17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още, каква е тази огряна от слънце ХОЛАНДСКА къщичка на фона на звесдно небе, де такова има бе? Клатят ви псевдо автори, авие се лайте един друг.

Кой наивник вярва, че вижда в космоса следи от самолет в атмосферата? Стартиращи от земята ракети губят диря след 25000м, а свръх секретната технология се е лъснала в космоса с тази опашка от снимката. ТОЗИ ХАЛАНДЕЦ Е ПРЕКАЛИЛ С ТРЕВАТА, ИЛИ Е МИНАЛ НА ТВЪРДИ НАРКОТИЦИ.

Какви са тези "руси"?? Не знам такава нация, националност или етническа група. Иначе браво на холандеца! Не че нещо се вижда на снимката, което да отличи спътника от прашинка.

страхотно изглежда особено на тая снимка

ще им отговорят,като изкарат от хангарите някой ръждясал Буран от времето на Горби, ще го облепят със станиол ,няколко фара и "Дръжте се янки".

Да се пробва да мине над Черно Море - русите ще пуснат СУ-37 и ще го догонят.

Когато американски младежи ги питат как опреличават новия ВАЗ, те предполагат, че е макет и са прехластнати от цената му. Когато гледаме как модел се е превърнал в обиталище на доста "астронавти"(тия нелегално в космоса ли бягат от ИДИЛ?), може да кажем ясно и нещастно- NASA R.I.P. Той Путин им предложи спиране на космическото превъоръжаване, ама рижата лисица явно е разбрала, че става въпрос за спиране на простотиите-не прие. То и на база шаси на ИЖ(най-здравата разработка на русите), се създава прототип с качества електрически гонещ ТЕСЛА, но без 18650 батерийка. Предлагам на разработчиците на секретната совалка, да и прикачат ...ремарке!

предишните совалки изглеждаха по-добре

Американците правят нови совалки, а военно галактическите сили на путя ЩЕ реставрират Москвич 412.

Затова ползват руски ракети... да си изкарат сателитите...

Стари са ти брат опорите.

Гогов, "На практика невидим и неоткриваем" е ФИЗИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО за твърдо тяло. Спри с комиксите на Марвъл!

Ватенките летят със същите стари ракети, които бяха по времето на Гагарин (R-7 и Proton) и нищо ново не могат да направи. Първият полет на R-7 беше преди 60 години, първият полет на протона преди повече от 50 години. И нищо ново просто няма в Рашка. И имаше опит да се направи "Буран" - тя беше покрита с меден покрив и ползата от Буран беше нула

Странно е и не разбирам тъпоумието и реакциите на русофилите към един безспорен успех на човешката техническата мисъл. Без значение коя страна го е постигнала. Трябва да си безмозъчен олигофрен , за да се опитваш безполезно да плюеш по успехите на водещите технически държави в сета. Комунистически утрепки, никой не ви е виновен че поради тъпата си политика на джуджака в кремъл, ватната държава е близо до фалита. Русия загива, но света се развива.

А мурзилките си имат подводно-космически сили. Всички техни сателити завършват на дъното на Тихия океан.

Отбранителен бомбардировач..

Господиииииииии...........Пак ли ни занимават с тая краварска барака!!! Какво му е секретното на това подобие на совалка?! Ясно е, за се използва, и всеки негов полет е фиксиран от руската система за следене на космоса ОКО както и от руското ПРО!! Ясно е, че кравите го ползват като шпионски сателит способен да сменя орбитата и позицията си,а в товарния му отсек, може да се пускат микросателити или да се свалят такива отново на земята. Може и това пърчило да носи антисателитни оръжия както и да инспектира чужди сателити..Щом функците са известни, тогава какво секретно има в него? Дори на снимки го има в нета, а от тях един опитен специалист може да прецени примерените му характеристики.... По интересен е руския спящ сателит, за който нададоха такъв вой лудите крави...Същия, който си летеше мирно няколко месеца след което започна дфа маневрира и да изследва краварските шпионски сатвлити..Ето това вече е интересна машинка, дори не се знае какви са възможностите му, нито как изглежда..

