17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне един "туит" от Туитър няма ли да има за прощално?

мигрират към зелениите

Уникална демокрация, налагана от демократичния запад.

Демокрация? Няма държава в света (може би донякъде Лихтенщайн), в която да има демокрация. Гласуване за народни представители не е демокрация.

Няма такова нещо като "научен консесус", това е оксиморон. Ако 97% от учените са съгласни с нещо, то науката се прави от останалите 3%. Не на всички от тези 3% мнението има някаква стойност, но всички които водят до прогрес в дадената научна свера са в тези 3%.

Псле нямало нужда от войни, ае стига то няма оправия иначе, а може и вулкан да изригне там, що пък не. Мнооогоо сган няма чистене иначе.

Новата Зелена инквизиция заклеймява за инакомислие и продава Зелени индулугенции на грешниците.

Планирали сме зануляване. Осъществява ме го. И знаем, че нямате нито средствата да ни спрете, нито контола върху политическите си системи. Гответе се за новото време. Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи. Ще плащате карбонови данъци. Ще се храните със синтетични отпадъци. Ще ви ваксинираме и контролираме като стадо, каквото сте. Имахте шанс да се образовате, организирате и разберете какво правим. Избрахте да се отдадете на хедонизъм, нарцисизъм и затъпяване. Сега е късно. Искаме война - правиме война. Искаме да се страхувате - страхувате се. Искаме да ви вкараме в локдауни - заключваме ви. Искаме да ви убием бавно - пускаме ви зарази. Въобще не ни трябвате вече. Четвъртата индустриална революция ще премахне нуждата ни от вашата работна сила, това да имате потребителски избор, граждански права и свободи. И дори не ни е необходима управленска класа вече. Инсталираните от нас "политици" поддържат достатъчно илюзията, че имате шанс за промяна на системите. В момента, в който стартираме изкуственият интелект за контрол над населението, няма да имаме нужда даже и от политически системи. Ако не сте разбрали, направихме военната ситуация в Украйна за да разделим света и да приложим едни и същи модели по-лесно. Когато сте разделени, системата се прилага по-адекватно на огледален принцип. Вече сме го тествали в края на миналият век. Всички сте гои, които ще стрижем, убиваме ритуално, и съсипваме като геном, в името на нашите древни богове, които ни дадоха власт и сили и продължават да ни подкрепят. И нищо не можете да направите. И няма дори да се опитате. Ще преливате от пусто в празно, за да скриете от себе си истината, че сте излишни и безсилни. Дори и бунтовете ви са контролирани от нас. Генетично осакатени роби избрали пътя на сигурността, илюзията и невежеството.

Същото беше и с противниците на фармафашагите. Ебаа го в "свободата на словото"!!!

Най големите замърсители са точно американските и европейски компании или техните филиали в по бедни държави като България. Тук горим биклука на Англия, Италия, Франция, Австрия..... Но иначе тия същите ни сочат с пръст че замърсяване и ни слагат санкции. Но така е. Русия и Путин са виновни че горим боклука на Европа. По лесно е да обвинил някой друг отколкото да си признаеш че си корумпиран гербаджия

Може ли и на мен да ми спрете да виждам реклами по телевизия, по сайтове, по улиците... Аз също отричам влиянието на човешката дейност върху климата. За кочината, която правим с боклуците не говоря, за влиянието върху климата само!

Тежко средновековие и модерен лов на вещици. Една група лицемери със съмнителна репутация и цели, казват ба цял свят как да мисли и какво да говори. Инакомислещите се наказват публично. Не ви ли е познато?

само че-три въпроса за мутанта - баш собственика на туитъра, който го бил освободил от цензурата: 1) как се отразява на околната среда и световното затопляне на климата разнасянето на втечнен газ от сащ за европа? 2) а как се отразява на климата и глобалното затопляне производството само на една батерия за "тесла", като се има предвид колко земя трябва да се обърне за да се добият материалите за една единствена батерия за "тесла" 3) и как се отразява на същите климатични промени складирането на вече "отработените" батерии. 4) зелените предлагат да се започне фракинг в европа. това как се връзва с "нАучния консенсус" на средновековната инквизиция на ваксинаторите.

_stankow

"научен консенсус" - това е много тежък оксиморон. Консенсус има в политиката. Съдебно споразумение има в правото. Но науката не действа така. Същността на научния подход е критичното мислене. То напълно изключва: - забрани за подлагане на съмнение на съществуващи научни факти - проверка на всеки факт - независимо потвърждение на всеки проверен факт - отказ от постулиране (налагане) на каквито и да е било "истини" - отказ от "окончателни истини" - подчинение на авторитети - бездоказателствена вяра в аргументи Същността на науката е в подлагане на съмнение и водене на научни дискусии (спор) по всеки установен към момента факт. Тя така действа, така се развива. Иначе не е наука. Мракобесие е.

