Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, представя все по-интригуващи глобални и локални предложения в своето портфолио, с което печели още по-голямо доверие от своите потребители.

Доказателство за това е фактът, че активните потребители на AppGallery за месец април 2020г. се е увеличил три пъти, в сравнение със същия период през 2019г. до внушителната цифра от 625 113 потребителя. А основен фокус на всяка от 170-те държави, в която оперира Huawei, е бързо да осигури най-любимите и най-полезните приложения от нейните локални доставчици на съдържание.

Едно от безспорно най-интригуващите приложения у нас е онлайн платформата VOYO.BG. Като ново попълнение в потфолиото на AppGallery, VOYO.BG e сред предпочитаните и високо ценени развлекателни и информационни услуги от българските потребители.

VOYO.BG предлага пъстро и богато видео съдържание, което да е винаги на един клик разстояние от своите потребители. Те могат да се насладят на висококачествени видеа без рекламни паузи, по всяко удобно за тях време. Част от видеотеката на VOYO.BG са над 500 впечатляващи филмови заглавия от различни жанрове, любими детски филми, интересни документални филми, риалити формати и развлекателни предавания.

За да подсили и разнообрази потребителското изживяване, онлайн платформата предлага и ексклузивен достъп до спортни събития на живо, излъчване на TV и радио каналите на bTV Media Group на живо. За най-верните фенове, се предлага и възможността за гледане на популярни сериали от каналите на bTV Media Group преди излъчването им в ефир. Екипът на VOYO.BG подновява всяка седмица филмовите заглавия във видео каталога.

Онлайн платформата предлага абонаментни планове, съобразени с предпочитанията и нуждите на потребителите, а Huawei AppGallery осигурява бързо и лесно инсталиране на приложението и отваря удобен, намиращ се винаги на една ръка разстояние от вас портал към света на любимите филмови герои и забавление за вас и вашите близки.

*Рекламна публикация