Volkswagen спря да плаща на Twitter

Немският гигант не иска да финансира конкурента си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само фолксваген, ами всички спряха да плащат. Балона мъск ще се пукне скоро, има ли нещо което да е свършил като хората тоя напушен мошени? Ко е е то че не се сещам?

Ясно е, че на е Мъск не му пука от политкоректности. Той е в играта единствено за шоуто и да е в устите на хората, което явно му доставя кеф. А Фолксваген със спестените пари може да платят на Веско Маринов да ги спомене на следващия концерт.

Илон Мъск някой ден ще купи Целия консорциум Фолсфаген и ще си реши проблема че се правят на интересни сега))))))

да, то така става , решаваш и купуваш нещо дето не се продава , с пари дето нямаш и няма кой да ти даде защото е неясно как ще ги върнеш ...

Няма как. Фолксфаген са огромен концерн струващ към трилион при продажба

Волксваген има пазарна стойност в момента около 180-200милиарда. Тесла има 500 и кусур милиарда капитализация в момента! Всъщност всички 5-6 авто пройзводителв след Тесла ( тя е водеща в момента!) сумарно нямат общата капитализация на Тесла. Та не е рекъл не ги е купил!

Кой е по-голям от Тойота и Фокксваген, бе? Не колко ти струват акциите а какъв пазарен дял имаш е важно. 3/4 от Света кара Тойота(Лексус). Няма по кой начин да свалиш от Лексус азиатските богаташи и да ги качиш на лагерна количка наречена тесла. В пустините и джунглите се карат само джипове и пикапи Тойота. Нищо друго. Тойота е и в ледовете и снеговете. Кога с тесла ще закачиш каравана в САЩ и ще идеш на хиляди километри в Канада на лов за мечки, бе? Кога в Чикаго или Ню Йорк(само преди дни) ще отринеш теслата от 1 метър сняг стояла дни на улица, ще натиснеш бутона и ще "запали"? Тесла държи СПЕЦИФИЧЕН пазарен дял от гномчета. Юпита на борсите, банкови чиновници, IT генийчета, зелени КЛИМАТИЧНИ политици, артисти-демократи. Всичките те имат къщи от половин $ милион нагоре с отопляеми гаражи със станция за зареждане на тесли. Теслата не е за масовия потребител, който масово в САЩ живее под наем, паркира колата на улицата а вечер обикаля няколко квартала само за да намери място да паркиране. Сутринта в 4:00 трябва да се е чекнал с картата на работното място. Къде ще включва теслата за десетки часове зареждане на батерията? Само застраховката не му е по семейните финансови възможности.

Ти си олицетворение на понятието Мъск бот о велико проявление на миДленето ....

da ama ne

Ще му накривят шапката, тая дето я няма!!!

ами като започнат масово да се отказват от платформата точно това ще се случи

Не само ще му я накривят ами и ще му я наврат .... Тоя паляк все по често вече показва как е един балон под налягане