Украйна помага на НАСА да усвои Луната

Киев ще участва в конструирането на ракетни двигатели за САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха ха ха ха ха

Усвоиха си държавата, сега започват и слънчевата система. Украйна ще усвои луната, Русия - юпитер, САЩ и Мъск - Марс, Китай всичко останало.. ние слънце да ни огрява от време на време си имаме.

Украина = дебилизъм !!!!

Светът върви напред чрез сътрудничество а не с войни и заплахи.

Той великия Корольов не успява па сега тези пиеници ли ще го подобрят този двигател.

нпо-джендъритге и обама-троловете бягат от тази новина като дявол от тамян! Ало шорошорастите, на какво да се смеем по-напред? нА ВЕЛИКИЯ НАЙЛОН МУСК ДЕТО АМЕРИКАНЦИТЕ ГО ОТСВИРВАТ САМИ? Или на разрешителното дето хохлите са им разписали с правото да усвояват ЛУНАТА. Зер тя е украинска земя...

Не, най-добре върви напред част от света обявявайки санкции на тези, които не са му изгодни. Едно време на това му се викаше ембарго.

Украинците са много по–напреднали от комунистите, много ясно,че точно те ще са в един екип със САЩ.

Говориш за смях, ама май ти се реве? А бляд?

Хохлите могат да фъргат само гюбре, ама не менее да стигне до Луната , малко им е боба.хахаха

Ахахахахах :) Много як виц! Чакам да видя Укро-чудо ракетата. Това ще е гледка!

Може, ама едва ли. ... Това си е само политическо потупване по рамото и нищо повече.

Кой е този който вярва на тези Простотии ? Днес Рада прие закон , забраниха Руски , Български , Унгарски , Полски и Румънски , само Украински и Татарски ,като местни езици ! Правителството на България Мълчи и нищо не прави ! Потрошенко ЛЪЖЕ защото иска още Мандат , услади му се да бъде Президент и за това в услуга на Западна Католическа Украйна ,за да го изберат пак и за това прави маймунджалъци ! Никакви двигатели немогат да правят Лъжат !!!

Помня аз как 4 октомври 2001 година украинците си показаха ракетите, като свалиха самолета Тел-Авив—Новосибирск. Американците не могат да си представят с кого си имат работа.

Тъпи Укри , те едно копче немогат да направят , ще направят ракетен двигател ! Стига Лъжливи ,жълти Вицове !

Фалшива новина! За какво ли може да са им ръждясали 30-40 годишни бръкми, където даже руснаците са ги бракували??!?!?! Американците са велики! Дядо разправя че едно време преди 50г. (аз съм бил в на Тате ергенските гащи), Американците всяка година са бжиткали до Луната. На талази, по двама-трима, с АТВ-та се състезавали, знамена и колци са забивали.

Да ... има ... 500хил. бесарабски българи ... ама не е политкоректно да се споменава, че: 1. Емигрирали са при османските кланета по балканите 2. Против са Порошенко и са про-руски настроени 3. Не им се дават български паспорти и възможност за работа в българия Ама виж бежанците - лекари, инженери, икономисти как помагат на Българската икономика ха-ха-ха :))))))))

Те и сега ватнеците така му му викат.

Ще приемат актьори от украинския цирк НА ОБНОВЕНОТО СНИМАЧНО СТУДИО "МОХАВЕ". То е било построено края на 60-те години на миналия век.

Нека да позная ... Украйна е новата Македония ... Украйна (както Македония) ще влезе в НАТО Украйна (както Македония) ще има Американски бази+ бонус ракети Украйна (както Македония и България) се сдобива с мюсюлманска общност, която крепи правителството и дърпа конците. Украйна (както Македония и България) имат марионетно и послушно правителство, благословено от запада. Украйна (както Македония) ще гледат Европа през крив макарон. Украйна (както Македония и България) ще набиват крак в мизерия за жълти стотинки десетилетия напред.

Украинските ракети на конструкторското бюро „Пивденмаш“ (гр.Днепропетровск) се използват в проекта „Морски старт“ (Бразилия). Става дума за ракета „Зенит“. Украинците имат и „Днипро“, която във военния вариант по терминологията на НАТО се казва СС-20 („Сатана“). Много страни от света прибягват и към други украински ракети за мирни цели: „Циклон-4“, „Антарес II“, „Маяк“. Между другото, Русия все още не може сама да обслужва своите междуконтинентални ракети СС-20

Алооо !!! Шегаджиии , утре е 1 Март, а 1 Април е другия месец :)))))))))))))))))))))))))))))

реве и се на майка ти, че бели по 2 кофи лук на ден.

