Коментари - Вселената ще загине заради Хигс бозона? | IT.dir.bg
назад

Вселената ще загине заради Хигс бозона?

Физици от Харвардския университет изчислиха, че след 10 на 139-а степен години Вселената може да загине вследствие на дестабилизацията на Хигс бозона.

Обратно в новината

Коментари - Вселената ще загине заради Хигс бозона? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе само аз ли забелязах как така ускоряването отлага гибелта "10 на 15 степен - 10 на 39 степен години. В същото време силното изкривяване на време-пространство от черните дупки може да ускори катастрофата. ...Така че най-вероятната кончина на Вселената се очаква след 10 на 139-а степен години."

То в нашето село колко елементарни частици има... и като се сблъскат в дискотеката и за тях разбира цялото село на сутринта...

Шъ са сберат Господ, Аллах, Буда и де що ги има таквиз, и ще рекат - "Да не бъде!" И ше настане Стабилитет у ИксГоведото, т.е. Бизонат. Вервайте ми!

Ужас ! И к'о пра'йм с'я ? Толкова скоро и....

Не знам как го сметнаха ама аз го изкарвам 10 на 138 години. Да използват още 1 млн. евро да го проверят. А и да не се случи се съмнявам да има някой който да е тамда го потвърди.

Да-де ама това надали ще стане едновременно в 12 00 в изчисления ден:)) . По-вероятно е да започнат да изчезват отделни зони от Вселената и това да започва да става твърде по-рано. Белег за този процес може да бъде наситеността на черни дупки в единица пространство например в галактика. Така, че ако в нашата галактика например се наблюдават изключително-експоненциално нарастване на броя на черните дупки това може да означава, че тя, галактиката ще изчезне всеки момент от Космоса. Чаткате ли?... Освен ако не се изселим от нея навреме:)))

Каква е причината да вярвате че черни дупки същестуват в тази красива прецизно настроена вселена? Какви доказателства имаме за тяхното съществуване?

Цанко

Ми например наблюдаваното движение на звездите в центъра на Млечния път ни казват, че има нещо много малко, но много тежко и невидимо там. Потърси в тубата, има видео как се движат. Освен това, за такива като тебе, пак в тубата watch?v=sgIqRwvaBw4

малко ви е работата и се занимавате само с глупости

Потресаващи безсмислици...

Мдааа няма време другари!!! За това, носете си новите дрешки и си гледайте кефа!

В грешка са, от мен да го знаете, 42 е отговора:) А сериозно, тези харчат за наука, ама кой да го цени тук....

Тези харчат. Науката е друго нещо.

А, а. Ко, ко речи чадо :)

В Харвард, явно, са сменили доставчика с някой ямаец.

Ако разгледаме гледната точка на материализма и разгледаме основната му теза, че вселената и живота в нея се е появил по случайност без цел и смисъл, каквото внушение правят статии като тази, защо човекът е разционално и морално същество което не спира да търси смисълът на своят живот, мир, правда, любов и да гледа напред в бъдещето с надежда за по-добро? Нима съзнателен живот който не е вечен не е празна суета?

Прав си, но аз бих се радвал и на 10 на 139-а степен годинки. Като начало, разбира се ...

Божието свято царство няма да има край.

А съзнателен живот, който е вечен води до ада.

И аз така, най ми се сбъдват предсказанията за неща които се променят по непредсказуем начин.

снощи кату насърбах сметнах с Елката ,чи таз пръдня нама да се случи! Бузоня не знай че го има!!

На тия ще взема да им спра финансирането. Само плашат хората. Да вземат да му решат проблема на тоя Хигс бозон , да не се намесвам аз.

Вселената щяла да изчезне :-) Глупости на квадрат ... Но ще си говорим пак след "10 на 139-а степен години" ...

Аха, сега ми стана ясно!