Xiaomi оглави пазара на смартфони в Европа

Производителят от Китай контролира над една четвърт от пазара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tоп марка

Обороти и печалби? Май разчитаме на бройки от ниския клас, продавани в източна европа ...

Както казах, единственото, което може да се доближи до Апъл някой ден е Шиоми. Ще поживеем пък ще видим. Нищо не се знае. За жалост на Гого-евов любимият му Хуауей заминава в канала бавно и постепенно. Особено след като Лайка се местят при Шиоми. Добро е шиомито - търкаля ми се тука един Ми 10 про и е много производително. Има някои кусури ама като хромбук еквивалент кърти!

Шаоми са май-добрите. Макар и с някои забележки не айфон не могат да им стъпят и на малкия пръст. Само който не ги е пробвал, той не знае! Realme са нови, добри са, но още им трябва време.

Затова към Април 2021, Апъл имат продадени 100 милиона iPhone 12 - все на 'бедни и прости' китайци дето сигурно не са чували за Шау-мяу. Добре че сте експертите-интелектуалци от мухливите панелки да обяснявате 'авторитетно'..

Добро е Шиомито безспорно, но бая има още докато бие Апъл - Флагмен срещу Флагмен. Може да прави неща, които айфон не може и обратното. Различни са просто.

колко ли усилия изисква от автора да си вкарва късата китайска пишка

начи 85% от европейския пазар на тъпи телефони се дъжи от 3 китайски фирми.... а останалите 15% вероятно от хуявей и по-неизвестни китайски фирми... или иначе казано може да обощим просто че европейския пазар на телефони (спорно колко са смарт) се дъжи изцяло от китай. бравос. и как тогава да избера родното или поне европейското....

Избери краварското, не че не е и то китайско...

'краварските' процесори в 'китайските' телефони за нищо ли ги нямаш?

Аз имах възможността да пробвам и евтин техен телефон, и флагман. За евтините модели съм За - струват си парите и е безмислено да даваш повече пари за аналогични модели на конкурентите им. Но при флагманите не е така - Xiaomi Mi 9 със сетни сили изкара 1 година. Вече батерията му е за смяна, а няколко капки на дисплея при случайно напръскване с вода водят до изключване на дисплея и докато не изсъхне, трепери. Такъв проблем няма да срещне човек при флагман на Самсунг или на Епъл.

Явно си попаднал на менте флагман пич има и такива. Особено ако си го взел от някой търговец с неясен произход. Моят xiaomi mi 8 pro е на 3 години и не е мръднал. Желязна машина. Не съм го рестартирал повече от година. Ползвам над 50 приложения, цялата ми работа е през този телефон, ползвам го и на докинг станция с външна клавиатура и мишка плюс десктоп лаунчер. Това е най-добрия флагман на xiaomi. За трета година никога не съм ползвал протектор за стъклото и няма драскотина по него. Броя на паданията му вече не смятам. За съжаление 9-ката е по зле за мен от 8-цата за 10-ката нямам мнение.

И аз съм със стар Xiaomi флагман - mi8! Много здрава и даракоустойчева машина (незнайно колко пъти съм го изпускал) , батерията все още се очудвам колко много време държи,и не на последно място това беше навремето флагман който беше водещ в класацията на антуту, водещ в класацията на dxomark за качество на камерата за малко пари!!! Сегашните флагмани на Xiaomi са добри но вече цените им скочиха неимоверно! В момента Xiaomi според мен нямат отговор на realme GT 12gb....

Нека позная - с "як" Хапъл си само малко бичи лилави снимки и картите лъжат ама карай дружко е да си балък с як телефон ...

Те затова и заможните китайци купуват Апъл - щот са 'прости'..

явно и Xiaomi скоро ще стане "заплаха за националната сигурност на САЩ" хаха

Натам вървят нещата. Кукурузниците почне ли да ги страхува нещо, веднага го елиминират или "спасяват" света от злото! Нищо, и на тях все някога ще им дойде редът...

Така и трябва! Като не даваш достъп до своя пазар.....ще станеш заплаха като станеш голям. Нищо по-нормално няма от това!

знаеш ли как го наричат Xiaomi в Китай? Наричат го китайският Apple, Apple не съм чул да му казват американският Xiaomi. Много злоба към западният свят бе тарикати. Апропо, защо не отидете да поработите в Китай?

Альо , недоклатено фжендърче, я марш да лижеш обувки на НЕГРИТЕ ( нарочно и неполиткоректно) в говедарника бе смешник!

отрано си заседнал на пърцуца бе убавец:) Леко бе чоУек много нерв много емоция.

комуне ще викаш на майка ти ве цървул, и да бил съм в Китай, не съм чувал никой да го нарича така, сигурно си го прочел в Fox News или си го гледал на картинка нали?