? Давай още. Твойта злоба ме развеселява :- ) Давай...