Учени се тревожат, че НАСА ще зарази Земята с марсиански патоген

Възможно е на Червената планета да има опасни за нас микроорганизми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... Тия май са гледали твърде много Видове 2 и са се филмирали малко ... Много по-вероятно е ние да закараме наши патогени на Марс. Някой замисля ли се за това?

"Известният астробиолог Стив Бенър" Ми не съм го чувал... ама и астробиология не съм чувал да има. Явно трябва да е много малък клон от науката при положение, че нямат дори доказателство за съществуване на какъвто и да е вид организъм извън Земята и всичко е теоретично без доказателства и факти.

Е, вече със сигурност сме закарали патогени там. Толкова апарати, все един ще е закарал нещо.

С тези темпове няа да е скоро...

От Луната патогени докараха ли ;-)

а че и китайците ще доведат, никой не се тревожи, то и без това комунистите не можеш да ги спреш, нито с възвание, нито с добра дума или доказателства, нито с принуда, правят каквото си искат

Келвин?

Wikipedia, Astrobiology

Понеже хората поспряха да се плашат от земните патогени и да не искат да слушкат и да се чекират.....се минава на следвашо ниво на шок и ужас - непознат враг с извънеземн произход. Следващата пандемия ще е от Космоса

Ще използват БОЯРИШНИК и няма проблеми! ДА НЕ ГО ИЗПИЯТ ПРЕДИ ТОВА!!!

не са ходили как да докарат.

Простия русороб не вярва на 39000 снимки разсекретени от НАСА за пътуването до луната, обаче вярва че Гагарин бил летял в Космоса без нито една снимка, видео, нищо :D

Вряк-вряк, пак да изкудкудякаш. Не че си вярваш разбира се, дори ти не си такъв загубеняк.

еми чичо Бил не спи

Аз си имам и добър ген, и яко пато. Вие да му мислите. А сега ми трябва не приказки, а някой лев да си купя нещо за ядене. Другото не го мислете толкова загрижени.

Горките марсианчета, какви ли гадости им занесоха нашите машини там....

Ще донеса формулата за ваксини от Мелмак и ще я продам на Фон Уши, която ще спаси света(аз съм инкогнито). Учените не трябва да се притесняват повече.

Е точно като на неродения Петко

всъщност за космически патогени са говори сериозно откак летим в космоса, а в научната фантастика от по-отдавна. "Война на световете" издадена 1898 на финала си говори именно за това как явно нашите бацили са били по-страшни от марсианските и в крайна сметка екосистемата им умира унищожена от земните бацили. просто предните няколко години беше модерно да се говори за зарази и затова имаш грешното впечатление че космически зарази е нова тема.

От там ли черпиш знанията си? Моите съболезнования на родителите ти.

Е... и кой ще ги спре Американците???? Те ЗАРАЗИХА с КОВИД цялата планета и...всички си мълчат.... даже САМИ признаха че 95% от Уханската лаб. е тяхна!!! Пък сега "някакви си проби" ...??? Какво толкова :):)

о вие, които са заразени душмански с ковид, спин, шарка и прочие......НЕ Е ОТ МАРС

Когато стигнат на Марс американците първо ще открият следи от древната македонска нация.

Имам усещането, че хората вярващи, че Земята е плоска драстично се увеличават, а най-лошото е, че простотията сред журналята расте експоненциално! "Учени се тревожат", кои са тези "Учени", от койс институт са и т.н.

Йелоустоун! Категорично!

Когато падат скали от Марс нека да напомним, че температурата която развиват тези скали, наречени метеорити, са няколко хиляди градуси, благодарение както на орбиталната скорост, така и на земната гравитация. Така, че господин учен, недоучен очевидно не е прав - има огромна разлика между паднал къс камък, който е стерилизиран и космическа сонда, която контролирано се прибира на земята.

И ще станат хибриди от хищника,видове и пришълеца в едно и фантастиката ще стане реалност а тези дето твърдят че с навлизането в атмосферата изгаря всичко,Ами пробите ще са вътре при астронавтите как ще стане обработката на земята може с нашите препарати да ме стане или с термична обработка може да се унищожи материала и каква полза тогава.

Тези, същите полуграмотни, купени учени нали твърдяха, че нямало живот никъде другаде освен на нашата планета . . . ?! Как ще ни заразят тогава ??? По-добре да кажат кога лъжат . Преди или сега ? и да не би освен патогени и микроби, за толкова милиарди години да са се развили и други форми на живот ? Далеч не толкова плиткоумни като нас.

Госпожа дон дер лайнен и мъжа и ще ни спасят. Новите ваксини вече са готови. Против вируса Марсианско плиткоумие - особено заразен за ваксинирани срещу Ковид.

Не ти е яко патото, лъжеш... Късо е и меко...

А пробите от луната може, що така? Щото няма такива мухаххахахха