17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя журналист дето е писал това и идея си няма какви простотий е съчинения.А редактора да си провери правописа. Герберастка история

"Иранските" и те ли са с петолъчки?

Аз не разбирам това цялото противопоставяне и перчене...И ако Руснаците завладеят УСА което не може да стане, защото трябва да заличат 300 мил човеци...какво ще правят след това, ИМПЕРИЯ ?!?!?! Света е пълен с болни мозъци ...... Това е по скоро за масовата публика, трябва да има шоу...

Американците имат много петолъчки на знамето си. На разни символи на армията са червени! И не е за имитация, като посочените тук. Дори тези на самолети. Дори на филма "Капитан Америка", онзи носи щит с петолъчка. На старите май бе червена. Принципно петолъчката се води символ на човека. Горният лъч е главата. Страничните ръцете. А долните краката. Само че в последно време американците се въздържат да ги правят червени.

ги страх от рашаните и затова си слагат петолъчки, ако може смърта да ги подмине...ама нейсе!

stankow

Опознавателният знак на американските самолети винаги е била петолъчката. Въведен е на 19 март 1916 г, използвал се е в Мексиканската експедиция. Тогава е бил червена петолъчка. През първата световна война е бил бяла петолъчка с червен кръг с средата. Оттогава е бяла, черна или синя петолъчка. Но винаги е бил петолъчка. Защо американците могат да си сложат 50 петолъчки на знамето, пък на другите страни е забранено строго да я ползват никой не може да разбере. Пропагандисти, сър.

А, сега разбирам защо Капитан Планета има Петолъчка на гърдите и щита!

Мелания се и изкачва по стъпалата на Белия дом - насреща и Тръмп в бояджийски гащеризон, бака с боя, четка и тубус под мишницата. - Скъпи, къде отиваш облечен така? - Отивам да нарисувам петолъчки на половината ни военни самолети.Нося шаблон. - ??? - Лавров се обади, ВЛАДИ така наредил. - Но защо ти, не можа ли да пратиш Помпейо? - Не може, той отговаря за танковете. - И защо розово? - Шойгу така искал.

разправян от още по тъп русороб

Днес самолетите не се разпознават по външната маркировка и символи,а по електроната връзка.Петолъчката и сърпа и чука са приети от СССР ,заедно с помоща на един американски милиардер от САЩ след 1918г. в Ню Йорк и днес на ,,Канал стрйт" има сгради от онова време с петолъчки и сърп и чук по фасадите.Тези символи са приети от соцстраните и левите движения и беше много комично когато т.н. демократи в България ги уншщожиха и премахнаха след 1990г.,даже от пагоните на армията.Днес те отново са по пагоните на войската.

ТАКАВА ТЪПНЯ скоро не бях чел. То бива, бива простотия, ама чак пък толкова....В съвременната бойна авиация (след Втората светопвна война) принципите за опознаване са съвсем други!!! А що се отнася до петолъчката тя е символ в САЩ от мнооооого години. Имало я е и по американските танкове по време на ВСВ (има я и днес), по самолетите, корабите, сградите и пр.....

Принципа на "тъпите" военни американци е "Мунициите са евтини, живота е скъп", но не са пропуснали и принципа на Суворов "Повече пот в учението = на по-малко кръв в боя"! Затова изкупиха от Германия няколко ескадрили Миг-29, за да са им максимално реалистични ученията! Резултатите се видяха и в Сърбия спечелиха война срещу развита държава без нито един убит техен военослужещ! Даже сърбите пуснаха пленените трима глупаци без да посмеят и касъм да падне от главите им! А братушките тръгнаха към Сирия с един самолетоносач с четири самолета а го върнаха с един самолет и то без никой да стреля по него!

Резултатите се видяха и в Сърбия спечелиха война срещу развита държава без нито един убит техен военослужещ! КОЛКО ПЪТИ ДА КАЗВАМ ИДИОТИЯТА НЕ СЕ ЛЕКУВА!

Много са добри нашите американски съюзници!От началото на Студената война са свалили стотици съветски самолети а последните три десетилетия са практически неуязвими за съветскоруските самолети и ПВО.Това е така заради технологичното им превъзходство по добрата тактика и стратегия.Както и анализ и разузнаване.

справка витнамската война - ако ти говори нещо!

защото са от република Тексас

Няма как да ги сбъркаш с руски. Тези не могат да летят.

Това само тъп кравар може да го измисли. Нали имат система за опознаване свой-чужд и тя не работи по цветовете на самолетите. Направили са ги понеже не могат да си направят самолетите да летят и така смятат че ще излъжат физиката като ги боядисат като тези които летят без проблеми.

Не успя ли да прочетеш израза "близък бой" или не го разбра? При малки дистанции системата за разпознаване практически не действа.

