Учени откриха препарат срещу стареене

Ако терапията работи при хора, то те ще бъдат млади по-дълго време

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости !!! Човешкото тяло/изградено от атоми/, като част от Вселената е устоено по нейно подобие !!! Галактики, звезди и пр. се раждат и умират !!!

Сега богатите ще живеят вечно, така им се пада :)

От всякъде ни заливат с измами.

Още една ниша за АЛЧНИТЕ СПЕКУЛАНТИ , които ще направят милиарди от наивността на хората , или това ще е нов инструмент в ръцете на политиците за нови промени в правилата за пенсиониране -т.е '' Пенсия на НЪЦ'' !!!

Явно някои хора не правят разлика между "учените откриха" и "може да послужи като основа за изготвянето на...". Тъжно!

не прилагаме западен режим на хранене и хапчето се оказва безполезно?!?

Живите организми, за разлика от неживите предмети, се съпротивляват на ентропията. Основен природен закон. Така или иначе, удължаване на младоста и живота като цяло е напълно възможно, макар и не по начина, описан в настоящото недоразумение.

тогава пенсиониране на 80 години

То ако ставаше с хапче... Не е толкова просто обаче. Сори, ама парите не могат да ти купят всичко. Няма как да стане.

И боабабът живее хиляда години, но си остава дърво.

Смятай, Баце вечно млад, хубав и умен.

Моля, бързо няколко хапчета за Лили Иванова, че няма време...

Нека тези с парите да го тестват това хапче!

petrovito

дървета, дървета, ама ги е имало преди хората и ще ги има и след тях...

Да се благослови името Му вечно , да е блаженно тялото Му , да иляди! Амин!

Ръгай чушки у боба и ке живееш вечно.

Тук не става въпрос за безсмъртие, а за забавяне на процеса на стареене. Разликата е огромна! Ти на колата ти слагаш ли и масло? Защото по твоята логика, на ДВГ не трябва да се слага масло, тъй като износването му е естествен процес...

Не бе, ша умиргат млади

като стане въпрос за кинти, власт и вечен живот - мигом стават първи ентропофили!

Вечно млад и хубав - Това добре , но за ''умен'' , ще трябва и друго хапче !!!

А хапче срещу човешката АЛЧНОСТ и ПРОСТОТИЯ няма ли кой да измисли , че светът да заживее малко по-нормално ?????????????????????????????????????

Няма хапче. Трябва внимателно възпитание. Просто е.

Абе господа, какво стана с борбата срещу фалшивите новини??? Или това е невероятна истина подкрепена с научни факти диказани през последните 10-20г? Аз си мисля че става въпрос просто за някакъв частичен напредък и то не толкова голям. Обаче заглавие "Учени откриха препарат срещу стареене" си е фалшива или поне подвеждаща новина. Само факта за наличието на "Ако терапията работи при хора" в коментара под заглавието компрометира новината напълно.

Старостта е най-големия бич на човечеството. Категорично. Човешкият живот е толкова уникален, че не бива да се пропилява и заличава след някакви си нищожни, дори мигновенни 60-70-80 години. За съжаление все още няма единна научно-философска концепция във връзка с този ОГРОМЕН ЕКЗИСТЕНЦИАЛЕН ПРОБЛЕМ. Казано иначе, съвременната наука никак не би се затруднила най-сетне да намери приложим за всички лек за старостта, но инерционни сили, предубеждения, религиозни и политически предразсъдъци пречат за това.