17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По скоро: лигавио левиоса

"изпълниха магически трик" - за ваше неграмотно сведение, мисията приключи преди 3 седмици и сега публикуват непоказвани снимки и видео. Така, както сте го написали излиза, че все още летят и си правят трикчета.

_stankow

Това е целта. Да си мислят хората, че още летят, че и те правят нещо. А всъщност лети екипажът на Союз МС-19 и не се занимава с плюшени меченца, а снима първия игрален филм в орбита. На МКС. Но на нас не ни е разрешено да знаем за това, трябва да гледаме тъпотии отпреди 3 седмици ... Написани в сегашно време, вместо в минало. Плоски номера.

Туристи летели и се забавлявали на 500км над земята - това не е новина. Руснаци качили камера в орбита да снимат филм - епично постижение в космонавтиката... Станков що просто не си мълчиш? Така щяхме да си мислим че си умен...

Голем филм... ма докато Мъски качва хора в каспули в които може да се живее дори с дни, то рашките едвам стигат на 300-400км от Земята и гледат бързо да се свържат, щото ке умрат ако останат в багажното отделение кто Мишелин човечета. Усещаш ли разликата? Като руснак стане и се раздвижи в Съюз-а, тогава ще говорим кой какво снимал... щото едни други снимаха преди 50 години не на разстояние София-Русе, а на 400 000 км... За пореден път доказваш колко си зле в този раздел..