Май лъжеш?

Разклати ли дедовия

Българино, знай историята си! Попитай Раковски защо са там бесарабските българи.

Всичко високо технологично във всяка област на наука, икономика.. всичко в момента в остатъка от регион уКрайна.. както и на нормалноста и ценности в Морала им... .. Е Останало от Великото Време на Социализма и СССР. Сега този район между Полша и Донбас е демократизирана, Ограбена, изнасилена...... развалина. Точка!

И да се гърчиш и да не се гърчиш това е положението, руският ти господар е излинял и трошичките дето ти подхвърля ще продължат да намаляват. Светът се глобализира и цивилизова, свиквай. А ако успееш да проумееш, че на тоя свят набивате крак само родените със слугински манталитет - докато останалият свят просто си работи и гледа интересите - може дори да се научиш и сам да се прехранваш, не е чак толкова трудно.

А сега САЩ ще го грабна безплатно.

сключиха сделка с руснаците... Украинците продължават подръжката на Сатаните а в замяна руснаците ще им изстрелят два спътника;)

Румънци, унгарци и чехи от кога реват че са подложени на гонения по етнически признак... само нашите си траят защото прародината им не ги подкрепя така както правят Унгария, Румъния и Чехия.

Ракетите Сатана са SS-18, а не 20. Наричат се Войвода и са обозначени Р-36. Руснаците почнаха да ги заместват със Сармат. Наричана от в НАТО Сатана 2 или SS-28 Satan 2. Преди Сатана се водеше най-страшната реката. Но например Сармата имал поне 15 предимства, включително частичен Стелт. Била много по-лека, около 100 тона (не се знае точно), при 211 за старата, а носи повече, 10 тона, при 8.5 за старата. Умишлено правена да ползва същите шахти на Сатана. Руснаците имат много нови типове ракети от СССР насам. Даже една бе с ядрен двигател за втората степен. Но например имаха: Синева, Лайнер, Булава (тези на подводници), Ярс, Баргузин (на влакове тип Синева), самата Синева, плюс още някакви. Плюс развити ядрени глави тип слайдери по Обект 4202, като Ю71 и Ю74. В този период САЩ има известни 0 нови ракети! Пробваха нещо за глави, но не е ясно. Украинцети преди можеха да правят ракети, но сега е хаос, а и мина не малко време. Трябва да бързат, за да не загубят напълно потенциала който имаха и да им измрат учените от старост. Остават често само с намеренията. Същото бе за танковете им, за които произвеждат само няколко бройки. Освен това тук гласяха полигон някъде при Одеса, а целият този южен регион е населен основно с руснаци. Преди СССР не са стигали Черно море. Ако се издънят пак, може да загубят и Одеса, въпреки че там имало 100 националности. Затова бързаха да подменят командващите в тези региони. И извънредното полжение важеше там. От друга страна е нормално да се гони южни части и близост до екватора, заради чисто физически закони. А и до вода е по-лесно за тестове и падащи части. На САЩ е удобно по източното крайбрежие до Атлантическият океан и защото трябва да излитат на изток, защото Земята се върти натам и това има влиание.

защото сте тъпи и неинформирани! Четете (ако можете): "Конструкторское бюро «Южное» им. М. К. Янгеля — советское, впоследствии украинское предприятие, разработчик ракетно-космической техники. Министерство обороны России на своем официальном сайте назвало КБ"Южное" ведущим и крупнейшим научным и конструкторским ракетным центром. Сейчас конструкторское бюро «Южное» ведёт разработку и поддержку ракет-носителей «Зенит», «Циклон», «Днепр», «Маяк» и др. Производство разрабатываемого конструкторским бюро оборудования осуществляется на заводе «Южмаш». Ракета-носитель «Антарес» разработана американской компанией Orbital Scienses Corporation в сотрудничестве с КБ «Южное». Украинская компания КБ «Южное» разработало, а «Южный машиностроительный завод» изготовил основную конструкцию первой степени (без движущей установки). «Антарес» предназначена для доставки грузов на Международную космическую станцию. Осуществлено четыре успешных пуска. Украйна работи с най-напредналата в изследването на Космоса страна - САЩ, а Русия от години прави само "файтони" около земята. И не помисля за Луната, Марс или още по-далеч... Навремето ракетните двигатели на СССР се правиха именно в Украйна. А въпросният Корольов ватенките осем години го пратиха в ГУЛАГ, инвалидизираха го от мъчения в НКВД и той почина, без да е достигнал 60 години. А той, на основата на Фау -2, създаде кораба, с който летя Гагарин...

