За пръв път жена грабна Абеловата награда

Трудовете на Карън Уленбек са променили математиката по радикален начин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че Теорията на медианите(дългите) я създава девойката Хипатия. Баща и е директора на Александрийската Библиотека. Убита е от фарисеите на новоизпечения епископ на Александрия - евреина с "църковно" име Кирил. София Сколдовская е член на Петербургската, Н ожрвежската и Парижката академия на науките, когато в САЩ жените друсат единственно кан-кан. За Мария Кюри няма да обяснявам. Милева Варим е блестяща математ ишчка, единствената жена и то с пълен успех в университета, където учи посредственият Айнщайн. Милева става жена на Айнщайн и потъва в сянката му. Милева нашепва на Айнщайн п.очутата формула E=m.C. Айнщайн изоставя хърватската си жена с децата и се отдава на ласките на братовчедка си. Света е дал бляскави жени-учени, но не на тези жени е вината, че не са известни. Проблемът е, че за да окачат Нобел на Айнщайн....той е викат 9 години на бис. И накрая ционисткото лоби го награждава за Фотоелектричния ефект, което не е откритие на Айнщайн. Тогава е нямало форуми и фейсбук...

Изключението, което доказва правилото, че жените откровено са доста по-тъпи от мъжете. Но и по-хитри.

И тия награди се взимат от американци. И както в 80% от случаите с Нобеловите награди на Американски граждани, от американци родени си в Америка, от тия каторжниците избили индианците според сганта, въпреки че фактите говорят съвсем друго.

А що нема нобел за математика?Хихи.То не че математици не са вземали нобел.Вземали са ама не е било за математика а за други науки.Така желанието на мъжа на прелюбодейката е бил заобиколено.Пък едва ли нобел го е било яд на НЕЙНО СВЕЩЕНСТВО математиката, а на един определен математик...Е не е много елегантно,ама айде.И за тва новежците за да прикрият срама на рогоносеца са учредили "abel prize".

Получи своите 5 секунди слава. Чустваш ли се горд?