дираджиите отново пишат фейк нюз или не са наясно с иторията. много преди комунопитеците да си присвоят петолъчката, тя е използвана като символ на различни щати. Тексас използва the Lone Start още от войната с Мексико през 1848 г., а червената звезда на знамето на Калифорния е символ на независмостта от Мексико. а петолъчките на Американското знаме символизират различните щати още от Войната за Независимост през 1775 г.

Понеже говедарите са една древна държава от 200 години. И първо те са открили топлата вода.

Сещам се за един виц: - замразили и размразили един янки за 100 години - първия въпрос му бил " Има ли я Русия" - "не" му казали - зардавал се и поръчал бира...донесли му сметката - 2 рубли....

защото са комунисти и в мозъка на костите им. никъде по света няма такъв комунизъм като при тях. не може като в белите държави да си купиш парцел, да си направиш проект и след нужните разрешителни сам да си строиш къща. трябва да ти я строи фирма и то по чужд проект. твоето мнение не е важно за тях. ти си никой и нищо. жив комунизъм, какъвто и при бай ви Тошо нямаше.

Глупости на търкалета. Можеш да си направиш проект, но той трябва да е заверен от оторизирана фирма. По този начин се гарантира, че няма да убие някой къщата ти. За строежа е подобно - можеш и сам да си строиш, но на ключови етапи трябва да викаш съответния инженер да подпише, че всичко е както трябва. Отново е с цел да не убиеш някой. Другата цел е да се даде хляб на тези, които си плащат данъците и лицензите, иначе Сульо и Пульо ще почне да проектира и строи и ще стане като у нас. Та какво общо има това с комунизма бре? Явно нито си имаш идея що е то комунизъм, нито - как стоят нещата в Щатите.

Нищо подобно. Идеята е че така вземаш "хляба" на съответните фирми и затова не можеш да правиш такива работи. Нямаш право сам да си правиш ремонт. Има солени глоби за това.

Каква къща можеш да си направиш сам? Колко хора ще си ремонтират или строят сами? И колко хляб ще вземат от тези фирми? Да има и такъв момент, че се толерират плащащите лицензи и данъци, но това е една и то най-малката причина. Глобите са тези, които не спазват правилата - поради незнание или тарикатлък!

do .. зависи къде живееш. почти навсякъде може да си правиш сам ремонт на собствния си имот, след като си изкараш разрешителните.

Но друго си е у нас - купуваш си къща , почваш ремонт ( с проект , без проект - на кой му пука ... демокрация е ) , пада стена и убива две жени ... ВИНОВНИ НЯМААААА ,,демокрация" найс а .

Що пък точно жени. Те имат ценност точно колкото 2-ма мъже. Или ти си толерастичен и ако не джендърстваш не можеш да го дигнеш?

До неграмотния импотентен полуидиот с двете точки - развижи си и втората мозъчна клетка (ако можеш въобще да броиш до толкова) и вникни (2-3 години ще ти стигнат ли?) в това което казва "тъй де" - става дума за двете жени, премазани в колата си от паднала към улицата стена при ремонт на ул. Алабин в София. Ама не - важното е да пишеш за джендъри :(

Ти комунизъм знаеш ли изобщо какво е?!?

На ракетите лепят ли звездички или там докато се усетят и код "кафяво"?

Защо, защо...Много просто защо! Защото искаха да имитират с краварски самолети оцветени в руски камуфлаж руснаците, затова! За да нанасят лудите крави удари с тези самолети по цивилни обекти в Сирия , които по този начин да злепоставят Русия пред света! Само че не им мина номера! А по принцип имат и ескадрили в Краварника наречени Агресори, които използват руски тактики във въздушния бой, с цел да тренират свойте пилоти при една война с Русия. Който е гледал Топ Гън, или се е интересувал на тази тематика и се е ровил в нета. знае за какво става дума.

червената петолъчка е известна като символ на комунизма ,а комунизма остана само в САЩ и книгите. Иначе колкото и да се тренират щатските летци няма как да вникнат в манталитета и мисленето на руските пилоти. Доказано е.

Има още едни комунисти в Нидерландия бирата Хайнекен.

Кое им е резултатното на американските пилоти? Избиването на невинни цивилни във Виетнам, Корея, Югославия, Ирак, Авганистан, Сирия,...?

откъде , накъде ,и кой насажда ОМРАЗА,чичо САМ е добър А ВСИЧКИ са ЛОШИ ,наи хубавия трЪМП лин ,е хамериканския

Рисувахме им ги червените петолъчки с надеждата самолетите им малко от малко да станат убави като руските ама геч. Ич ги нема. Поне са скъпи.

Знаемвсичко това и го следим. Скоро един такъв супер пилот с петолъчка и самолет су27 изпълнявайки кобрана Пугачов даде фира. Независимо от предупрежденията на руските му колеги.

