„Туитър“ ограничи достъпа до профила на Путин

Същото социалната мрежа направи и за други над 300 акаунта, свързани с Руската федерация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джуджето дебил , скоро ще го изяде рака , на запад могат да го излекуват , но нанайси при дадената ситуация !

Путин е имал профил във вражески мрежи? Предател с предателите му!

Край..Путин сега ще умре от мъка. Само някой трябва да му каже първо какво е Туитър :-)

Какъв кеф че капути като тебе се надяват на това :-) Оргазъм направо :-) Какви глупости говорите и в какви чудеса вярвате в безсилието си :-) Кеф!!!

Има екип за тая работа и те са му направили профили навсякъде...да са в крачка с модата. Той самия не само че не ползва такива работи но и се съмнявам да знае точно какво е Туитер освен че е някаква социална мрежа.

не прощава на никой, накрая Жужи може да се гътне и сам :)

Отдавана беше време да го направят. Може да закрият и странците във ФБ на руските посолства и министерствата им.

Каква работа има тоя урод в западна социална мрежа? Да си пише пропагандата за руските орки във вконтакте.

Да ще си сложа капут когато ми духаш за да не ме изцапаш -руслямист боклук-

Той Путин само уважине искаше, нали? :)) Или вече ще си признаете, че иска пари и валст?

Има. Виждал съм как качва снимки. На една е яхнал Харли Дейвидсън с нациска каска и каубойски ботуши.

имал профил и сам пише там... виж ти!

Добро утро овце, свобода на словото ли, няма свобода, вие сте тотални роби на демокрацията.

Тва ли е? Давай още. Твойта злоба ме развеселява :- ) Давай...

Кога ги изнасилват, преди да им отрежат главите или с отрязани глави!

Интернет е творение на американците. Истинските съветски изроди обменят душевните си екскременти чрез аналогови канали - фи 115 и нагоре.

Има. Той е като тебе..нали?

Свобода на словто е, че държавата няма да те преследва, защото имаш различно мнение от нея. Частна компания не длъжна да ти предоставя платформа, да лъжеш. Аз може ли да ти ползвам РС-то? Ако не ми дадеш, не е честно, да? п.п. И не, никъде няма абсолютна свобода на словото. Клевата, насилие, такива неща се цензурират навсякъде, а в любимата ти русия и доста други неща се цензурират.

Тва вече е новина. Те сега на Путин му се разказА играта ! Сигурно си разплел всички чорапи и си е вързал един большой камък на шията и ше пръйгне от Кримский направо в речка Москва !

Кото превеждата от BBC, преведете целия материал . Ме подценявайте читателите и ние знаем езици и следим световните новинарски сайтове. Публикацията завършва с този абзац който сте пропуснали " Компанията заяви ,че ще предприеме действия срещу всяка страна ,която " ограничи достъпа до отворен интернет ,докато та са във военен конфликт ."

Това да не е мелодрамата Тръмполинка или Илонка които си ползват милионите малоумни последователи я за да си вдигнат акциите я за някаква друга пошлост?! От всичките интервюта с Путин, ясно си личи че никога не е ползвал такива глупости а само е чувал за тях. Като стар КГБ агент и имейл няма, камо ли други неща.

Моля те недей!!! Тази идиотщина се издържа на глупаци като тебе. Стой там...нека я има за да е весело.

някой слънчев ден Жужи ще пукне и ще настане мир на планетата Земя :)

Ех мечти...ех надежди. Ама пък безплатни.

"Като стар КГБ агент и имейл няма, камо ли други неща" - е ти помисли че лично Путя ли си води профилите бе льольо ?

Фейсбук, Инстаграм? Това е само за дебили и простаци. И някой малкопишковец.

Докато ти ще си умреш, като мишка.

като мишка отколкото като убиец на деца :)

Тия социални мрежи са политически проститутки. Ограничили достъпа до акаунта на Путин, но призивите към омраза, смърт, саморазправа с руснаци остават и са позволени... Да повърнеш от толкова нечистоплътност ? Чудя се на овцете, които обитават тия клозети.

Бензин, ток, парно... Хляб...

Ако Украйна не беше допуснала тази грешка, да предаде ядреното си оръжие, сега всичко щеше да е наред и война нямаше да има! Ядрените бойни глави трябваше да са разпределени по равно, по 3 хиляди във всяка от двете страна!

и като видиш главните програмисти и създатели на тея компании - руснаци, индийци и китайци. Изтекли(откраднати) мозъци от САЩ. Все пак имат неограничените възможности да принтират тоалетна хартия

Елон Мастията не стана ли част от борда на директорите днес, след като вчера стана ясно че е най-големия акционер в туитър? Днес нямаше ли новина как искал да направи туитър свободен и независим. Тоя аутист винаги е бил агент на трибуквениците, време е да хапне плутоний

Путин е касапин!

хахаха, средната класа повечето не ползват тея глупости всичките соц мрежи са за низшата класа, да се лъжат един друг колко са добре

има по-малко пари от Мъск, около 200 милиарда $ скрити в бункера, оня затова се ебава с него :)

Много як коментар копеле! Ей ти 2 рубли да си купиш газ. Имаш ли още бисери?

Не само ще си вземат какво им трябва от територията украйна, но и ще направят съд стил Хага някъде по Донетц или Луганск и ще съдят твойте приятели нацисти и фашисти. Ще бъде приятно да те слушаме как квичиш като свиня в говна тогава :-)

Газ не ползвам нито москвичи

Скоро, като ви спре ядреното гориво, газа, петрола и зърното ще ми ядете ... Туитър и Фейсбук :)

Путин е свършен скапана руска ватенка

А руската кочина ще яде ядрени бомби

Айнщайнчо, отпусни се мама... Те тия дето са измислили инстаграм и туитър ще измислят и какво да ядат, не бой се, мама... :))))

Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници. През лятото ята комари, през зимата бели мечки. Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци. Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал. В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена. Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути. Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт. През зимата -65С и земята е замръзнала. Няма чукчи, който да копа залежи. Чукча копа дупки. Дупчи леда и лови риба. Затова рудата копат каторжници. Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем. През лятото - блата и комари. Иди копай. Нещастни пияни варвари

кое е туй жуже със ботоксово носле?

Ееее и сега как поданиците му ще ретуйтват снимките на денацифицирани украински дечица, които публикува в профила си?

Цензура и липса на обективност от запада. Не е повод за гордост това. Монопола за живот е в американците. Ако не искаш да живееш като тях, недей да живееш

чудо е , че можещ да редеиш букви

Така мислят

и до тук