17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пише се Ъмръзва :P Може би дори Омръзва. Омвъзва ми да гледам неграмотници, които даже пишат и откровени глупости! А Руснаците щом искат да си правят безпилотни танкове роботи....

От 30 години все слушам за руски безаналогови оръжия и технологии. То умръзва в един момент съжалявам ви русофилченцата. Че ви клецат ватенките клецацат ви че ви правят на идиоти правят ви ама и вие верно сте много тъпи пърчета и не се вземете в ръце да си оправите живота все се надявате на червената армия. Вижте Тошко тъпото на върха го сложиха убиха му детето внук му пияница полуидиот него позорно го уволниха го направиха за смях. Вижте тоя които му сложиха за заместник него го бастисаха като куче на улицата.

едно е сигурно... Няма да спасят джуджето от съдбата на Кадафи, Садам и бил гладен ..ха.ха.ха

Най-много ми допада варианта с 220 мм НУРС с термобарическа БЧ. В градски условия такова нещо ще сее тотално унищожение.

Признай си, че го вдигаш само от оръжия за масово унищожение?

Те това е "IT" секция

е то това си е IT на кой ще му хрумне да направи хибрид от танк и комбайн и да са сглобени в петък :-))

Наименованието на новата ббм е в оригинал на руски език, затова е с "шт" вместо със "щ". Иначе последният конфликт с масово използване на бронирана техника в градски условия - този в САР напълно оправдава подобен подход.

PEYTSCH

ШТУРМ ? гтова на македонски ли е ?

от гръцките македонски земи в които живеят българи идва.

"Кадрите в US армията са достигнали изключително ниво на примитивизъм" Едва 30 % умеят да пишат и да четат написаното. Върви масирана кампания по набор на рейнджъри, независимо от религия, цвят и дори някои заболявания. Узаконена е от няколко години содомията(дали ония в цеха козички не са търсели). Лица с по-леки присъди вече могат да са войници, а употребата на транквиланти, симуланти, антидепресанти и често дрога е полулегализирана. Набор от 40 думи е максимума на средностатистическия американски войник. Ниско е нивото на иновационната и развойна дейност (разработка на нови оръжия и уникални такива), като изоставането например от Израел е в пъти. СТРАХЪТ ОТ ВРАГА ПОРАЖДА "ИЗДЪНИЗЪМ"!

С това "чудо" братушките ще защитават градовете си срещу превземане от врага ли?

Кремълското джудже е наясно, че на хората им е писнало да му гледат мутрата и да му търпят номерата - и затова се готви за гражданска война. А на комунделите им разправя, че лошия Запад ще ги напада. Тъжната истина е, че на Запада му дреме за Русия и руснаците. Гледа само Путьо да си прави золумите локално, в Рашата!

Хората си пазят държавата. Който не му харесва - да не ги напада, просто е.

'Опазили' са я - държавата им яде корупцията и путювите пиявици. Огнехвъргачки срещу тях не помагат.

като му забие на това софтуера и почне да пуца и по наши и по врази......

Това по-скоро е правено за градска среда пълна с "бунтовници" и "умерени бунтовници" примерно. Деленето на умерени и неумерени се прави от Аллах. Задачата ни тия машинки е само да ги пратят при него.

Това да не ти е бил геювско виндозе, та да забие?

Хамериканците са тъпи парчета, прости кравари които се опитват да ни страхуват тука назе у селото.

Русия очаква "гости" от чужбина и се подготвя.

ти се моли Баба Яга да не ти дойде на гости, че тогава ще сменяш пелени... :-D

А в Подмосковието ... тайно се надяваха, че може да започне прокарванито на канализация ...

това някакви блянове на рашките ли? някакъв нов сценарий за фантастиччен филм може би? тия мизрници нямат какво да ядат, американците ги спасяват не един а цели два пъти от фашистите и пак се пънат? абе нали трябва да имате икономика за да водите война бе, нали трябва да имате храна и материали за да водите война бе? Нали трябва да имате интернет за да водите война бе? Е как ако почнете война срещу САЩ и всички цивилизаовани страни от НАТО ще си осигурите храни материали интернет, технологии и прочие? Нали всичко ще ви секне. Кво правите тогава? Айде стига приказки за фенове на СССР....

тиззз явно си много проЗд и неосведомен, сляп русофоб... Но това си е само за твоя сметка.

Досега никой не е видял зелен кон ,умен комунист или умен русофил .