17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

С божията помощ и с руските технологии - ще стане. Първата ю.корейска ракета си е руско производство. Следващите - копират Ангара. Корейците пък помагат на руснаците в спътниковата електроника. Който се разбира с руснаците - напредва. Който само се чуди кой руски дипломат да изгони - лапа мухи !

Ой, засранец. Пигмейчето по територия и население Южна Корея има същия БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ както Матушката ти Россия. Ако Ю Корея не инжектира с технология Путя, Россия се е върнала през февруари 1917г. Ю Корея не е само гигант в електрониката. КИА и Хюндай са иномарките на руската средна класа. 16 ледоразбивача изнасящи втечнен газ от Ямала са южно корейски. Южно корейски са инженерите и Samsung....основен изпълнител на руските газови и нефтени проекти. В момента Ю. Корея започва производство на кораби за Русия с руска стомана, като на готовите корейски кораби Сечинь ще лепи етикети "Сделано в Россия". Нямаш на представа, какъв инженерен и технологичен ГИГАНТ е Ю. Корея извън електронните джаджи!!!

Само да спомена, че в средата на 70-те години България и Южна Корея са били еднакво равни по икономическо развитие. След това едната си остава на същото ниво, а другата е вече с поглед към Луната!

Даже Южна Корея ни задминава едва през 1991...

Смешници, никой никъде няма да ходи.

Канчето с лекарствата -> леглото.

кацне там пръв, ако може да се справи - да почва да строи хотели, като гледам - много наплив ще има, всички изведнъж се наканиха нещо...

то няма да остане човек на земята ве, всичкото бангладеш ще се изнесе към луната и марс.