СИХРЕ 2013 – добро коопериране между професионалните готвачи и работещите в ХоРеКа сектора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
СИХРЕ 2013 – добро коопериране между професионалните готвачи и работещите в ХоРеКа сектора
Expert.bg - Всички новини

СИХРЕ 2013 – добро коопериране между професионалните готвачи и работещите в ХоРеКа сектора

0 76
От 6 до 9 ноември по време на 13-ото издание на СИХРЕ в Интер Експо Център София ще се проведат националните квалификации, които ще излъчат българския представител на престижния конкурс Bocuse drsquo;Or Европа. Те се организират от Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ) в партньорство с Агенция Булгарреклама. На специализираното изложение за хотелско и ресторантско оборудване ще се представят и водещи компании в професионалното кухненско оборудване за ресторанти, барове, хотели, хипермаркети и супермаркети с топлa точкa, кафенета и кетъринг компании. Посетителите ще могат да се запознаят с невероятна гама от аксесоари за декорация на ресторанта, кафенето, пъба, а дори и пекарната. За характера на конкурса Bocuse drsquo;Or, мястото му на специализираното изложение и за значението на качественото оборудване в ресторанта и хотела разговаряме с Андрей Стоилов. Председател на журито на конкурса тази година, той е член на управителния съвет на Българската асоциация на професионалните готвачи, треньор на първия отбор, спечелил квота за участие на кулинарния полуфинал за Bocusersquo;Dor в Брюксел през зимата на 2012 година, и капитан за втори път на Националния кулинарен отбор на България по време на вторите Олимпийски кулинарни игри, в които участва България през есента на 2012 година.
СИХРЕ 2013 – добро коопериране между професионалните готвачи и работещите в ХоРеКа сектора

СИХРЕ 2013 – добро коопериране между професионалните готвачи и работещите в ХоРеКа сектора

0 76 Expert.bg - Всички новини
От 6 до 9 ноември по време на 13-ото издание на СИХРЕ в Интер Експо Център София ще се проведат националните квалификации, които ще излъчат българския представител на престижния конкурс Bocuse drsquo;Or Европа. Те се организират от Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ) в партньорство с Агенция Булгарреклама. На специализираното изложение за хотелско и ресторантско оборудване ще се представят и водещи компании в професионалното кухненско оборудване за ресторанти, барове, хотели, хипермаркети и супермаркети с топлa точкa, кафенета и кетъринг компании. Посетителите ще могат да се запознаят с невероятна гама от аксесоари за декорация на ресторанта, кафенето, пъба, а дори и пекарната. За характера на конкурса Bocuse drsquo;Or, мястото му на специализираното изложение и за значението на качественото оборудване в ресторанта и хотела разговаряме с Андрей Стоилов. Председател на журито на конкурса тази година, той е член на управителния съвет на Българската асоциация на професионалните готвачи, треньор на първия отбор, спечелил квота за участие на кулинарния полуфинал за Bocusersquo;Dor в Брюксел през зимата на 2012 година, и капитан за втори път на Националния кулинарен отбор на България по време на вторите Олимпийски кулинарни игри, в които участва България през есента на 2012 година.