Ватенките в своето безсилие пикаят кръв о завист. Америка продължава със развитието на совалките, а алкохолиците от дивата азиатска орда са на дъното на своето блато ,а тяхното дърво буран, гние на боклука, без дори да може да излети с хора на борда.

Какво безсилие ве педокозяк?:) Това че руснаците имат Авангард, Посейдон, Пересвет, Сармат, Кинжал...А лудите говеда имат само ПРЪЦКИ С ЛУК ЛИ?! ЗА ТОВА ГОВЕДАРСКО БЕЗСИЛИ МИ ГОВОРИШ?! ДА ЛУДИТЕ ГОВЕДА СА ЖАЛКАРИ ФАКТ!!!

Нищо не се знае, а ти знаеш? С тия приказки за лека нощ ли те приспиват в лудницата?

Тия приказки ти гио разказва Козяка да те плаши нощем:)

Пак се започна с декорите и филмите

Не ма занимавайте с глупости. Кажете Путин какво е казал днес. Имаме ли вече достатъчно злато да фалираме краварите?

Тея "крави" вече реално си имали орбитални самолети и си върчат!!??!?!? Да не говорим и за Брансън сега. А не са питали Пути Вселенски, дали ще им даде двигатели?! Дето тролобитите квивчат тук от няколко години :))) Опорките на тролките умират в смешен гърч!!!

Всички пускове на това микро-совлаче, без последния, са с ракети Атлас 5, познай с какви двигатели. Само последният пети пуск е на Фалкон, а шестият догодина се планира отново да е с Атлас.

че в интернет има доста информация за тази безпилотна машина - здраве да е. замисълът е бил да играе ролята на космическа лаборатория, която да лети в ниска орбита. сегашната мисия е пета по ред. толкова. онзи лаик си е поразвихрил въображението - не, че наса и МО на САЩ не работят по военнокосмическите си въпроси.

Играчката е космически дрон. Невидими тела в орбита НЯМА....всички сателити и части от сателити до размер 1 см се следят в реално време от Сащ и Русия. Причината е прозаични - съществуват десетки хиляди човешки творения в орбита като космически боклук....че днес има реална трудност в изстрелването на космически тела и тяхното удряне в блуждаещите обекти. По същата причина МКС прави корекции на орбитата си ....за да не бъде ударена от човешки космически боклук. Една от американските совалки получи пробойна на стъклото от частица 1 мм.

Е как разбраха какво е това? Може да е Iron man или Батман или някакви извънземни :)

Нека правят. Всички иновации идват от напъните на военните да си мерят пи-шките :-)

Чак всички не но много от тях наистина идват от там.

Ама руснаците си направиха двукрак робот от гипс, да ви е яд!

Да, да, знаем ги тези совалки - имат свойството да се самовзривяват.

А на Коледа -квиииииииииииииииик

Фалшива новина! Само Россия има совалки - нашата гордост Буран!

Не се подигравай с хората. Те имат подземно-космически сили. А ти имаш ли?

"Секретната" совалка заснета с телефон.

заснели резка от пара в небето. то не е като да снимаш невидим Су-57 с телефон и да се вижда дори номера на самолета

Друго си е да ти гътнат стелта с техника от 70те

Едните изстрелват совалки, а русняците от днес са забранили купуването на чужда валута на вътрешншя пазар:)))))

какво прави - я ме светни.

най много се стиа до снимки на снимачната площадка.Аме вече и холивуд дава фира.Американската совалка -най секретната совалка в галактиката .Никой не знае за нея освен операторите на холивуд

Не я "заснел"-предполага, че е засякъл движението и!!!

САЩ са велика нация, иноватори във всяка сфера на живота. И тук ще успеят!

това от кой сборник вицове е ?

Е те вече успяха разказаха ни играта за толкоз години

А ти си Велик Архонт, айде хапчетата и - в кревата !

секретна па любител хо;ландец я заснел!!!!

Я внимавай с кого се заяждаш, това е Летящият Холандец, не кой да е:))