А1 ще направи лятото на своите абонати на мобилна услуга още по-приятно и запомнящо се, като им дава възможност да се възползват от неограничени мегабайти през уикендите на август. Това е начинът на телекома да покаже благодарността си към своите лоялни клиенти.

Бонус мегабайтите могат да бъдат активирани еднократно през мобилното приложение и уеб портала Моят А1.

За да активират своя бонус, потребителите трябва да са частни клиенти с абонамент за мобилна гласова услуга или мобилен интернет от А1 и да направят няколко бързи стъпки в Моят А1. Клиентите трябва да влязат в профила си и да намерят банера на промоционалната кампания. След натискането му ще се визуализира страница с всички телефонни номера, свързани с профила в приложението. Потребителят трябва само да маркира номерата, които иска да получат бонуса, и да натисне бутона "Активирай".

Кампанията ще продължи през четирите уикенда на август, а последният срок за активация на бонуса е 24 август - преди последният уикенд на месеца. Активацията се прави еднократно и веднъж направена, ще бъде валидна за целия период на инициативата. Неограничените мегабайти важат както за 4G, така и за гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома, спрямо това дали потребителите са имали достъп до нея преди началото на кампанията.

Снимка: A1

Избраните номера ще получават бонус неограничени мегабайти всеки уикенд до края на август (от 00:00 часа в събота до 23:59 часа в неделя). Ако регистрацията е направена до 23:59 часа в четвъртък, клиентите ще ползват неограничени мегабайти на максимална скорост от уикенда на същата седмица, а заявки направени след този час ще бъдат активни от следващия уикенд на месеца.

Приложението Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg дават възможност на потребителите за пълен контрол на услугите, полезни известия, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно по всяко време на денонощието. Чрез приложението могат да се добавят различни услуги, екстри, ТВ пакети и да се активира роуминг директно от смартфон или компютър.


Текстът е предоставен от А1.