Коментари - Фетва забрани на мюсюлманите да летят до Марс | IT.dir.bg
назад

Фетва забрани на мюсюлманите да летят до Марс

Комисия към Общия орган по ислямските въпроси в Обединените арабски емирства е забранила на мюсюлманите да пътуват до Марс.

Обратно в новината

Коментари - Фетва забрани на мюсюлманите да летят до Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Религия от исляма. Значи "не убивай себе си", 'щото това е непростим грях, но "неверниците" можеш да ги убиваш колкото искаш, та дори и ще бъдеш възнаграден за това!

Каква стана тя? Мюсюлманите се размножават, като скакалци и не искат да ходят на Марс. Искат да ни изгонят нас. В НАСА трябва да измислят методи за ограничаване на популациите в Африка и Близкия Изток.

открили са вода на марс - ще изчакам да открият хмел и малц и аз ще се запиша:)

То пък някой ги канил на Марс, остава и там да почнат да хвърлят бомби и да правят атентати. --- ай сиктир!!!!!

Всъщност я да питат дали може да идат на Слънцето, / топло, приятно уютно, ние ще им изпращаме храна и вода, може и кока кола от време на време / . - Питайте и да започваме организацията по изпращането още сега.

Те ще отидат, когато всичко е подредено - както правят в момента в Европа. Мюсюлманин и прогрес са диаметрално противоположни понятия.

"Не убивайте самите себе си" и "Не се обричайте на гибел". Много добре е написано. Трябва да издадат фетва че трябва да се откажат от религията си по същата причина.

Дам. Бомбаджиите в имато на Алах са в конфликт на интереси.

А от човешка гледна точка е недопустимо Марс да бъде ислямизиран!

Забраната е заради това , че на Марс няма да знаят къде е Мека и ще объркат теманетата на сaбахляшната молитва.

Е то това го има и при християните. Ама Папата или православния Патриарх казва ли ни какъв избор да направим. Това му е хубавото на християнството...казва ти кое е правилният избор но не ти казва какво да избереш същото се отнася и за юдаизма.

Е, то в логиката си има едно правило: cui bono? 'в чия полза' е? Ако се прочете статията, лесно се намира отговорът: ОАЕ са богата държава с богато население. 500 човека са се навили да дадат милиони за това начинание, явно е някаква мода там в момента. Тези кинти отиват в небитието от гледна точка на ОАЕ. Просто в исляма няма разделение между религия и държава, при тях принципът кесарювото кесарю, Божието Богу изобщо не съществува. Оттам е и логично с фетви да спират течовете в държавните финанси...

Нещо си се объркал доста!!! Първо пише се "QUI BONO" защото е на латински и не е от логиката, а е основен постулат в Римското право!!! И второ "Mars One" не е комерсиален проект т.е. от участниците в него не се събират пари!!!

Qui bono?????? И какво значи това? И на кой език??? Щото на латински не е... Много ти е зле граматиката, щом не схващаш, каква глупост си написал. Айде върни се в осми клас, или в първи курс в университета и научи парадигмата на относителните местоимения в латинския език и после ела да ни доклаваш, как е формата за дателен падеж....

Ако се разгледа внимателно Библията съм почти убеден, че и в нея ще се открие това послание, но кой ти чете...

Аааа, аланкоулу, не се дърпайте, не се дърпайте. Там ви чака Алаха ви. Ше ви дава медали от сланина!

Я!! Явно до сега съм се заблуждавал ,че при самовзривявани се умира. Явно или тия камикадзета не са били баш "правоверни" или пък са взривоустойчиви.

Нане се провиква на Вуте през дуваро: - Вутее, знаеш ли, че арабите излетеа в космосо бе? - Сите ли бре?

Ако сега пропуснете да завладеете Марс, след 5 години ще Ви правим с евреите на Плутон :)

Kalin

Това що не важи за камикадзетата им?;-)

Аз пък предлагам всичките заедно да отлетят за Марс и така ще поставят началото на ислямизирането на Космоса! Или не искат да се посветят на този чаровно-опасен джихад? :) Хафъзов, няма ли да коментирате с Местан, бе, еничари ниедни?

Фетва да ви е!

а защо ходят тогава на воина

Абе на тея кой още им се връзва на тъпотиите?

брейй как пък не е непримирим грях като се взривявате с тротилово шашки. тцтцтц май великите ви аятоласи се чудят как само да ви дърпат настрани от всички светско, че белким не земе да прогледнете колко ви промиват мозъците.

Браво, шапка ти свалям!

аз пък искам на Марс :) не е честно така. искам и на Плутон да ходя

Представям си ги на Марс как се въртят като дервиши и се чудят накъде е Мека.

ураааа така няма да има проблеми на марс.то си е опасно - ако вземат да се тряснат в господ по време на път...

ами кои ще чисти кенефа в кораба и да мете

Плана е просто мюсюлманите да си останат на Земята а останалите да ходят на друга планета, че аман от терор.

Въх!!! И ко става сега с иранската космическа програма?

ОАЕ са много по-строги от Иран по отношенията правата на жените. Например. :)

Не им дават, щото там нямало рай с достатъчен брой девици !

да пуснат поне девиците, бе...

Значи може да се самовзривяват, но не може да маат гащи до Марс, дори с риск да не оцелеят?! Странни религиозни закони.. А ако тръгнат за Марс с бомба на кръста, ще може ли!?

"самоубийството е непростим грях за правоверните" . А самоубийственият атентат - геройски акт на мъченик, който отива в рая?

Трябва да си напълно безмозъчен за да вярваш ,че като се гръмнеш убивайки невинни хора ще отидеш в рая.Религия която проповядва такова нещо е анти човешка.