Samsung представи Galaxy Tab S6 - нов таблет, който позволява на хората да създават и да се свързват, да се наслаждават на завладяващо изживяване и да постигат ежедневните си цели навсякъде и по всяко време. Създаден за тези, които имат нужда да задоволят любопитството си и да изразят креативния си потенциал, Galaxy Tab S6 позволява на своите потребители да правят повече, отколкото на който и да било друг таблет досега.

"В днешно време, вдъхновението може да се появи във всеки един миг и артистите и професионалистите се нуждаят от устройство, което да бъде в крак с необятните възможности на тяхното въображение, докато същевременно отговаря на ежедневните им нужди и динамичен начин на живот", казва Куон Оу-хюн, президент и главен изпълнителен директор на дивизия IT & Mobile Communications в Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Tab S6

Снимка: Samsung

"Galaxy Tab S6 позволява на потребителите да отключат креативността си, като същевременно им предоставя първокласната производителност и модерната технология, която очакват от Samsung таблетите", допълва Куон Оу-хюн.

Обновеният дизайн на S Pen засилва креативността и продуктивността ти

Познатата писалка S Pen на Samsung стартира като инструмент за писане и рисуване, но се превърна в неразделен партньор за творчество и работа. Сега с наличните си функции за дистанционно управление и безжично зареждане, S Pen в Galaxy Tab S6 осигурява още повече мощност и контрол в ръцете на потребителя. С вградени BLE функции за дистанционно управление, включително функция за жестове наречена S Pen Air actions, писалката S Pen позволява интуитивно да заснемаш селфита и видеа или сам да управляваш мултимедийното съдържание, което създаваш, дори когато таблетът не е в ръцете ти. Освен това, S Pen поддържа функция за безжично зареждане, която осигурява до 10 часа живот на батерията след само 10 минути зареждане.

Samsung Galaxy Tab S6

Снимка: Samsung

Galaxy Tab S6 превръща воденето на записки с S Pen в същинско удоволствие. Ръчните записки в Samsung Notes могат да бъдат превърнати в дигитален текст и да бъдат конвертирани във формати като Microsoft Word само с един клик. Също така, можеш да генерираш бързи записки или скици на същия екран, докато гледаш видео, като коригираш прозрачността на Samsung Notes прозореца - перфектна опция за безпроблемен мултитаскинг.

Galaxy Tab S6 разполага с нова, подобрена версия на интерфейса Samsung DeX, позволявайки ти лесно да трансформираш изживяването с таблета в такова близко до работата с персонален компютър. Така можеш лесно да вършиш много неща едновременно и да оптимизираш зрителното изживяване. С отделния клавиш DeX, добавен към новия специален Калъф с клавиатура за Galaxy Tab S6, можеш да стартираш и затваряш DeX само с един клик. Клавиатурата е прецизно настроена за по-добра функционалност, като съдържа поставка за писалката S Pen, гъвкава стойка, тъч пад и нови функционални клавиши.

Най-новата технология за ежедневно удобство

Galaxy Tab S6 предлага нови подобрения за камерата си, включително и за първи път в таблет на Samsung двойна камера с ултра широк обектив, събрана в компактно и тънко 5.7-милиметрово тяло, което е едновременно по-леко и по-лесно преносимо. Ултра широкоъгълният обектив на таблета позволява да уловиш пейзажите така, както ги виждаш, с 123-градусово зрително поле подобно на човешко око. Междувременно, невронният процесорен модул (NPU) на устройството ти разпознава какво снимаш и ти помага да заснемаш изображения, които изглеждат сякаш са направени от професионалист.

Samsung Galaxy Tab S6

Снимка: Samsung

За първи път в свой таблет Samsung представя вграден Скенер за пръстов отпечатък в екрана на Galaxy Tab S6, така че да може да го достъпваш по-лесно и по-удобно от всякога. Тези лекота и удобство са напълно защитени чрез Samsung Knox - защитната платформа за сигурност на Samsung. В допълнение, можеш лесно да събудиш своя Galaxy Tab S6 чрез двукратно почукване върху екрана за бърз старт на своя ден.

Като част от екосистемата на Samsung Galaxy, Galaxy Tab S6 се превръща в хъб за твоите свързани устройства, като може да управляваш домашните си уреди чрез приложението SmartThings. Заедно с Bixby, можеш лесно да контролираш устройствата и чрез гласови команди.

Забавление без ограничения

Независимо дали се наслаждаваш на новата си игра или гледаш любимото си ТВ шоу, Galaxy Tab S6 осигурява незабравимо визуално изживяване. Неговият 10.5-инчов Super AMOLED дисплей е оборудван с четворни AKG и Dolby Atmos говорители, за да те държат винаги потопен в действието.

Galaxy Tab S6 доставя висококачествени завладяващ гейминг чрез комбинация от графики, звуци и интелигентен хардуер и софтуер, подкрепени от ключовите партньорства с водещи гейм платформи като Unity и Unreal Engine. Мощен процесор и Game Booster с AI възможности подобряват гейминг изживяването с Galaxy Tab S6 чрез оптимизации в кадрите в секунда (FPS), screen lag-а, времето за зареждане и още. Благодарение на партньорството на Samsung с Discord, можеш да достъпиш нови функции за чат на живо чрез Game Launcher и да оформяш стратегии със съотборниците си по време на играта.

Samsung Galaxy Tab S6

Снимка: Samsung

С Galaxy Tab S6 можеш да се насладиш на повече от любимото си съдържание. Търси лесно любимото си съдържание от Netflix през Finder на устройството, любувай се на любимата си музика в Spotify с 3 месеца безплатен Spotify Premium или гледай любимите си YouTube видеа навсякъде, без реклами и офлайн с 4 месеца безплатен абонамент за YouTube Premium.

Galaxy Tab S6 идва в България в стилен сив цвят и ще бъде наличен в магазините през месец август. За повече информация относно Galaxy Tab S6, виж тук >> >> >>