Къде е тоя инцидент? Май послъгваш евро-гей толерастично? Или соросоидно-говедарски?

Защото световните юдейски комунисти се окопаха зад САЩ след разпада на СССР, затова и САЩ поддържат същите исторически лъжи, каквито поддържаше и бившия Съветски съюз.

Правилно всиЧки ЕВРЕИ ХАЗАРИ в САЩ с малки изключения идват като мигранти от РОССИЯ ,УКРАИНА Молдова РУМЬНИЯ БЕЛАРУС така едните движат/мошел/ САЩ докато братовчедите им движат/мошел/ РОССИЯ а трети ИЗРАЕЛ врьткат си игри льжат мажат вьртят сучат манипулират инсценират лицемерничат преструват се играят театри за пред простата публика управляват масмедииите и накрая ДЕЛЯТ пара ПЛЯЧКАТА/сферите на влияние а гоите/роби броят трупове

Сега товите Руски самолети имат радарна система"Струна-1 където прихмаща до към 40 цели на много километри както пише в едни американски сайт Руски радар превръща американските "невидими" самолети в старо желязо Така че как са боядисани не е от гоямо значеие вече -при съвремените технологй-

много руски филми гледаш Миме..

ЧИЧО А ТИ ПРЕКАЛЯВАШ С ХОЛИВУДСКИТЕ БОЗИ . АЗ ПОНЕ ЗНАМ ОТ ПЪРВА РЪКА НА КАКВО Е СПОСОБЕН РУСКИЯТ СПЕЦНАЗ . А ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ ЧИЧО ЧЪК НОРИС Е НАЙ ВЕЛИКИЯ .

на 5-те братя банкери Ротшилд. На червеното Бордо "Ротшилд" стои знака - 5 стрели. Качествено вино на ниска цена за....дипломатите. Иначе, в Тексас, и не само този щат, на стените на къщите и обществени сгради има огромни петолъчки....едва ли са "Агресорите" в ролята на руски къщи за бомбандиране.

Червена петолъчка или еврейска щестолъчка?

Нещо е грешна статията. Незнам за цвета, но цветовете на САЩ са бяло, синьо и червено, а петолъчката е техен символ (има я на знамето, щита на Капитан Америка и др.). На сивия цвят на самолета най-добър контакт има червеният цвят. Червената петолъчката не символ само на СССР. Има я в много флагове и гербове.

много груба грешка...Русия няма да води война с щатите. но виж, Китай, усилено се готви да нея.

Що тия педерасти не си нарисуват на доларите и по един сърп и чук? Може и да заприличат на рубли :):)

Хаха, признай си, че искаш да ти плащат в долари, а не в рубли. :)

Що са им рубли на САЩ бе глупак, за да струват доларите по 1 стотинка бройката ли.

На този пом ияр кръстил се "русска пача" му предлагам безплатен съвет - кръсти се "холодец" или "Свинска пача по руски". Да приляга съвсем орЕгЕнално на изказа ти.

Защо Rot Shield като името Ротшилд , но означава червен щит ? Не всичко което лети се яде .

Как ще са най-резултатни американците - нашите са най-резултатни - свалили сме най-много пътнически самолети и свои собствени погрешка.

амеракниците са най по по най -абе най великата бананова държава хартиен тигър.При тях всико е на снимки по документии на хартия.

Ха-ха, бъркаш се с матушката ти Рассия.

Това е хибридна атака на Путин. Лично той ги е нарисувал там.

Путкин е зает да трупа пачки в Панама на гърба на бедния руски народ.

"бедният руски народ" който запълва световните курорти и изкупи бГ имотите по черноморието и средиземномориеето.Да ви имам сектата от работническо дело/дойче зеле/.

Като Тръмп, Боко и сие

Изкупи, ама сега продава и то на загуба. Щото в Рассия не много харашо и трябват деньги.

Путин е шеф на велика и огромна държава, която тепървa ще поставя условията си. САЩ е умираща и залязваща империя.А безмозъчни като тебе винаги е имало.За твое сведения САЩ вече са в технически фалит. Крепи ги само страхът на запада от тотален срив.Просто всичките им резерви, събирани в долари, може за една нощ да се превърнат в тапети.За това и подпират САЩ .Само че това няма да е вечно.

Хайде,хайде,ясно е ,че и те са станали комунисти !

Американците са ефективни защото първо стрелят, после предупреждават! Това си проличава най-вече при сравнение с канадците, които също са обучвани в същите американски школи. И в Б-я се играеха игри с агресор Турция, Гърция, сега само си играят на игрите на телефоните за съжаление.

Ами що тогава ревете срещу Русия. Аааааа тя трябва да ви предупреждава, предупреждава, предупреждава .........