17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Super

досега телефоните издържаха понякога изпускане ако имаха калъфче, с това - ще трябва да го пазите като новата си кола. Едно малко чукване и всичко заминава..... мечтата на всеки производител.

Напротив, сгъваем дисплей не се прави от твърд материал, а от мек, който има и способността по-добре да абсорбира кинетичната енергия при удар. С една дума няма как да му сложат стъкло върху екрана и би трябвало да е от някакъв прозрачен полимер, които на при падане няма да му стане нищо освен може би леко надраскване, но не и счупване на стъкло както сего. Проблемът вероятно ще е, че лесно се надраскват, но пък едва ли ще са толкоз слаби както екраните на първите смарт фони от преди gorilla glass....

Колега, докато на Samsung телефоните бяха от пластмаса, колкото и да ги изпусках никога не се пукаше екрана. Завидяха на Apple, че техните са алуминиеви и им се чупят много дисплеите при изпускане, както и им се огъва и назъбва ужасно алуминия и бутоните от алуминий и веднага казаха, ние вече ще правим Premium телефони като Apple. Речено сторено. Та недей да си мислиш, че производителя мечате, като си изпуснеш телефона, да не си купиш нов.

не го схващам сам си отговаряш на всички въпроси и пак нещо не схващаш основния проблем. казваш: "при падане няма да му стане нищо освен може би леко надраскване" после: "Проблемът вероятно ще е, че лесно се надраскват" това в контекста на телефон който при сгъване е екран отвсякъде! тук вече не става въпрос за падане, просто сложа ли го някъде и повърхността ще го надере или дори да имам една стотинка в джоба с телефона и телефона ти вече е пътник. пробваха се в миналото и Самсунг и други да правят телефони с пластмасов екран. Да не се чупеха, обаче всяка прашинка оставаше следа навеки. Е малко преувеличено, но виждал съм такъв телефон какво прилича след месец нормална употреба. 5 години нормална употреба на телефон със стъклен дисплей без протектор изглежда по-добре. Буквално малко по-силно с нокът да натиснеш оставяш следи.

че Сяоми скоро ще бъдат заподозрени, че шпионират. Но това няма да спаси огризката!

Няма как, защото не продават официално в САЩ. :-) За Европа обаче може да се получи. :-)

За всеки влак си има пътници.Едни ползват телефона само за телефон и ползват телефон с бутони/като мен/, други си го ползват за офис.И този продукт ще си намери клиентела, щом има такива, даващи по 2000 лева за вещ, която след 2 месеца им омръзва.

Пробвай с 3000 и горница, 2000 са малко...

Аз по ще се зарадвам, ако измислят лещи и всичко да ти излиза директно пред погледа ...но пък тогава ще има доста хора, които ще гледат супер странно, понеже трябва да прелистват информацията :)

луд на шарено се радва, 80% от хората ще бъдат зарадвани

И аз за това се замислих, че много шарания, а и дисплея беше на бабуни, ако това се харесва... или по-скоро ще свикнем, но не би трябвало да е така на бабуни!

Верно че беше нещо недоклатено и много неравно!

Телефона е с еднократно сгъване, затова не показаха после разгъването

Дали :)

Евала... кърти... плочки. Много добра идея.