Рано или късно идва време за чистене. Но дори след няколко часа усилия, безпорядъкът не винаги си отива. Причината за това е, че дори да сме вложили цялата си енергия в почистване и подреждане, то някои наши уреди нямат свое фиксирано място.

Докато можем да сгънем дъската за гладене или сушилника и да ги вместим в някоя ниша, то прахосмукачката обикновено остава подпряна в някой ъгъл. Така ние се оказваме в ситуация да избираме коя стая да е най-малко подредена. За жалост много от модерните жилища са двустайни, а прахосмукачката остава пред очите ни, подпряна на някоя стена в спалнята или хола.

Драмите с почистването не свършват до тук. Прахосмученето е придружено и от досадния процес на изпразване на кошчето за прах и почистване на филтъра. Ако решите да се сдобиете с прахосмукачка робот, ще установите две неща - да, част от проблемите отпадат, а технологичността определено ще ви улесни. Въпреки това, мнозинството от прахосмукачките-роботи имат доста слаби почистващи умения и не са пълноценна замяна на традиционния уред. В крайна сметка, много е вероятно безпорядъкът вкъщи дори да стане още по-голям. Решение, обаче, има.

Философията Bespoke

Преведено на български Bespoke означава "По поръчка". Така се наричат и уредите за дома от ново поколение на Samsung. Името изцяло отговаря на философията зад разработката им.

Преди година в България дебютираха хладилниците Bespoke на Samsung. Те доведоха до най-съществената и технологична промяна в сегмента на хладилниците от началото на този век насам. Причината - съчетанието на функционалния модулен дизайн, при който потребителят сам определя големината на вътрешния фризер, и разнообразието от цветови гами и размери. Казано накратко - хладилниците Bespoke на Samsung се съчетават с всеки дизайн на всеки дом, красиви са и имат свръх високи възможности.

Samsung вече има ново попълнения в своята Bespoke гама - прахосмукачките Bespoke Jet.

Краят на безпорядъка и почистване от ново поколение

Благодарение на своя дизайн Samsung Bespoke Jet без усилие става част от домовете на потребителите. На първо място, вие забравяте за всякакви стърчащи маркучи и кабели - те на практика липсват. Прахосмукачката идва със собствена докинг станция - All-in-One Clean Station. Видът й я прави подходяща дори за декорация за дома. Освен това, може да избирате и от цветове, така че съчетанието да е възможно най-хармоничното с вашия интериор.

Вижте как изглежда прахосмукачката Bespoke Jet на Samsung >> >> >>

Освен красиво, All-in-One Clean Station е и доста технологично решение. Когато прахосмукачката е свързана към докинг станцията, тя автоматично изпразва контейнера си за боклук. Инженерите на Samsung са се погрижили дори фините прахови частици да не излизат при процеса, който оставя ръцете и стаята ви перфектно чисти.

Докинг станцията зарежда безжичната прахосмукачка на Samsung, така че времето за непрекъсната работа е 60 минути. Ако изберете да закупите модел VS20A95973BGE, който идва с 2 батерии в комплекта, ще можете да почиствате до 2 часа без прекъсване - докато почиствате с едната, другата е в почистващата станция All-in-one Clean Station, където се зарежда.

Стигаме и до по-съществените за една прахосмукачка функции. Bespoke Jet има 99,999% многослойна филтрираща система. Това означава, че по време на почистването Bespoke Jet отделя само чист въздух. Постигането на това е възможно с многослоен филтър, улавящ и фините прахови частици. Резултатът е, че въздухът в стаята ви e възможно най-добър след чистене. Тестовете показват, че благодарение на добрата филтрация количеството прах в помещението е по-малко, спрямо чистенето със стандартна прахосмукачка. Погледнато дългосрочно с Bespoke Jet ще може да чистите по-малко.

Bespoke Jet

Снимка: Samsung

Независимо дали се използва върху твърди подове или килими, Bespoke Jet осигурява максимално засмукване. Вграденият й цифров инверторен двигател осигурява всмукателна мощност от 210W. Наред с голямата си сила той е изключително лек. Корпусът е от иновативни материали, а теглото на цялата прахосмукачката е едва 2,5 килограма.

Samsung Bespoke Jet се справя еднакво добре с твърди подове, килими, а заради ниското си тегло и със стени, щори, стълби, мебели и дори тавани.

Меката ролка на четката Jet Dual Brush спомага за събирането на едри прахови частици от твърдите подови настилки. Функцията Spray Spinning Sweeper осигурява щателно мокро почистване на плочките в коридора.

Bespoke Jet

Снимка: Samsung

Найлоновите и гумени влакна и скоростта на въртене от 4000 оборота в минута пък вършат чудесна работа при почистване на килими.

Четката Slim Action е с антистатични сребърни нишки. Тя върши идеална работа за почистване на работни пространства и нишата зад бюрото с кабели. Прахосмукачката може да се комбинира и с двойни въртящи се моп накрайници.

Изсмуканата мръсотия се озовава в антибактериална торбичка за прах, която потиска развитието на 99,9% от бактериите.

Bespoke Jet

Снимка: Samsung

Контролът на функциите на прахосмукачката става от удобен LCD цифров дисплей с поддръжка за 28 езика, сред които и български. Той ви предоставя цялата необходима информация, включително нивото на батерията и силата на засмукване.

Технологичната прахосмукачка вече и в България

Характеристиките на прахосмукачката не остават незабелязани. Стилният й дизайн и високи технологични възможности й носят награди за иновации на световното изложение за електроника CES 2021.

Bespoke Jet на Samsung разполага и с престижния 5-звезден SLG сертификат, а причината е способността й да улавя 99,999% от финия прах. Британската фондация за алергии пък и дава сертификат заради способността на прахосмукачката да редуцира броя на живеещи в домашния прах акари, алергени от котки, кучета и полени. Безпраховото изпразване на контейнера също носи награда на Bespoke Jet на Samsung.

Bespoke Jet

Снимка: Samsung

След всичко казано дотук, няма да е пресилено да наречем Bespoke Jet най-технологичната и функционална домашна прахосмукачка.

Bespoke Jet на Samsung вече може да се закупи в България. За да бъде наистина "По поръчка", Bespoke Jet се предлага не само в различна цветова гама, но и в три версии, предлагащи разнообразие от накрайници и приставки, които да отговорят най-добре на нуждите ви.

Почистването никога не е било толкова лесно и ефективно, а стаите - толкова подредени.

В периода до 24.08.22 г. потребителите, закупили прахосмукачка от сериитe Samsung Jet и Bespoke Jet, получават 100 дни възможност за връщане на плащането. Повече информация за кампанията можете да намерите на: https://www.samsung.com/bg/vacuum-cleaners/campaign/buy-and-try/

Bespoke Jet

Снимка: Samsung

*В материала има продуктово позициониране