Работеща индустрия има в Украйна, напоследък току купувам разни металорежещи инструменти - пълно е на нашия пазар с украински, супер качествени са. Та няма да е трудно да им се намери работа по такъв проект, металообработване ще има сигурно повече от програмиране и правене на чипове - които едва ли ще се правят в Украйна. Светът се глобализира и разните местни дерибеи криещи се зад стените на дворците си държащи цели държави за заложници няма да ги бъде още дълго, това е пътят.

Обърках обазначението за Сармата. НАТО-вското е SS-X-30, а руското РС-28 Сармат. Аз това 28 го сложих на НАТО-вското. ;)

като ватенките направиха всичко възможно, за да се смразят с Украйна....

"Морски старт" не е изстрелвал ракета от 2014. Бонус - кораба за изстрелване - Сий Лаунч Командер е 85% руска собственост (РКК Енергия). А украйнската Днипро е хамалска преработка на съществуващите корпуси на Сатани-те. но в момента даже такава преработка не е сигурноо че ще успеят да направят. Бонус - последните изстрелвания да Днипро са от Ясний (риски космодрум), преди 2010 са изстрелвали от Байконур, но там ще трябва да се разберат с Казахстан. Та... ракета може би има, космодтум нЕма. Украйнците последните месеци приказват за нов космодрум северно от Крим, ама то така се строи космодрум - с приказки. Та... накратко, успех им пожелавам. Ако има някъде по-прости политици от нашите - там са.

Вануату изпраща автомобилни инженери, които да помагат за развитието на автомобилното производство в Германия.

Единствената индустрия в усрайна е останалата от съветските времена. При това не само, че е стара и въобще не е осъвременена, даже и на козметично ниво, а дори е и съсипана. Да не говорим, че повече от половината беше съвсем съсипана през последните 5-6 години. Днес усрайна е на нивото на Папуа от 12ти век.

От 2111 до 2015 - 90% срив на производството. Спрян ток. Спряна вода. Не се плащат заплати. Производство на кофички за квас и отдаване под наем на помещения и плацове. Това е днес Южмаш. Ако американците чакат на тях да ги возят до Луната... има да чакат.

Имайки предвид, че съветските времена са приключили там преди няма и 30 години какво очакваш, да са я съградили от нула наново ли. И едва ли е "единствената", щом има работеща конкурентноспособна на светоивния пазар индустрия има и развитие.

Лъжец.

Истината е, че пиндостанците дълго време я караха на лицензни руски ракетни двигатели, обаче руснаците им наложиха ембарго. В паниката си матрасниците прибягват към нещо едва мърдащо, но все пак като капацитет по-компетентно инженерно-технически от целия академичен и проектоконструкторски потенциал на САЩ взети заедно.

Нали хамериканците имат проект за ракета която е ходила на Луната,за какво търсят помощ от Украйна,или...

вече трета година мисли. Публикувано във факти.бг: Украйна мисли за своя база на Луната Украйна мисли да създаде своя база на Луната. Това разкри директорът на авиоконструктурното бюро „Южное“ Александър Дехтярев, цитиран от местни медии. Той посочи, че успешният старт на американската ракета Антарес е доказателство за украинската наука. Александър Дехтярев не пропусна на припомни, че в създаването на ракетата са участвали украински учени. Аз смятам, че човечеството трябва да стъпи на Луната и да се научи да живее и да усвоява планетите от Слънчевата система. Украйна влиза в топ 5 на страните, които притежават специални технологии за усвояването на космоса и страната има необходимите технологии, така и качество на образованието. Единствено липсата на финансиране е пречка пред развитието на космическата индустрия в страната, посочи Александър Дехтярев. нищо, времето е тяхно, нека продължава да мисли.

нешоо не се връзва кои , на кого ,и КАК ше строи космоДРУМ на най неподходящото м,ясто ,дали руснаците СПЯТ .да си го построят най добре в КИЕВ така или иначе такава местност няма да съшествува

Какво са направили от НАСА, че да заслужат това!?

Оле майко!!!

Това не трябва ли да е в секцията вицове?

Само, че сатаните вече се заменят със Сармат