Земята и Луната били обект на астероидна "бомбардировка" преди 800 милиона години

Подобни мощни сблъсъци се случват веднъж на 100 милиона години, допускат учените

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре ве нещастници! :) Дайте снимка на Лунното бъги, уж-изоставено на Луната. Нали уж имате супер мощните телескопи? Нали уж се пращат орбитални, а и "наземни" повърхностни апарати? Какъв е проблемът, не мога да разбера?? Вървете на ш*баните "Аполо площадки за кацане" уж-на-Луната - и снимайте какво е останало... Или има някакъв друг проблем, за който не знаем - но се досещаме... ;)

Не ти ли идва на акъла, че трябва да се обърнеш към съответните агенции? Едва ли някой тук е изпращал апарат до Луната, за да има снимки! Ама то се иска акъл за тази работа, не само да четеш конспиративни книжки!

Обръщам се точно към НАСА, очевидно. Кой друг освен тях би могъл да е отговорен за лъжите им? Но те официално заявяват, че вече са изгубили технологичната възможност да стигнат до Луната - така че няма да ме огрее.

Ти като си купиш кола, това значи ли че щом не ходиш до магазина за коли не можеш да си позволиш друга? Или просто не ти трябва друга? За къФ чеп да ходят там всеки ден? Да показват на мистър Сульо че могат ли?

за тъпаци като тебе още 2011та година направиха допълнителни снимки. Статията е: "New photographs released to silence conspiracy theory that Moon landings were a massive Nasa hoax " Едно copy/paste в гооглето можеш ли да направиш или не ти стига пипето?

Ама това са точки бе, овчи. :) Знаем ги много добре тези орбитални "снимки". Да пратят луноход (защо са им десет марсохода - и нито един луноход?) - и да навестят носталгично поне едно-единствено от уж шестте места за кацания...

Седни малко. Учи геометрия. Или щом не виждаш бактерията с просто око - то тя не съществува. Точки и тя. Много тъпо парче си бе.

дай пари - ще пратя. ТИ тискаш да го видиш. Ти ще спонсорираш тази мисия. Хората дават пари за ТЕХНИТЕ мисии. Бря... как иска с чужда пита бащин помен да прави.

Защо са им марсоходите ли? За да изследват Марс. Там евентуално ще се заселват хора. В момента това е най подходящата от достъпните планети и трябва да сме подготвени. На Луната какво да ѝ изследват?

Ама леко, че вече пяна ти излезе! Олигави се! Като толкоз искаш - дръпни един кредит, финансирай една експедиция до Луната - да се види - има ли, няма ли, и мирясай най-после. Аз не мога да те разбера честно - айде 1 път, 2 пъти, 3 пъти - то под всяка статия вече ти чета тъпотиите. РАЗБРАХМЕ ти мнението!

Ето ти снимка бе тъпак: en.wikipedia.org/wiki/LunarRovingVehicle#/media/File:Apollo15LunarRover.jpg За да се видят обектите на Луната трябва огледало с диамеър поне 30 метра, а такива няма все още, но се строят и след година две ти боклуко нагъл ще почнеш да твърдиш, че те лъжат пак с фалшиви снимки от тях. А проблема за коъто ти не знаеш, но всички други знаем е че си тотален идиот и подъл мръсник

Ама обясни му и защо трябва огледало, щото може да си мисли, че космоса се гледа с далекогледа на Джак Спароу - оня кривия :))))

Хайде сега да заснемат и следите от уж-пребиваването на Аполо-измамниците там. :) Да видим с очите си "лунните трактори" и прочие боклуци уж-зарязани на Луната от гнусните американски мърляци-боклучари. Ама никога няма да стане. :) Защото човек на Луната не е ходил - и скоро този век няма да може да отиде, колкото и да им се ще на НАСАджиите.

Бързак! Първия виц под тази статия е от теб. Браво! :)

Много ли ти е смешно как ти го затъкват в устицата по-умните и наглите? Много ли ти се иска, ей така, да си визуализираш как лунното бъги, ей така наистина, си седи на лунната повърхност, самотно, и ти маха и ти намига? ;) В какво ли не "вярват" идиотите, само за да не си развалят рахата, и да поживеят в блажено неведение ако може поне още един ден...

Успокой нервата, ще получиш удар! Вземи прати апарат около Луната и си снимай роувърите. Хората пращат апарати, за да правят наука, не да снимат зарязаните от други преди тях коли... При това снимат големи кратери (пише го в първото изречение!), а не леки коли, стотици пъти по-малки.

Заснели са ги тъпако. LRO ги засне съвсем ясно, а това че си мега тъпак е още по-ясно. Китайците с Chang'e 2 твърдят, че са засекли следите от кацанията. Гнусен боклук си ти и нагъл лъжец. Но добре си написал - " В какво ли не вярват идиотие" и гледам вярваш, че на Луната не можело да стъпи човек, въпреки ясните, очевадни и научни доказателства за това.