Volkswagen спря да плаща на Twitter

Немският гигант не иска да финансира конкурента си

Обратно в новината

Коментари - Volkswagen спря да плаща на Twitter | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му накривят шапката, тая дето я няма!!!

Илон Мъск някой ден ще купи Целия консорциум Фолсфаген и ще си реши проблема че се правят на интересни сега))))))

да, то така става , решаваш и купуваш нещо дето не се продава , с пари дето нямаш и няма кой да ти даде защото е неясно как ще ги върнеш ...

ами като започнат масово да се отказват от платформата точно това ще се случи

Няма как. Фолксфаген са огромен концерн струващ към трилион при продажба

Не само ще му я накривят ами и ще му я наврат .... Тоя паляк все по често вече показва как е един балон под налягане

Волксваген има пазарна стойност в момента около 180-200милиарда. Тесла има 500 и кусур милиарда капитализация в момента! Всъщност всички 5-6 авто пройзводителв след Тесла ( тя е водеща в момента!) сумарно нямат общата капитализация на Тесла. Та не е рекъл не ги е купил!

Кой е по-голям от Тойота и Фокксваген, бе? Не колко ти струват акциите а какъв пазарен дял имаш е важно. 3/4 от Света кара Тойота(Лексус). Няма по кой начин да свалиш от Лексус азиатските богаташи и да ги качиш на лагерна количка наречена тесла. В пустините и джунглите се карат само джипове и пикапи Тойота. Нищо друго. Тойота е и в ледовете и снеговете. Кога с тесла ще закачиш каравана в САЩ и ще идеш на хиляди километри в Канада на лов за мечки, бе? Кога в Чикаго или Ню Йорк(само преди дни) ще отринеш теслата от 1 метър сняг стояла дни на улица, ще натиснеш бутона и ще "запали"? Тесла държи СПЕЦИФИЧЕН пазарен дял от гномчета. Юпита на борсите, банкови чиновници, IT генийчета, зелени КЛИМАТИЧНИ политици, артисти-демократи. Всичките те имат къщи от половин $ милион нагоре с отопляеми гаражи със станция за зареждане на тесли. Теслата не е за масовия потребител, който масово в САЩ живее под наем, паркира колата на улицата а вечер обикаля няколко квартала само за да намери място да паркиране. Сутринта в 4:00 трябва да се е чекнал с картата на работното място. Къде ще включва теслата за десетки часове зареждане на батерията? Само застраховката не му е по семейните финансови възможности.

Ти си олицетворение на понятието Мъск бот о велико проявление на миДленето ....

Ясно е, че на е Мъск не му пука от политкоректности. Той е в играта единствено за шоуто и да е в устите на хората, което явно му доставя кеф. А Фолксваген със спестените пари може да платят на Веско Маринов да ги спомене на следващия концерт.

da ama ne

Не само фолксваген, ами всички спряха да плащат. Балона мъск ще се пукне скоро, има ли нещо което да е свършил като хората тоя напушен мошени? Ко е е то че не се сещам?