Коментари - За пръв път: В Китай търсенето на iPhone е по-голямо, отколкото в САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юанете рия глупости Китай Митай.Важното е че се доказа съществуването на Гравитационните вълни което задължително означава че съществува и гравитона Айнщайн остава с фотоафекта.

най-накрая направиха телефон който да се хареса и на китайците...-)

Ами 1.5 милиарда ковидари спрямо 370 милиона и само 4% разлика. Не са от най-богатите, ама поне акъла им явно е дошъл и като ще дават пари, ще е за айфон, не за Хандроидско.

нормално, китайците са над милиард!

Няма добър смартфон. Всичките са спайуеър в който си споделяте и майчиното мляко с централите. От там въпросът кое е най-убавото следящо устройство е смешен. Най-убавото е това, върху което имате контрол. Такова няма за балъците. За тия дето знаят за какво иде реч отдавна ползват тия лайна само при необходимост за банкиране в крайни обстоятелства и телефонен разговор. Останалите вече тренирате невронни мрежи как да ви вземат работата. Щото няма какво да криете и сте малоумни. Халал да са ви и карбоновите сметки, кюар кодчетата и социалният рейтинг.

абе, льольо, ти па какво имаш да криеш? че работиш за минимална и взимаш още 200лв в "плик"? Или че вечер мааш чикии, щото не ти връзва никоя? Който има да крие нещо знае как, не е нужно анонимника в дир-а да го "светне"!

Абсолютен мuнguлcku коментар. Точно най-големите балъци ползвате смартфона за разплащане и банкиране.....(което е най-опасно) Ако не си политик или бизнесмен какво значение има , че централите знаят къде си в момента (на тях им е през.. .един специфичен орган за теб)

как пък все на най-простите всичко ви е ясно , всяка конспирация,всяка схема , всички далавери на олигарси,политици,разузнавателни агенции,лобисти и финансови акули. То не бяха масони,илюминати,рептили,5Г,чипиране,кемтрейлс,ГМО,корпорации като Вангард (отскоро е тая опорка,макс. от година,следя ви внимателно) И все най-големите утайки биете камбаните как ни шпионирали,как щели да ни занулят,как няма да имаме жилища и щели да сме доволни (???). Как , откъде-накъде , като точно частната собственост е свещенна. щото някой,някъде имал такива радикални,напредничави идеи...... И ето , патреотина Гошо,фен на Вгъзраждане,дращещ от панелката си в Люлин,работещ като общак в сивият сектор, със 4-5 бързи кредита (които няма да погасява щото е тарикат), без банкова сметка (или има няк'ва с 500 лв, ама е запорирана) громи алчните корпорации и им държи сметка че заради тях е беден и окъсан цървул , а ЕС давал пари за щяло и нещяло , ама точно за такива цървули като него нямало пари. И не било безплатно туй и онуй , ама трбвало, но били виновни алчните евреи и хитрите цигани. А не се вижда Гошо патреотина , че е по-циганин и от мангалите.

а родните копейки възхваляват китайските чилифоньи ахахахахаха

Леле колко са бедни Китайците и как ни се пише по цял ден, че са само на ориз, а си купуват скъпарски телефони като дъвки.

Колко са китайците бе, хахо.