То освен да подлгаш нещо на съмнение трябва и малко доказателства, защо го правиш, или? А научен консеснус е това, което повече учени смятат за вярно. Кагато се появи един с неопровержими доказателствва, че климатични промени няма, тогава научни консенсус ще се смени. Засега, не се появява.

Науката никога не е водена от "повечето". Водена е от "малцината" или дори често от отделния индивид.

Как да се появи,че няма и къде да се появи?Нали виждаш,че всичко се заглушава?Справка -тази стаия!Да не говорим,кой и как финансира науката.

_stankow

"Кагато се появи един с неопровержими доказателствва, че климатични промени няма, тогава научни консенсус ще се смени. Засега, не се появява. " Напротив, съществува цяло научно направление - "климатичен скептицизъм". Коeто се поддържа не от един, а от хиляди учени. Ако не съществуваше, какво тогава забранява Туитър ? :D

Както винаги си не разбрал, но виждам че не си единствения тъпак. А сега наблегни на думичката "реклама".

Само това трябва да говори каква огромна лъжа и печатница на пари са , зелена мафия

го духа twiter!!!

Ясно, Туитър ще цензурира истината.

Някой си купи акции на Туитър и сега е момента да запушим устите, на тези, които са наясно, че електро-мобилите, замърсяват повече от ДВГ.

Нищо май не е купил, искаше. А за влиянието на човека ще ти дам един пример. През70-те в Европа в речните басейни и езерата се образуват извънредно много водорасли, които спират достъпа на кислород и светлина във водата. Вследствие на това риби, раци, микроорганизми измират с бърза скорост. Установиха, че фосфатите в перилните препарати са причина за растежа на водораслите. Затова сега всички перилни препарати са без фосфати.

Перилните препарати са без фосфати, ама торовете са:)Апропо, можеха да работят и по други методи за елеминиране на проблема -като има водорасли,то има и организми -консуматори на водорасли.Има и тралове за яистене на водорасли и т.н.

се нарича тенденцията.

Демокрация и свобода на словото,баце.....

Какво общо имат със свободата на словото частните компании?

Това, че свободата на словото е записана в конституциите. Аман от пишман "частници"

В литва вече ги лишават от гражданство, ако подкрепят Русия. Скоро ще ги заттрелват директно без съд. Хитлер нервно пуши в ъгъла ..

И какъв е тоя консенсус? Спряха за глобално затопляне да говорят, за някакви климатични промени. Ами то климатични промени има постоянно. Значи за глобал застудяване можели да се говори?

Тия още ли ги има. Ми налагайте цензура, не ми пречите.

Основателят на Туитър е марксист. Има голяма заслуга за инсталирането на Байдън.

Климата на Земята се променя , ще се променя и се е променял непрекъснато, през цялото време на съществуване на Земята като планета- 4.55 Ga. Имало е глобално заледяване на цялата планета, имало е и горещи периоди без целогодишен лед на полюсите. Сега сме в умерен ледников период. Какво е обаче "ограничаване на климатичните промени"? Доколкото ми е известно няма технология за глобален климатичен контрол на планетата към момента и едвали скоро ще има.

Глобалното затопляне с или без някой градус не ни е най-спешния проблем в момента. Факта, че се променя киселинността на моретата и океаните - може да докара сериозни проблеми за водораслите, рифовете и планктона, което ще ни засегне неприятно, доста преди да са се разропили ледниците...

Работата е да не се замърсява природата

"Туитър" съобщи, че въвежда забрана за публикуване на сайта си на съдържание от рекламодатели, които отричат научния консенсус за климатичните промени..." === Пак ли консенсус? Явно сме се върнали в средновековието. Някога са стигнали до консенсус да изгорят Джордано Бруно за това, че е бил против консенсуса, че Земята е плоска и е център на Вселената, около който се върти всичко. При това е имал доказателства. Знаем какво става с този консенсус и плоската Земя. Колкото до климатичните промени, в момента се извършва лов на вещици по същия начин, както в средновековието. Думите се извъртат и се стига до заклеймяване. Ричард Линдзен например (климатолог с близо 50 г. опит в областта) не отрича, че има климатични промени, но поставя под въпрос някои от изводите на IPCC и привежда контрааргументи с научни доказателства. Вече е обвинен в отричане на климатични промени без изобщо някой да слуша какво всъщност казва. Пак с консенсус! Да живее свободата на словото!

