Според списание Scientific American повече от 90% от хората лъжат в своите профили в сайтовете за запознанства. Жените най-често виртуално свалят по някой килограм, а мъжете надписват месечния си доход.

Предлагаме ви 10 от най-често срещаните лъжи и техните хумористични тълкувания в света на онлайн срещите и романтичните трепети.

1. "Дребна и слаба съм” или "Висок и добре сложен съм.” Превод: "Преди 15 години изглеждах повече от добре, впрочем оттогава са и снимките в профила ми. Надявам се, когато се опре до истинска среща, да не стане въпрос за 10-те килограма отгоре…”

2. "Висок и екзотичен красавец.” Превод: «Напълно, досадно и скучно обикновен съм. Ни повече, ни по-малко.”

3. "На 29 години съм.” Превод: "От години вися по тези сайтове и до болка ми е ясно, че ако напиша, че съм под 30, имам повече шансове. Както и ако си трия и пускам наново профила всяка година. Вися тук от 4-5 години, а реалната ми възраст е някъде между 35 и 50.”

4. "Имам собствен бизнес и харесвам изтънчените неща.” Превод: "На практика минавам 40-те и все още живея при родителите си, които ми помогнаха да стартирам собствен компютърен клуб. Обичам порното и видео игрите.”

5. "Аз съм чувствителна, интелигентна и забавна натура.” Превод: "Страдам от прекалено високо самочувствие, невротично поведение и желание да се самоизтъквам.”

6. "Изкарвам поне 15 хиляди... годишно.” Превод: "Месечният ми доход е около 400-500 лв., но всяка седмица си пускам фиш за тотото.”

7. "Не си падам по игричките и мръсните номера.” Превод: "Не знам нищо за флирта, нямам чувство за хумор и съм убеден/а, че съм добър човек. И за да си спестя поредната порция увъртания и лъжи, си казвам в прав текст, че мразя да си играят с мен. Точка.”

8. "Нямам търпение да се срещнем!” Превод: "Нямам търпение да видя колко точно лъжи си избълвал/а в профила си и дали ставаш за поне една хоризонтална сесия.”

9. "Приключих дългосрочна връзка и в момента си търся приятели.” Превод: "След като приключих с 9-те кръга на Ада, известни като «сериозна връзка”, искам да се позабавлявам. Нямам нито време, нито желание за романтични глупости. Искам секс, секс, секс.”

10. "Интересувам се от хубаво вино, приятна музика на живо и гастрономически удоволствия.” Превод: "Всъщност се опитвам да се правя на бохем, но не ми се получава. Обичам да се напивам със странни коктейли, да танцувам по техно клубчета и да ми купуват вечеря.”