Висши служители на бунт срещу Фейсбук заради ляво-либералната идеология

Работещите създали група срещу политическата нетолерантност в Ай Ти гиганта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Туитър, между туитите на Тръмп върви най-якото порно. Дори има снимки на голи дъртаци пред малолетни момиченца на публични места.....и всичко е законно и редно....стига да не се засяга "статуквото".

Заменихме един фашизъм (комунизъм) с друг (неолиберализъм) !!! И двата режима не допускат други, и двата са тиранични !!! И в двата има цензура, и трябва да внимаваш какво говориш!!!

На бунт срещу кого , заради какво- това е въпроса в клюкарника. Защото идеология значи политика.

Знае се, че Фейсбук е финансирал със стотици хиляди долари различните политически кампании в САЩ, но компанията е разпределяла парите си по равно за републиканците и демократите. По голямо лицемерие от това на всички по равно няма. Така двама се карат ,а третия печели!

Deus Vult

Тц тц тц тц Като прочетох "на бунт срещу гиганта" и си помислих, че цели организации се изтеглят от платформата, а то какво? Група си правили ВЪВ ФЕЙСБУК?! За да се усети бунт трябва да се напусне платформата... да се изтеглят рекламите, да паднат акциите и тогава ще се усетят. Същото трябва да се направи и в Гугъл/Ютуб... и не само

Наци-онал-либерали. Нищо ново, мислят си, че са най-правите. Ще си отидат с агония, войни и съдилища.

Тук долу за наритването е вярно. Но е факт в САЩ, не в Б-я. У нас нямаме свобода на словото, защото журналистите ни до един са подкупени или неграмотни и не могат да формулират самостоятелна мисъл. В България народът успя да докаже, че простотията може да победи разума и аз смятам, че е завинаги. Добре дошли на арабските нашественици!

Не е ляво-либерална. Правилното наименование е либерал-фашизъм.

Ляво - лицемерна!!! Нищо либерално няма в запушването на устите на оппонентите ти!

точно това е либералното

имат "социално-либерални и фискално консервативни възгледи"

Фейсбука ли? Изтрих го!

Свиквайте, така ще е. Толерантността е по-силна от омразата.

Интересно-ако мюслитата изнасилят жена ти,дъщеря ти и за десерт-майка ти,колко толерантен ще си?!?

от глупостите които си написъл,е явно ,че не си тесен отзад!

Много толерантно е да заглушаваш мнението на опонента. Мда, направо пращи от толерантност. :-) като говорите мислите ли или само лалате празни приказки.

В заглавието:"ВСИЧКИ служители" Първото изречение:"НАД 100 служителя..." Малко по-надолу:"Новата група вече е успяла да разстрои ЧАСТ ОТ ОСТАНАЛИТЕ служители на Фейсбук..." Щом са ВСИЧКИ, значи останали са 0 (НУЛА) служителя. Всяка част на нулата си е нула...

Като казват , че са срещу ляво-либералната идеология може да са имали в предвид , че са срещу гей-парадите.....

Ако хората масово си изтрият фейсбук профилите това ще е краят на тази платформа. Те печелят от реклами, а печалбата е тясно свързана с активността и броят потребители на платформата. От вчера съм си деактивират профила за да видя толкова ли е труден живота без тоя клюкарник

Досега освен клюкарник ФБ беше и форум на свободното слово. Драма няма - сега прсото ще се отвори ниша за нов форум на свободното слово.

Така си е, този свят трябва да разбере че е нищожество, не е велик.

фацабука е обречен. Въпрос на време е цуки да попадне в гуантанамо заради престъпния сговор и парите прието от московската мафия.

И точно под коментара ти- логото на Фейса за споделяне на същия този коментар!

Анти

Не обръщай внимание на шматката.

Крайно време беше да се сложи на място либерастията-диктатурата на черните над белите

Разказа им играта Тръмп! Нарита , така наречената четвърта власт! Спечели въпреки тях, за техен ужас! Всички медии бяха против него! Доказа, че традиционните медии вече не са фактор! Сега има пълното право да ги наритва, което мен ме кефи!

Не знам до колко компаниите са леви, но ВСИЧКИТЕ СА ЕВРЕЙСКИ!

++++++++++++++++++++++++++++++

дртО , ти ли си бре ))) ?

Айдеее, поредната фалшива и непроверена новина от дирниците :)

Време е и в Съюза на Американските Социалистически Республики (ФАЩ) да проговорят за "плурализЪм на мненията", за "Преустройство", за денационализация, за демонополизация, за премахване на член 1, според който цялата власт произтича от педалската еврейска партия. Протестите в Балтиморск останаха ли малък светъл луч, или всичко бе погребано пет пъти по-строго от чешката пролет? Скоро ще има ли арабска пролет във ФАЩ или от Фашингтон не мислят да предават четвъртия райх все още? :)

Парадоксът е, че либерализъм означава свобода, а противниците на либерализма обвиняват либералите в това, че ОГРАНИЧАВАТ и ЗАБРАНЯВАТ.

