В САЩ откриха "демоничната частица"

Това е нов етап от надпреварата в създаването на свръхпроводник при стайна температура

Обратно в новината

Коментари - В САЩ откриха "демоничната частица" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко демонично е от сащ!

Абе като се замислиш че преди време на минусови температури над -200са се преземили на луна която е плазма а сега във андктардктическия пояс който обикаля земята където температурата стога до -70 градуса не могат да минат барерата се чудя на кое да вярвам тарикати и примкаджии живеят на гърба на хората а сега се докопаха и до българия и ще на разкатаят тея говеда

Големи демони от тях няма!!! МАЙКА ВИ ДЕ..А И У.РЕПКИ ДЕ..А ПУ Е ВАЩА МАМА КРАВАРСКА У.РЕТЕ ЕЕЕ

Територия ,непосилна за " светлите руски умове" за които четох преди известно време в най- дезинформационния русофилски сайт " поглед инфо".................

Бе от десетилетия чета всеки ден какви чудесии откриват учените, интересно защо животът става все по-зле и по-зле, скъпотия до шия, повсеместна корупция, войни, из Африка мрат като мухи от глад, изобщо прогрес.

Се информираш главно за русия.

издаде, като най голям противник на тази частица? Какво казва?

От написаното единствено разбрах, че Гогов е пълен идиот.

Преди месец това беше новина от Китай сега просто смениха Китай със САЩ . Браво за новината от дописниците . Заслужават награда пред строя като вдигнат американското знаме вместо българското .

Руските тролове тук не са помирисвали учебник, но не пропускат да си кажат "експертното" мнение.

Глупусти щом е безмасова начи е квантова квантовите частици са носители на взаимодетсвие те са известни силно и слабо ярдено взаимодействия гравитационното при него са гравитони и фотона на електромагнитното.Други няма в нито една квантова теория.

На мама разбирачите те.

че демоничната частица са я открили най-напред в Белия Дом!

Лично хънтър - в плик бело .

Значи открили "демоничната частица"? Как може да откриеш нещо, дето преди това не си го знаел въобще, а си му дал име... Разбирам да беше нещо от сорта на: "В САЩ откриха нова частица и дадоха име "демонична"!"

Чети статията ве, Мурук: през 1956г ТЕОРЕТИЧНО е изведено съществуването на тази частица.

Китайските учени са го установили това още при династията Шао Лин. Американските крадци пак експлоатират, колонизират и империализират…

В това време Руzzия е заета безогледно да изстрелва ракети срещу украински градове...

Браво !

А по бай тошово време имахме завод за полупроводници, който следващата година щеше да стане завод за цели проводници, а днес вече щеше да е завод за свръхпроводници.

Имахме! И произвеждаше , полупроводници с качество на световно ниво А сега какви заводи имаме?

имаме смучипи/шковци и разтвориз*дници, не е ли очевидно :P