Учени се тревожат, че НАСА ще зарази Земята с марсиански патоген

Възможно е на Червената планета да има опасни за нас микроорганизми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пробите от луната може, що така? Щото няма такива мухаххахахха

Госпожа дон дер лайнен и мъжа и ще ни спасят. Новите ваксини вече са готови. Против вируса Марсианско плиткоумие - особено заразен за ваксинирани срещу Ковид.

Тези, същите полуграмотни, купени учени нали твърдяха, че нямало живот никъде другаде освен на нашата планета . . . ?! Как ще ни заразят тогава ??? По-добре да кажат кога лъжат . Преди или сега ? и да не би освен патогени и микроби, за толкова милиарди години да са се развили и други форми на живот ? Далеч не толкова плиткоумни като нас.

И ще станат хибриди от хищника,видове и пришълеца в едно и фантастиката ще стане реалност а тези дето твърдят че с навлизането в атмосферата изгаря всичко,Ами пробите ще са вътре при астронавтите как ще стане обработката на земята може с нашите препарати да ме стане или с термична обработка може да се унищожи материала и каква полза тогава.

Когато падат скали от Марс нека да напомним, че температурата която развиват тези скали, наречени метеорити, са няколко хиляди градуси, благодарение както на орбиталната скорост, така и на земната гравитация. Така, че господин учен, недоучен очевидно не е прав - има огромна разлика между паднал къс камък, който е стерилизиран и космическа сонда, която контролирано се прибира на земята.

Имам усещането, че хората вярващи, че Земята е плоска драстично се увеличават, а най-лошото е, че простотията сред журналята расте експоненциално! "Учени се тревожат", кои са тези "Учени", от койс институт са и т.н.

Когато стигнат на Марс американците първо ще открият следи от древната македонска нация.

о вие, които са заразени душмански с ковид, спин, шарка и прочие......НЕ Е ОТ МАРС

Е... и кой ще ги спре Американците???? Те ЗАРАЗИХА с КОВИД цялата планета и...всички си мълчат.... даже САМИ признаха че 95% от Уханската лаб. е тяхна!!! Пък сега "някакви си проби" ...??? Какво толкова :):)

Йелоустоун! Категорично!

Е точно като на неродения Петко

Ще донеса формулата за ваксини от Мелмак и ще я продам на Фон Уши, която ще спаси света(аз съм инкогнито). Учените не трябва да се притесняват повече.

Горките марсианчета, какви ли гадости им занесоха нашите машини там....

Аз си имам и добър ген, и яко пато. Вие да му мислите. А сега ми трябва не приказки, а някой лев да си купя нещо за ядене. Другото не го мислете толкова загрижени.

Не ти е яко патото, лъжеш... Късо е и меко...

еми чичо Бил не спи

Ще използват БОЯРИШНИК и няма проблеми! ДА НЕ ГО ИЗПИЯТ ПРЕДИ ТОВА!!!

Понеже хората поспряха да се плашат от земните патогени и да не искат да слушкат и да се чекират.....се минава на следвашо ниво на шок и ужас - непознат враг с извънеземн произход. Следващата пандемия ще е от Космоса

всъщност за космически патогени са говори сериозно откак летим в космоса, а в научната фантастика от по-отдавна. "Война на световете" издадена 1898 на финала си говори именно за това как явно нашите бацили са били по-страшни от марсианските и в крайна сметка екосистемата им умира унищожена от земните бацили. просто предните няколко години беше модерно да се говори за зарази и затова имаш грешното впечатление че космически зарази е нова тема.

Келвин?

а че и китайците ще доведат, никой не се тревожи, то и без това комунистите не можеш да ги спреш, нито с възвание, нито с добра дума или доказателства, нито с принуда, правят каквото си искат

От Луната патогени докараха ли ;-)

не са ходили как да докарат.

Простия русороб не вярва на 39000 снимки разсекретени от НАСА за пътуването до луната, обаче вярва че Гагарин бил летял в Космоса без нито една снимка, видео, нищо :D

Вряк-вряк, пак да изкудкудякаш. Не че си вярваш разбира се, дори ти не си такъв загубеняк.

С тези темпове няа да е скоро...

Е, вече със сигурност сме закарали патогени там. Толкова апарати, все един ще е закарал нещо.

"Известният астробиолог Стив Бенър" Ми не съм го чувал... ама и астробиология не съм чувал да има. Явно трябва да е много малък клон от науката при положение, че нямат дори доказателство за съществуване на какъвто и да е вид организъм извън Земята и всичко е теоретично без доказателства и факти.

Wikipedia, Astrobiology

От там ли черпиш знанията си? Моите съболезнования на родителите ти.

... Тия май са гледали твърде много Видове 2 и са се филмирали малко ... Много по-вероятно е ние да закараме наши патогени на Марс. Някой замисля ли се за това?