Само атома ще ни оправи.

И тази туитърщина се приема за нещо нормално?! Гнус ...

" - Свободата, Санчо!… - Дон Кихот горещо маха две ръце - две мелнични криле. - Свободата, Санчо, е велико нещо! … Санчо го не чува - тъп като теле. - Санчо, разбери ме!… Санчо не разбира. Санчо дъвче нещо. Санчо е зает. Дон Кихот откача. Дон Кихот умира. Санчо оцелява. И върви напред. "

Давам ти 1000000 плюса, човече.

ще вярвате само в нашия бог... иначе тежко ви...

Светлинните ореоли на нощните съвременни градове объркват биологичните часовници на прилепите, които ги населяват, смята Туитър. Следователно след 20.00 часа трябва да бъде въвеждан режим на тока, за да могат прилепите да живеят органичен, свободен живот. Ако смятате, че хората са по- важни от прилепите, значи вие сте фашист и путинист, смята Туитър.

WLM

lu4ka

Ако Twitter бяха взели мерки по-рано, сега и динозаврите да са живи.

Да живее Свободата на Словото! :)) Въпрос - когато преди 5 хиляди години днешна Сахара е била зелена савана, кой е бил виновен за климатичните промени? Първобитните хора с техните лагерни огньове???? Хахахахахаха!

Климатичните промени ги отричат само разни ислямски безниноколонки като сибирското блато Мордор и чаршафите в пустинята!

Искаш да кажеш, че преди да се появи съвременната цивилизация климатът е бил статичен, а? И ето сега - климатични промени. Така ли? Ти имаш ли 3ти клас завършен, бе паразитиращ бавноразвиващ се зелен талибан?

Боли ли като ви вадят зъбките, руско тролче! Скоро бензиноколонката ФАЛИРА ОФИЦИАЛНО! 4 май! СВЕТЛА дата! Руската кочина отича в канала! :)))))))))

Доста точна оценка.

Той Путин изби всички бизони в американската прерия преди време.

В природата няма вакуум освен вероятно между ушите ти.. През средновековието е имало в Европа също неголям ледников период. С каква индустрия и огромно население тогава са го предизвикали? Според летописите на фараоните, е имало няколко века преди христа огромна суша. Дори да махнем написаното в Библията за нея, то египетските записи, както и по археологическите сводки такава е имало. Каква индустрия са имали тогава? Преди 10-12 000години е имало огромни валежи и нивата на реките, моретата и океаните са били доста над нормалното.. И да, разбира се че човешката дейност влияе, но само изригналите вулкани генерират повече сажди,пушек и СО2 от няколко държави взети заедно за няколко месеца.. А! И само за такива като теб - измислените квоти за парникови газове, носят на определени фирми доходи с милиарди на година, квоти които незнайно по каква логика са получили от правителствата си..и после разпродават. Пък иначе, както знаем при изчезването на империя или голяма държава моментално се появява друга. Ясно, че Русия няма да изчезне, но ако реши да оползотвори или разпродаде на който иска да плати ядрените си оръжия тогава няма да говорим за зелена сделка а за общи усилия останалото на 1/4 население как за оцелее! И както разни талибани атакуват на нож в Европа, скоро същите ще имат от доброволно раздазените в Украйна оръжия, също като достанъчно материал за мръсни бомби. И тогава ела да видиш.

Никога не съм го и ползвал този garbage ...само като му видя дизайна и се отказвам....Мъскинина трябва да го купи и да го затвори

"отричат научния консенсус за климатичните промени" Какво точно е това? Малко по-заплетено не можеше ли да бъде? А и пак избива на налагане на партийна линия - ако не приемаш нашето виждане край с теб. Къде остава правото на лично мнение по дяволите? Не съм робот, яжте ми органичните органи.

Това е климаричният консенсус, далаверата е огромна...

Какво беше това Туйтър? Малкото братче на Фейсбоклук ли?

Всъщност по-старото братче. И, странно защо Тръмпи имаше туитър, а не фейк-боклук.

Еко бесни. То и без това само врякалници в тоя туитър. Кудкудякане на поразия. Все едно да излезеш на терасата и да крешиш простотии.

Да, ама от терасата виеш и само дразниш комшиите. "видни" звезди в тоя туитър имат и с милиони последователи които сляпо вярват и се водят от патроните си. Това е един от най-видните начини за манипулиране на обществото мнение в дадена желана посока.. Та не е баш същото като да зинеш от терасата