Единствените правилни политически възгледи, идеология и мнения са моите. Всички останали сте глупаци и нищо не разбирате, затова ме слушайте какво говоря и се съгласявайте. (и ми кажете, че всеки не си мисли същото)

Всеки ден се убеждавам, защо сме последни в класацията "Четене с разбиране"... Това ли разбра от статията? Разбира се, че всеки си мисли че е прав. Няма и начин да е обратно. Когато се убеди че греши в нещо, човек си адаптира разбиранията и отново е прав. Проблемът е когато една част от мненията са подтискани и атакувани. Когато искаш да кажеш какво мислиш и разноцветна (всички нюански на кафявото) банда от чакали и бесни псета се нахвърли върху теб с всякакви епитети завършващи на -фоб... Ето това е първата поправка в САЩ която е поставена на безпрецентно нарушаване в наши дни. Но подмолни и прикрито за всякакви епитети завършващи на -фоб и -ист... И както е казал по умен от мен: За да победи злото е достатъчно добрите хора просто да не правят нищо... Дано си ме разбрал, но... едва ли...

Това се случва непрекъснато и навсякъде. Във всички медии. В този сайт също.

ДИР, за пореден път пускат безмислици ... въобще чете ли това което пишете (че не го разбирате е повече от ясно) ... В самата статия, на няколко места, сами си противоречите!

Доброго времени суток,спешу поделиться очень важной информацией при выборе детских товаров: [url=http://mamaimalysh.com.ua/vender/puky]детские велосипеды puky купить[/url] родители прошлых поколений помнят, что такой выход далек от совершенства.недостатков у коляски практически нет.хорошая пружинная система амортизации создаст комфортные условия для прогулки малыша.

По мръсна кампания , както беше срещу Тръмп, не се е виждала! И каква беше изненадата!

Без същите "социални медии", плямпането на Тръмп нямаше да стиге до толкова хора. Та къде е мръсната кампания?

Отдавна не използвам която и да е от услугите на ФесБок. Чифутът Шекерберг е по-зле дори от Сталин.

Агент Ориндж си е направил партийна ядка във ФБ.

А за тия на шиши и бобо някой няма ли да каже нещо , във вулгарния и опростачен сайт напишеш ли нещо за крачунов или властта си изтрит на момента, иначе призиви и изказ на расистка, ксенофобска и там подобни теми се радват на пълна подкрепа.

Значи свободата на словото е правилна само и единствено ако подкрепя демократичната партия на сащ ! Колко удобно нали ? Всеки, който не споделя либерастията е враг на демокрацията ! Иначе се изживяват като демократи и са отворени към всички гледни точки ... стига да не противоречат на техните ... Лицемерието и демокрацията вървят ръка за ръка !

Бъркаш малко. Не само демократичната . Всичко е игра на "добрия: и "лошия" полицай...Да омайват масите за 20-тиан години после другите ...Като в Бг но в по разтегнат период от време....

Лумпенизацията на обикновените американци (ред-нековете) няма нищо общо с общоприетото понятие за демокрация!

Хазарите са най големите шовинисти и расисти в света.Всяко тяхно действие е подтиквано единствено от 2 неща- ралигиозен фанатизъм и алчност.Иначе казано-печалба постигната с измама и физическо унищожение на християните по света.Всички събития са просто следствие на тяхната доктрина.

Абсолютно си прав! Физическото унищожение на християните вече е прераснало в стремеж за унищожение на бялата раса.За това е неистовия стремеж за ислямизация на Европа.Справка:Проекта “Син лъч”!

"...истинската заплаха "се крие в това, че най-могъщият човек на света постоянно повтаря, че може да се има доверие само на него..."

Той е най-големия лъжец, пардон - привърженик на "алтернативните факти"...

Ташаци на рояци...

напълно подкрепям бунт срещу ляво-либералната идеология

Ляво-либералната диктатура с всичките и Отворени общества, SJW, антифа, ЛГБТ, арт паразити и други подобни метастази съвсем скоро ще бъде изметена. Нормалните хора бяха достатъчно търпеливи, но всичко има граници. И сега е последния шанс за мирно решаване на проблема. Ако не бъде изметена навреме мирно, ще бъде изметена по-късно, но с бой.

Аз съ първият!Аз съм за плурализъм и друго мнения по този въпрос не може да има!

Хората възстават срещу ционисткото лаjно Фейсбук. Соросоиди, треперете!